Faʻaliliuina atu le pepa o le upu Word FB2 i le faila file

FB2 - o se faatulagaga e sili ona lauiloa, ma o le tele o taimi e mafai ai ona fetaui tusi tusi faaeletonika. O loʻo i ai faʻamatalaga faʻamatalaga faapitoa e tuʻuina atu e le gata o le lagolago mo lenei faatulagaga, ae faigofie foi i le faʻaalia o mea anotusi. E fetaui lelei, ona o le tele o tagata e faʻaaogaina e faitau e le gata i luga o le komepiuta komepiuta, ae faʻapea foʻi i masini feaveaʻi.

Polokalama mo le faitauina o tusi faaeletonika i luga o le komipiuta

E tusa lava po o le a le manaia, faigofie ma taatele o le FB2, o le mea autu mo le fatuina ma le teuina o faʻamatalaga tusitusia o Microsoft Word ma ona faatulagaga DOC ma DOCX. E le gata i lea, o le tele o e-tusi ua leva ona tufatufa atu i ai.

Lesona: Faʻafefea ona faaliliu se PDF i se faila Folau

E mafai ona e tatalaina se faila i luga o soʻo se komepiuta ma le Ofisa faʻapipiʻi, naʻo le faitauina o le a le foliga lelei, ma e le o tagata uma o le a mananao e sui le faʻaliliuina o tusitusiga. O le mafuaʻaga lenei e manaʻomia ai le faaliliuina o le Upu i le FB2. Ioe, pe faapefea ona faia lenei mea, o le a tatou faamatalaina i lalo.

Lesona: Faʻamatalaina o le Upu i le Upu

Faʻaaogāina o se polokalame faʻapipiʻi tolu

Ae paga lea, e le mafai ona liliu se pepa DOCX i le FB2 e faʻaogaina ai meafaigaluega faʻapipiʻi a le Microsoft Word. O le fofoina o lenei faafitauli e tatau ona maua i le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu, e pei o htmlDocs2fb2. E le o le polokalama e sili ona lauiloa, ae mo o tatou faamoemoega e sili atu nai lo le tele o ana galuega faatino.

E ui i le mea moni o le faila faila e itiiti ifo i le 1 le MB, o uiga o le talosaga e matua ofo lava. E mafai ona e faamasani ma i latou i lalo, e mafai ona e sii maia lenei tagata liliu mai i luga o le nofoaga aloaia o lona faʻapupula.

Tesema htmlDocs2fb2

1. Tikia le upega tafaʻilagi, faʻamalo le faʻaaogaina o le teuina faamaumauga i luga o lau komepiuta. Afai e leai, filifili le mea talafeagai mai la tatou tusiga. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o se tasi o fofo aupito sili mo le galue ma faʻamaumauga - o le polokalame WinZip.

Faitau: WinZip o le fale e sili ona talafeagai

2. Aveese mea o loʻo i totonu o le fale teu oloa i se nofoaga talafeagai mo oe i luga o lau pulou, tuʻu uma faila i le tasi pusa. A maeʻa, fai le faila faila. htmlDocs2fb2.exe.

3. I le faalauiloaina o le polokalama, ia tatalaina le Upu o le pepa i totonu e te manao e te liliu atu i le FB2. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau i le ituaiga o se pusa i le meafaigaluega.

4. A uma ona faʻamalamalamaina le ala i le faila, tatala i le kiliki "Tatala", o le a tatalaina se pepa o faʻamaumauga (ae le o faʻaalia) i le faʻatulagaga o le polokalame. I le pito i luga o le faamalama o le a avea ma auala i ai.

5. Oomi nei le faamau. "File" ma filifili mea "Liliu mai". E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai i le meafaigaluega meafaigaluega i tafatafa o lenei mea, e mafai ona e amataina le faagasologa o le liua e faʻaaoga ai le ki "F9".

6. Faatali seia maeʻa le faagasologa, o le a e vaʻai i se faamalama lea e mafai ai ona e setiina se igoa mo le faila FB2 liliu ma sefe i lau komepiuta.

Manatua: Polokalame le lelei htmlDocs2fb2 teu faila fai liliu i pusa tulaga "Pepa aloaia", e le gata i lea, e ala i le teuina oi latou i le archives ZIP.

7. Alu i le faila ma le 'upega tafaʻilagi, o loʻo aofia ai le FB2 faila, ave i ai ma faʻataʻitaʻi i le polokalame faitau, mo se faʻataʻitaʻiga, Sili, lea e mafai ona e maua i la matou 'upega tafaʻilagi.

Polokalame Polokalame Sili

E pei ona mafai ona e vaʻai, o se tusitusiga i le FB2 format e sili atu le mafai ona mafai ona mafai nai lo le Upu, aemaise lava talu ai e mafai ona e tatalaina lenei faila i se masini feaveaʻi. E i ai le telefoni a le FBReader mo le toetoe lava o le televise ma faletusi feaveaʻi.

E na o se tasi lea o filifiliga e mafai ai e oe ona faʻaliliu se pepa o le Upu ile FB2. Mo i latou e le o faamalieina i lenei metotia mo nisi mafuaaga, ua tatou saunia se tasi, lea o le a talanoaina i lalo.

Faaaogaina o le liua i le initaneti

E tele lava punaoa e mafai ai le liua i luga o le initaneti faila o le tasi faatulagaga i le isi. O le taʻiala a Ward matou te manaʻomia i le FB2 o loʻo iai foi i nisi o latou. O lea e te le o sailia se nofoaga talafeagai, faʻamaonia mo se taimi umi, ua uma ona matou faia lenei mea mo oe ma ofoina atu se filifiliga o ni tagata liliu mai se tolu.

ConvertFileOnline
Liliu mai
Ebook.Online-Tagata liliu mai

Mafaufau i le faagasologa o le liua i le faataitaiga o le tuatusi mulimuli (tolu).

1. Filifili le faila Folasaga e te manaʻo e liliu i le FB2 e ala i le tusi i le auala i luga o lau komepiuta ma tatala i luga o le faʻafanua.

Manatua: O lenei punaoa e mafai ai foʻi ona e faʻamaonia se fesoʻotaʻiga i se faila faila, pe afai e maua i luga o le upega tafaʻilagi, pe sii mai se pepa mai luga o le teuina o cloud cloud - Dropbox ma Google Drive.

2. I le isi faʻamalama, e manaʻomia ona e faia le liua:

  • Meataitasi "Polokalama mo le faitauina o le e-tusi maua" fautuaina ia tuua e le suia;
  • Afai e talafeagai, sui le igoa faila, tusitala ma le tele o fanua;
  • Parakalafa "Suia le fesuiaiga o le faila muamua" sili atu le alu e pei o "Autodetection".

3. Kiliki le ki "Liliu Mai" ma faatali mo le faagasologa ina ia faamaeaina.

Manatua: O le sii mai o le faila liliu mai o le a vave amataina, o lea ia na o le faʻamalamalamaina le ala e teu ai ma kiliki "Faasaoina".

Ole taimi nei e mafai ona e tatalaina le FB2 faila na maua mai le pepa o le Word i soo se polokalame e lagolagoina lenei faatulagaga.

O mea uma lava, e pei ona e iloa, o le faaliliuina o le Upu i le FB2 o le faʻapipiʻi. Tau lava o filifili se auala talafeagai ma faʻaogaina, pe o se polokalama liliu mai poʻo se punaoa i le initaneti - e te filifili.