Sui gagana i le Blender 3D

HTC Desire 601 o se atamai lea, e tusa lava pe o le a le tausaga e faʻaaloalogia i tulaga o le lalolagi o Android masini, e mafai pea ona avea o se soa faatuatuaina o le tagata nei ma o se auala e foia ai le tele o ana galuega. Ae o le manatu lenei o loʻo faʻatinoina masani le faʻaogaina o le masini. Afai o le polokalama o le masini komepiuta o le masini ua le toe aoga, le lelei, pe ua paʻu foi, e mafai ona faasaʻo le tulaga e ala i le moli. O le auala e faʻapipiʻi lelei ai le faagasologa o le toe faʻaleleia o le faʻataʻitaʻiga a le OS, faʻapea foʻi ma le suiga i faʻasalalauga masani a Android, o loʻo faʻamatalaina i le mea na tuʻuina atu i lou mafaufau.

Aʻo leʻi faʻasusu i totonu o le masini komepiuta o se masini feaveaʻi, e fautuaina oe faitau le tusiga e oʻo i le iuga ma fuafua le sini sili o maniputi uma. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona filifili le ala sao o le firmware ma faatino uma gaioiga e aunoa ma ni aʻafiaga ma faigata faʻapitoa.

O faʻataʻitaʻiga uma ma le telefoni o loʻo faʻatinoina e lē e ona i lau lava faʻalavelave ma ono aʻafia! E naʻo le tagata o loʻo tauaveina le manipasi o loʻo i ai le tiute atoatoa mo soʻo se mea, e aofia ai le le lelei, o taunuuga o le gaioiga i totonu ole polokalama o le masini!

Tapenaga sauniuni

O meafaigaluega faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faila i luga o lima o le a mafai ai ona e faʻapipiʻi toetoe lava o le faʻaaogaina o le Android (aloaia) poʻo le faʻaaogaina (aganuʻu) mo le HTC Desire 601 e aunoa ma ni faʻafitauli. E fautuaina e aua le amanaia le faʻatinoga o laasaga sauniuni ina ia aua nei toe foʻi atu ia i latou mulimuli ane.

Avetaavale

O le meafaigaluega autu e mafai ai e oe ona fegalegaleai ma vaega manatua o le masini Android ma a latou mea o se PC. Mo se komepiuta ma se masini komepiuta mo le firmware ma taualumaga e faatatau i le "vaai" i se masini feaveai, e manaʻomia avetaavale.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

O le faʻatinoga o le faʻatasiina o vaega e tatau ai mo le faʻafetaui ma le faʻaaogaina o le masini i Windows e masani lava e le faigata - na faʻatuina atu e le kamupanī se masini faʻapitoa o avetaavale, lea e mafai ona e sii mai i le sootaga lenei:

Download auto-installer drivers mo smartphone HTC Desire 601

  1. Taofiofi se komepiuta ma toe tamoe le faila. HTCDriver_4.17.0.001.exe.
  2. O le galuega a le faʻapipiʻi ua maeʻa faʻaaogaina, e te le tau faʻapipiʻi soʻo se ki i faamalama vaitusi.
  3. Faatali mo faila e kopiina, a maeʻa ona tapunia lea o le HTC Driver Installer, ma o vaega uma talafeagai mo le fetaui lelei o le masini feaveaʻi ma le PC o le a faʻapipiʻiina i le OS o le mulimuli.

Amata amata

O le avanoa i le HTC 601 vaega mo le faʻatautaia o le polokalama o le polokalama e faʻatino pe a uma ona fesuiaʻi le masini i faʻaoga faʻapitoa faapitoa. Taumafai e faʻafeiloaʻi le telefoni i setete o loʻo faʻamatalaina i lalo ma i le taimi lava e siaki ai le saʻo o le faʻatulagaina o avetaavale mo le faʻaogaina o le telefoni i le mode Fastboot i le komepiuta.

