Acronis Disk Director 12.0.3270


Acronis Disk Director - o se tasi o sui sili ona lauiloa o le polokalama, faʻatagaina oe e fatufatu ma faʻasaga solo, faʻapea foʻi ma galuega faʻaletino (HDD, SSD, USB-flash). E mafai ai foʻi ona e fatuina faʻamatalaga o taʻavale ma toe faʻafoʻi solo ma vaʻaia faʻaupuga.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalame e faʻapipiʻi ai le faila vaivai

Fausiaina o se voluma (vaeluaga)

E fesoasoani le polokalama e fatuina volumes (partitions) i luga o le (tama) filifilia. O ituaiga o voluma nei e faia:
1. Matua. O se voluma lea e fatuina i luga o le kōpae ua filifilia ma e le o iai soʻo se mea faapitoa, aemaise lava, o le tetee atu i faʻaletonu.

2. Faigofie pe fatufatu. O se voluma faigofie e nofo ai i avanoa uma i luga o se puʻupuʻu se tasi, ma o se tuufaatasiga leo e mafai ona tuʻufaʻatasia le avanoa avanoa o le tele (e oo atu i le 32) masini, ma o le (faaletino) disiki o le a liua i ni mea malolosi. O lenei voluma o loʻo i totonu o le faʻailoga "Komipiuta" e pei o le tasi le disk i lana lava tusi.

3. Suiga. O ia voluma e mafai ai e oe ona fatuina ni mea RAID 0. O faʻamaumauga i totonu o ia faʻavae ua vaevaeina i ni vaega se lua ma faitau faʻatasi, lea e mautinoa ai le maualuga o le saoasaoa o le galuega.

4. Ata. O fausaga e fausia mai i ata faʻatusatusa. RAID 1. O ia faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e tusia faʻamaumauga tutusa i luga o le lua, fatuina o kopi. I lenei tulaga, afai e le o se tasi o faila, e teuina le faʻamatalaga i le isi.

Faʻateleina se voluma

E ala i le filifilia o lenei galuega, e mafai ona e toe faʻaaogaina le palota (faʻatasi ai ma se palanisi poʻo le lima), liliu le vaeluaga i se mea e tasi ma faʻaopoopo le avanoa e leai se avanoa mo isi vaega.

Ave le voluma

O le polokalame e faʻatagaina ai oe e momoli le vaeluaga filifilia i le avanoa le avanoa.

Kopi le Volume

O le Acronis Disk Director e mafai ona kopiina vaega i le vaega e le o vaeluaina o soo se pulou. O le vaeluaga e mafai ona kopiina "e pei ona", pe o le vaeluaga e mafai ona aofia ai avanoa uma e leai se avanoa.

Faʻasalaga o Tusitusiga

E mafai ona faʻafefiloi soʻo se vaega i luga o se taʻavale se tasi. I lenei tulaga, e mafai ona e filifilia le igoa ma le tusi o le fea vaega o le a tofia i le fou fou.

Volume Splitting

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e vaevae le vaega o loʻo i ai i le lua. E mafai ona e faia lenei mea i se slider poʻo le lima.
O le vaega fou o le a otometi lava ona tuuina atu se tusi ma se igoa. E mafai foi ona e filifili po o fea faila e faʻafefe mai se palota o loʻo i ai nei i se mea fou.

Faʻaopoopo le faʻata

I soo se tasi e mafai ona faaopoopo se mea e taʻua o le "faaata". O faʻamaumauga uma e faamaumauina i le vaega o le a faʻasaoina i ai. I le taimi lava e tasi i totonu o le polokalama, o nei vaega e lua o le a faʻaalia o se tasi o le disk. O lenei faiga e faʻatagaina ai oe e faʻapolopolo faʻamatalaga o le vaeluaina pe afai e le o iai se tasi o faʻafitauli faaletino.

O le faʻata ua faia i luga o le vaʻa faaletino lata ane, o lea e tatau ona i ai le avanoa talafeagai e le faʻaaogaina. O le faʻata e mafai ona vaevae ma aveese.


Sui le igoa ma le tusi

O le Acronis Disk Director e mafai ona suia ia ituaiga meatotino o tusi ma igoa.

O le tusi o le tuatusi lea o loʻo i ai le faila i totonu o le masini, ma o le igoa o le igoa o le vaeluaga.

Mo se faataitaiga: (D :) Local


Faʻamatalaga saʻo, Peraimeri ma le malosi

Lisi malosi - le voluma mai le mea o loʻo faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o seevae o mea faigaluega. E mafai ona naʻo le tasi le tasi le telene i totonu o le polokalama, o le mea lea pe a atofaina le tulaga i se vaega "Galue", o le isi vaega ua leiloloa lenei tulaga.

