PayPal numera numera o le numera


I le taimi lava na iloa ai e Microsoft le mataʻituina o mataʻupu o tagata faigaluega o loʻo galulue i le siosiomaga o le Windows 10, ma na faʻalauiloaina foi faʻalapotopotoga faʻapitoa i le lomiga fou o le OS e aoina ma auina atu faʻamatalaga i le 'auʻaunaga a le faufautua, o meafaigaluega i komepiuta na foliga mai e puipuia ai le faʻasalalau o faʻamatalaga faʻalilolilo. . O se tasi o meafaigaluega sili ona aoga mo le vaʻaia e le na faia le faiga faʻaogaina o le W10 Privacy Program.

O le faʻaaogaina tele o le W10Privacy o se numera tele o faʻasologa e mafai ona suia e faʻaaoga ai le meafaigaluega. O nei mea e ono foliga mai e sili atu ona mamafa i tagata e faʻaaogaina, ae o tagata tomai faapitoa o le a talisapaia le fetuunaiga o le fofo e tusa ai ma o latou tulaga faalilolilo.

Faʻafitauli o gaioiga

W10Privacy o se meafaigaluega mamana lea e mafai ona e aumaia suiga tetele i le polokalama. Ae ui i lea, i le leai o se talitonuga i le sao o le faaiuga e aveese / taofiofia soʻo se OS OS, e tatau ona amanaia e toetoe lava o faʻatinoga uma e faʻatinoina e le polokalame e mafai ona toe faʻaaogaina. E naʻo le tatau ona fai se mea e toe faʻafoʻi ai aʻo leʻi amataina le manipulations, lea e faʻatulagaina e le atinaʻe i le taimi o le lafoaina o le meafaigaluega.

Tulaga faalilolilo patino

Talu ai o le W10Privacy application o loʻo faʻatulagaina muamua e avea o se auala e puipuia ai le leiloloa o faʻamatalaga o tagata faaaoga ma gaioiga na faia i totonu o le siosiomaga, o le lisi tele o faʻamaumauga o loʻo avanoa mo suiga o loʻo faʻaalia e "Saogalemu". O avanoa nei e faʻagata ai le toetoe lava o faiga faʻaogaina uma o faiga faʻaitiiti e faʻaititia ai le faʻalauiloaina o tagata.

Telemetry

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaaoga, e mafai e tagata taʻitoʻatasi mai Microsoft ona fiafia i faʻamatalaga e uiga i le galuega o polokalame faʻapipiʻi, o le telefoni, faʻapea foʻi ma avetaavale. O le avanoa i lenei faʻamatalaga e mafai ona tapunia i le tab "Telemetry".

Suʻe

Ina ia taofia le OS faufautua mai le mauaina o faʻamatalaga i luga o fesili sailiiliga na faʻatinoina e ala i auaunaga a le Microsoft - Cortana ma Bing, o le B10 Privacy Privacy section o loʻo iai se vaega faʻavae. "Saili".

Fesootaiga

Soʻo se faʻamatalaga e tuʻuina atu e ala i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o le mea lea, ia mautinoa se tulaga talafeagai o le puipuia mai le leiloa o faʻamatalaga faʻalilolilo, e tatau ona faʻamautuina le faʻasologa o auala i auala eseese. Ua saunia e le Faʻapitoa W10Privacy le faʻapipiʻi faapitoa i lana polokalama - "Fesootaiga".

Explorer

Tweaking tulaga mo le faʻaalia o mea i Windows Explorer e toetoe lava a le afaina ai le tulaga o le tagata e puipuia mai le faʻaogaina o faʻamaumauga, ae maua ai le faʻaleleia atili pe'ā faʻaaoga le faʻaogaina o le Windows 10. Explorer e mafai ona faia i le B10 Privacy.

Auaunaga

O se tasi o auala e faʻaogaina e Microsoft e natia ai le mea moni o le faʻatautaia o le faʻaaogaina lea o auaunaga faʻapipiʻi o loʻo ufiufi e faʻaaoga ma aoga i tua. W10Privacy faʻatagaina oe e faʻaaogaina ia vaega e le manaʻomia.

Google browsers

Malosiaga - e avea ma auala autu o le mauaina o le Initaneti, e mafai ona faʻaaoga e toe maua mai ai faʻamatalaga patino o isi e fiafia. Mo Edge ma Internet Explorer, o auala mo le faʻasalalauina o faʻamatalaga o faʻamatalaga e mafai ona poloka i le faigofie ona faʻaogaina o filifiliga i luga o afifi o le igoa tutusa i le B10 Privacy.

Avanoa

O le teuina o faʻamatalaga i le Microsoft cloud service ma le faʻasosaʻoina o faʻamaumauga faʻatasi ma OneDrive e faigofie ae le faʻamaonia tulaga o le faʻaaogaina o le Windows 10, lea e le saogalemu i tulaga o le le faalauaiteleina.

Galuega

I totonu o le Windows 10 le faʻatulagaina o galuega, e le mafai, o nisi vaega e faʻatautaia, lea e pei o faʻapitoa OS, e mafai ona faʻaititia le faʻaogaina o le tagata. E mafai ona e faʻamaonia le faʻatinoga o fuafuaga fuafuaina i luga ole tab "Galuega".