  1. "Loia" (HBOOT) tatala avanoa i le lisi o mea e mafai ona e maua ai faʻamatalaga e sili ona taua e uiga i le masini komepiuta e pulea ai le masini, faʻapea foʻi ma alu i le "firmware" modes. Le valaau "Loia" Aveese le telefoni, aveese ma toe faʻaofi le pusa. O le isi, ia kiliki le ki "Vol -" ma uuina o ia - Faʻamasino. O le tausisia o piko oomi o le a le o se umi - o le ata o le a faʻaalia i le HTC Desire 601:

  2. "FASTBOOT" - Setete, faʻafeiloaʻi le masini lea o le a mafai ai ona e auina atu ni poloaiga i luga o faʻamatalaga faʻamafanafana. Faʻaaogaina o le kuluma tetele "faʻapipiʻi" le aitema "FASTBOOT" i le lisi "Loia" ma kiliki "Mana". O se taunuuga, o le lanu o loʻo faʻaalia ai se laumei laupepa-igoa o le tulaga. Faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi atu i le PC i le telefoni - o lenei tusitusiga o le a suia ai lona igoa i "FASTBOOT USB".

    I totonu "Pule Sili" i le noatia ma le fai fuafua i le i ai o avetaavale saʻo, e tatau ona faʻaalia le masini i le vaega Android USB Devices i le tulaga o My HTC.

  3. "Toe faʻaleleia" - siosiomaga faʻaleleia. A o leʻi faia mea na tutupu, matou te matauina, toe faʻaleleia fale faʻanatura, muamua faʻapipiʻi i masini taʻitasi a le Android, i le tulaga o le faʻataitaiga i le fesili e le o tauaveina ai le faʻatinoga o loʻo aʻafia ai i le faʻatinoina o metotia o le firmware ua fuafuaina i lenei tusiga. Ae o le toe faʻaleleia (aganuʻu) toe faʻaleleia o loʻo faʻaaoga e tagata faʻaoga o lenei mamanu lautele. I lenei laasaga, e tatau ona manatua le masani ma le polokalama o le masini komepiuta e valaau ai le siosiomaga e toe faʻaleleia ai e manaʻomia ona e filifilia "Toe faʻaleleia" luga o le mata "Loia" ma taomi le faamau "Mana".

  4. "Faʻapipiʻi USB". Galulue faatasi ma le masini e fesiligia e ala i le ADB interface, ma o le a manaomia lenei mea e fai ai le tele o manipulations, e na o le pau lava le mea e mafai ona faʻaalia pe a fai e faʻaalia le filifiliga fetaui i le telefoni. Ina ia mafai ai Debugs alu i luga o se polokalama telefoni feaveai o auala nei:
    • Valaau "Faʻatonu" mai le faʻamatalaga puipui poʻo le lisi "Polokalama".
    • Tusi i le pito i lalo o le lisi o filifiliga ma tap. "E uiga i le telefoni". Ma le isi, alu i le vaega "Software Version".
    • Kiliki "Avanoa". Ona lima tafa faataamilo i le eria "Fausia le Numera" faʻagaoioia le faʻatulagaina "Mo Atinaʻe".
    • Toe foʻi i "Faʻatonu" ma tatala le vaega na faʻaalia iina "Mo Atinaʻe". Faʻamaonia le faʻamalosia o le avanoa i tulaga faʻapitoa e ala i le taina "Lelei" i le faamalama ma faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le faiga.
    • Siaki le siaki i luma o le filifiliga filifiliga. "Faʻapipiʻi USB". Faamaonia le aofia i le kiliki "Lelei" i le tali atu i se talosaga "Enable USB debugging?".
    • Pe a fesoʻotaʻi atu i se PC ma maua se masini feaveaʻi e ala i le interface ADB mo le taimi muamua, o le a faʻaalia e le mata se talosaga mo le avanoa. Siaki le pusa "Faʻataga mai i lenei komepiuta" ma tap "Lelei".

Pepa faʻamau

O faʻamatalaga na faʻapipiʻiina i le telefoni i le taimi o lona faʻatinoga, mo le tele o tagata faʻaoga, e toetoe lava sili atu ona taua nai lo le masini lava ia, o le faia o se kopi o faʻamatalaga faʻamatalaga aʻo leʻi faalavelave i le polokalama o le HTC Desire 601 polokalama. I le taimi nei, e tele auala e faia ai masini komepiuta Android.

