Matou te galulue i luga o se komepiuta e aunoa ma se kiona

O se auupega o se tuufaatasiga o mea na ausia, o galuega eseese ma taui e tatau i se tagata tomai faapitoa o se tasi o matata. O le auala pito sili ona faigofie e fatuina ai sea ituaiga galuega, o loʻo i ai le fesoasoani a polokalama faʻapitoa, ae e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga taʻutaʻua faigofie poʻo le sili atu le atamai o polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i nisi o sui o le a faia ai e soʻo se tagata faʻapitoa lana faʻapipiʻi.

Adobe Photoshop

Photoshop o se taʻutaʻua lauiloa faʻasolosolo lea e maua ai le tele o galuega ma meafaigaluega eseese, e faigofie ai ona fatuina se galuega tutusa. O le faagasologa e le tele se taimi e alu ai, ma afai e te faaopoopoina ni nai ata faitino faigofie, e te lauiloa ma faʻalelei.

E faigofie tele le faʻasaga, o loʻo i ai elemene i o latou nofoaga, ma e leai se lagona e aoina mea uma i luga o se faaputuga pe vaeluaina - faataapeapeina i le tele o nusipepa e le manaʻomia. E faigofie ona aʻoaʻoina le Photoshop, ma e oʻo lava i se tagata e faʻaaogaina le gagana fou o le a ia aʻoaʻoina pe faapefea ona faʻaaogaina lona mana uma.

Download Adobe Photoshop

Adobe InDesign

O le isi polokalama mai le kamupani Adobe, lea o le a fesoasoani tele i le galulue faatasi ma pepa lautele ma pepa lautele, ona o loo i ai uma galuega talafeagai. Ae faʻatasi ai ma le malamalama lelei ma le faʻaaogaina o mea e mafai ona fausia, e mafai ona e faia se faila lelei i InDesign.

E taua le matauina - i le polokalama e tele tulaga o lomitusi. O lenei tulaga o le a fesoasoani i le taimi lava e uma ai ona fausia se galuega faatino e faia ai se pepa pepa. Ina ia faia lenei mea, na o oe e manaʻomia le faʻasaʻoina o tulaga ma faʻafesoʻotaʻi le lomitusi.

Download Adobe InDesign

Paint.NET

Toeitiiti lava o tagata uma e iloa le Paint program, lea e faʻapipiʻiina i Windows, ae o lenei sui ua i ai galuega faʻatinoina o le a mafai ai e oe ona fatuina se faila faigofie. Ae paga lea, o le a sili atu le faigata nai lo le lua o sui muamua.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le lelei o le faʻaopoopoina o aʻafiaga ma le gafatia e galue ai i luga o laupepa, lea e faigofie tele ai nisi o mea faigaluega. Ua tufatufa atoa le polokalama ma e leai se totogi ma e avanoa mo le siiina mai i le upega tafaʻilagi aloaia.

Tusia Paint.NET

Microsoft Word

O se isi polokalama lauiloa e toetoe o tagata uma e iloa. E toatele e masani ona na o le taina i totonu o le Upu, ae o le a fatuina ai se faila sili. E maua ai le mafai gafatia ata, vitio uma mai le Initaneti ma mai se komepiuta. Ua lava lea e tusi ai.

E le gata i lea, ua faaopoopoina mamanu pepa aloaia i lomiga fou o lenei polokalama. O le tagata e faʻaaogaina na te filifilia se tasi oa latou mea e sili ona fiafia i ai, ma le faʻataʻitaʻia o ia e fatu ai lana lava pusa tulaga ese. O sea galuega o le a vave televaveina le faagasologa atoa.

Tikiai Microsoft Word

Microsoft PowerPoint

E aoga le gauai atu i lenei polokalame pe afai e te manaʻomia le fatuina o se polokalama faatino. Mo lenei mea ei ai le tele o meafaigaluega eseese. E mafai foi ona e faia se polokalama masani ma faasaʻo sina mea i lou tino. E maua ata vitio ma ata, ma o loʻo i ai foʻi faʻataʻitaʻiga, e pei o le sui muamua.

O meafaigaluega uma e salalau i luga o afifi, ma o loʻo i ai se pepa faʻapitoa e saunia e fesoasoani ai i le amata, lea na faʻamatala faʻamatalaina ai e tagata atinaʻe auupega taitasi ma faʻaalia pe faʻapefea ona faʻaaogaina. O le mea lea, e oo lava i tagata fou o le a mafai ona vave faʻaaogaina le PowerPoint.

Tikiake Microsoft PowerPoint

Faʻasologa o le Nofoaga Faʻasalalau a le CoffeeCup Site

O le galuega autu a lenei sui - itulau mamanu mo le saite. O loʻo i ai se vaega faapitoa o meafaigaluega e sili mo lenei mea. E tatau ona e iloa o la latou fesoasoani e mafai ai ona e fatuina lau oe lava faila.

O le mea moni, ao galue i sea galuega faatino, o le tele o meafaigāluega e le aoga tele, ae faʻafetai i le uiga mo le faaopoopoina o vaega, o mea uma e vave ona faʻatulagaina ma o le faagasologa atoa e le tele se taimi. E le gata i lea, o le taunuuga maeʻa e mafai ona vave tuʻuina i lau lava 'upega tafaʻilagi.

Faʻafeiloaʻi le Faʻasologa o le Nofoaga Faʻamatalaga Cafe Response

O loʻo i ai pea le tele o polokalama faakomepiuta lea o le a avea ma fofo lelei e fatuina ai au oe lava faila, ae ua matou taumafai e filifilia sui aupito sili ona lelei ma mea faʻapitoa ma uiga. E foliga tutusa i latou, ae eseese i le taimi e tasi, o lea e taua ai le suʻeina taʻitasi i auiliiliga ao le i siiina.