O le autu Tom e mafai ona maua le tulaga Galuee ese mai ai Faʻamaonilea e mafai ona fai ai faila uma, ae e le mafai ona faʻapipiʻi ma amata le faʻaogaina o le faigamalaga.

Suia le ituaiga palota

O le vaega vaeluaina o loʻo faʻamatalaina ai le faila o le voluma ma lona autu autu. Faatasi ai ma lenei galuega, e mafai ona suia lenei meatotino.

Faʻaopoopo le voluma

O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le voluma i le faiga o faila filifilia, suiina o le igoa ma le fua o le vine.

Aveese le masini

Ua maeʻa maeʻa le voluma filifilia, faʻatasi ma vaega ma le laulau faila. I lona nofoaga e tumau pea le leai o se avanoa.

Faʻaaogaina o le kulupu

I nisi tulaga, e mafai e lenei taotoga (i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le fusi) le faʻaaogaina o le faila i le faila ma sili atu ona lelei le faʻaogaina o avanoa avanoa.

Nisi natia

O le polokalame e faʻatagaina oe e vavaeese se voluma mai faʻamatalaga faʻaalia i le polokalama. Lisi o meatotino e le suia. O le taotoga e mafai ona toe faʻaaoga.

Vaʻai faila

O lenei galuega e valaau ai le tagata suʻesuʻe e tuʻu i totonu o le polokalama lea e mafai ai ona e matamata i le fausaga ma mea o loʻo i totonu o laupepa o le voluma filifilia.

Faʻamatalaga o le tusi

O le Acronis Disk Director na te siaki se siaki siaki e aunoa ma le toe toe faʻafoʻi. Faʻasalaga o mea sese e aunoa ma le momotuina o le disk e le mafai. O le faʻatinoga e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina masani. Chkdsk i lau faʻamafanafanaga.

Puipuiga o le volumes

O le tusitala e le o manino atoatoa e uiga i le i ai o lenei galuega i totonu o se polokalama, ae, e ui i lea, ua mafai e le Faatonu Sili o le Acronis Disk ona faʻataunuʻuina le vaega na filifilia.

Faʻaliliu le leo

O le teuteuga o volumes e faia e faʻaaoga ai le Faʻamaumauga o le Disk Acronis.

Acronis Disk Editor - Hexadecimal (HEX) faʻataʻitaʻifaga e mafai ai e oe ona faʻatino galuega ma le disk e le maua i isi tusi talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faatonu, e mafai ona e maua se fusi ua leiloloa poʻo se siama.

O le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega e faʻaalia ai se malamalama atoatoa i le fausaga ma le faʻatinoina o le disketi ma faʻamaumauga na faamaumauina i luga.

Acronis Recovery Expert

Acronis Recovery Expert - O se auala e toe faʻafoʻisia ai voluma faʻafuasei ona aveesea. O le galuega e faʻaaogaina ma na o voluma ma fausaga MBR.

Faʻataʻotoga Faufautua o Poto

O le Acronis Disk Director na te fatuina ala o faasalalauga e aofia ai Acronis vaega. O le vavaeina mai i nei faʻasalalauga e faʻamautinoaina o vaega o loʻo faamaumauina i luga o le galuega e aunoa ma le amataina o le faiga faʻaoga.

Faʻamaumauga faʻamaumauga i luga o soʻo se aufaasālalau, faapea foi ma teuina i ata o ata.

Fesoasoani ma lagolago

Faʻamaumauga faʻamaumauga ma le lagolago a le auʻaunaga O le Acronis Disk Director e lagolagoina le gagana Rusia.
Lagolago i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama.


Pros Acronis Disk Director

1. O se vaega tele o foliga.
2. Malosiaga e toe faʻaleleia voluma ua maeʻa.
3. Fatufatu faʻatalatalanoaga faʻasalalau.
4. Galulue ma masini komepiuta.
5. E maua uma fesoasoani ma lagolago i le gagana Rusia.

Cons Acronis Disk Director

1. O le tele o galuega e le manuia i taimi uma. E fautuaina ina ia faʻatinoina taʻitasi.

Acronis Disk Director - sili ona lelei i lona faʻatinoga ma le faʻalagolago i le fofo mo le galue ma voluma ma disks. Mo le tele o tausaga o le faʻaaogaina o Acronis, o le tusitala e leʻi uma lava.

Download Acronis Disk Director Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻaaoga le Acronis Disk Director WonderShare Disk Manager Acronis Toe Faʻafouina Tomai Faʻapitoa Faufautua Vasega Masini Macrorit Disk

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Acronis Disk Director o se vaifofo o mea tau komepiuta e aofia ai se seti o aoga aoga mo le galulue faatasi ma masini komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Acronis, LLC
Tau: $ 25
Toa: 253 MB
Gagana: Rusia
Version: 12.0.3270