Tweaks

Suʻe faʻamaufaʻailoga "Tweaks" e tatau ona mafua ona o vaega faaopoopo o le W10Privacy. Faʻasaʻoga na faʻatūina e lē na faia le polokalame e faʻasilasila atu i totonu ole OS, e aʻafia ai le tulaga o le puipuiga a le tagata mai le suʻeina e le tagata e atiaʻe ai, e sili atu ona lelei, ae faʻatagaina oe e faʻalogo lelei ma, i se isi itu, vave vave i le Windows 10.

Faʻamasinoga Faʻasalalau

Faʻafetai i foliga o loʻo maua e le tab "Palola", e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafesoʻotaʻi le pauna ua maeʻa i le Windows 10. O lea, e mafai ona poloka le felaʻuaiga i le tele lava o faʻalapotopotoga uma faʻapipiʻiina ma OS ma masalomia o le mafai ona aoina ma faʻafeiloaʻi faamatalaga patino.

Faʻamatalaga faʻamuamua

Afai o le faʻaaogaina o le polokalame e aofia i le Windows o se mea e manaʻomia ma o lona aveeseina e le taliaina e tusa lava pe mafaufau i le ono mafai ona maua le faʻamaumauga, e mafai ona e faʻamautuina le faiga e ala i le faʻasaina o le galuega o se vaega faapitoa i tua. O lenei mea e faʻaleleia ai le maualuga o le faʻatonutonuina o taga talosaga. Ina ia faʻasaina le galuega a tagata taʻitasi mai le OS i tua i le B10 Privacy, faʻaaoga le tab "Talosaga Faʻamatalaga".

Talosaga masani

I le faʻaopoopoga i faʻalapotopotoga o loʻo faʻapipiʻiina ai le faiga faʻaoga, e mafai ona faʻaogaina le tagata faʻaoga i le gaioiga o le gaioiga o talosaga na maua mai le Faleoloa o le Windows. E mafai ona e aveesea ia polokalame e faʻaaoga ai le tuʻuina o faailoga i totonu o pusa a le vaega faapitoa o le meafaigaluega o loʻo fesiligia.

Talosaga faʻaogaina

I le faʻaopoopoga i polokalama na faʻapipiʻiina e le tagata faʻaaoga, faʻaaogaina W10Privacy e faigofie ona aveese ma faʻatinoina polokalama e faʻaaoga ai le lisi talafeagai. O le mea lea, e mafai e le gata ina faʻateleina le tulaga o le le faalauaiteleina o le faiga, ae ia faʻaitiitia foi le avanoa avanoa e faʻaogaina e le faiga faʻaoga i le PC.

Faʻasaoina o le faʻatulagaga

A maea le toe faʻaofiina o Windows ma, pe a talafeagai, faʻaaogaina le W10Privacy i luga o komepiuta e tele, e le o se mea talafeagai e toe fetuunai ai le meafaigaluega. O le taimi lava e te faʻamalamalamaina ai le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻasaoina tulaga i se faila faatulagaina faʻapitoa ma faʻaaoga mulimuli ane e aunoa ma le faʻaaluina o taimi taimi.

Fesoasoani i le faiga

O le iloiloina faaiu o galuega tauave a le W10Privacy, e tatau ona maitau le manaʻoga o le tusitala o le talosaga e tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga le tomai e pulea lelei ai le faagasologa o le liua o le faiga faʻaogaina. O se faʻamatalaga auiliili o toetoe lava o filifiliga uma e faʻaalia i le taimi lava e te faʻafefe ai le kio i luga o le elemene tutusa tutusa.

O le maualuga o aʻafiaga i luga o le faiga o taunuuga o le faʻaaogaina o se parakalafa i le B10 Privacy e fuafua i le lanu, faʻamaonia le igoa o le filifiliga.

Mama

  • O le i ai o le faʻalauiloa Lusia;
  • Se lisi tele o galuega. Tuuina atu mo le aveeseina / faʻaaogaina o mea uma, auaunaga, auaunaga ma faʻalapotopotoga e aafia ai le tulaga o le agatapuia;
  • Isi vaega mo le faʻaleleia lelei o le faiga;
  • Faʻafesoʻotaʻi faʻasalalau ma faʻafefe-faʻalogo;
  • Taimi o galuega

Faʻafitauli

  • Le lava o faʻasalalauga ma fautuaga e faafaigofie ai le faʻaaogaina o le talosaga e amataina.

W10Privacy o se meafaigaluega mamana lea e tauaveina ai avanoa uma e avanoa e puipuia ai Microsoft mai le suʻeina o le tagata faaaoga, o talosaga ma taga latou te faia i le siosiomaga o Windows. O le faiga ua fetuʻutuʻunaʻi lelei, lea e mafai ai ona faamalieina manaoga ma manaʻoga o soʻo se OS faʻaoga e uiga i le tulaga o le faʻamaoni.

Tikiai le W10Privacy mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Windows 10 Faʻamatalaga Faalilolilo Windows Tweaker Privacy Privacy Taofi le 10 Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
W10 Faalilolilo o se meafaigaluega multifunctional lea e mafai ai e oe ona faʻamalosi ma faʻamaopoopo atoatoa le faiga faʻaogaina e puipuia ai le lelauina o faʻamatalaga eseese i saoga Microsoft.
Faigaluega: Windows 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Bernd Shuster
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.1.0.1