Faitau atili: Faʻapefea ona faia se faʻamaumauga o le Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Afai o oe o se tagata poto masani, e faigofie ona e faʻaaogaina se tasi o mea faigaluega mo le lagolagoina o faʻamatalaga mai le tusiga o loʻo faʻamatalaina i le sootaga i luga. O le a tatou taulaʻi atu i le faʻaogaina o le meafaigaluega faʻapitoa mai le gaosi oloa - HTC SyncManager e faʻasaoina ai faʻamaumauga a Europa, faʻapea foʻi ma mea e aofia ai i le mafaufauga o le telefoni.

Talia le talosaga a le HTC Sync Manager mai le ofisa aloaia

  1. O le laasaga muamua o le faʻapipiʻiina lea o le pule faʻatonu e galulue ma HTC smartphones:
    • Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga.
    • Faʻasalalau i le pito i lalo o le itulau tatala ma siaki le siaki. "Ua ou faitau ma talia le LICENSE AGREGUGA MA LE FAATUSIINA O LE USER".
    • Kiliki "Download" ma faatalitali mo le sii mai o le pusa tufatufaina i le PC disk.
    • Faʻasaʻo le tusi talosaga HTC SyncManager setup_3.1.88.3_htc_NO_EULA.exe.
    • Kiliki "Faʻamau" i le uluai faamalama o le faʻapipiʻi.
    • Faatali mo le faila faila e faʻauma.
    • Kiliki "Fai" i le faamalama o le faʻapipiʻi, e aunoa ma le siakiina o le atigipusa "Tao le polokalama".
  2. Ae e te leʻi alu e paʻu lau telefoni i le Sink Manager, faʻamalosi i lau masini feaveaʻi "Faʻapipiʻi USB". A maeʻa le SyncManager, faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le USB USB port i le masini.
  3. Tatala le telefoni ma faʻamaonia le talosaga mo le faʻatagaga e faʻatasi ma le masini komepiuta i le faamalama talosaga.
  4. Faatali seiloga e maua e le talosaga le masini fesootai.
  5. A e mauaina se talosaga mai le Sink Manager e faʻafouina le faʻamatalaga o le talosaga i lau telefoni, kiliki "Ioe".
  6. A uma ona faʻaalia e le polokalama se faʻamatalaga "Telefoni fesoʻotaʻi" ma faʻamatalaga e uiga i le masini, kiliki i le igoa o le igoa "Faʻasalalau ma le Lagolagoina" i le lisi i le itu tauagavale o le faamalama.
  7. Siaki le pusa i autafa o le mea "Toe faʻafoʻi foʻi multimedia i laʻu telefoni". Ona kiliki ai lea o le ki. "Fausia le ...".
  8. Faʻamaonia le manaʻomia e kopi faʻamatalaga e ala i le kiliki "Lelei" i le faʻailoga o fesili.
  9. Faatali mo le faagasologa o le tausiga o tupe e faamaea. O le faagasologa e tuʻuina mai ma le faʻatumu o le faailo i le faamalama o le Pule o le Suavai,

    ma faaiʻu i le faʻamatalaga faʻaaliga "Ua maea le tuatusi"fea e kiliki ai "Lelei".

  10. I le taimi nei, e mafai ona e toe faʻafoʻi faamatalaga faʻamatalaga i le manatua o le masini i soo se taimi:
    • Mulimuli i laasaga 2-6 o loʻo faamatalaina i luga. I le Laasaga 7, kiliki "Toe faafoi.".
    • Filifili le faila faila, pe a iai nisi oi latou, ma kiliki le ki "Toe faʻafoʻisia".
    • Faatali seʻi oʻo i le faʻamatalaga o le faʻamaumauga.

Tomai faʻapitoa

Afai e te filifili e matua faʻalavelave tele i le polokalama o le Desktop 601, i le toetoe lava o soʻo se mataupu, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le utilities ADB ma Fastboot.

Faʻasalaga le teuina o faamaumauga i se vaega itiiti o nei meafaigaluega i le sootaga lea ma tuʻu le faila na maua ile aʻafiaga o le C:

Faʻapipiʻi le ADB ma le telefoni a le Fastboot mo le faʻamalamaina o le HTC Desire 601

E mafai ona e faamasani oe lava i avanoa o le Fastboot ma saili pe faʻapefea ona faia galuega e tusa ai ma masini Android e faʻaaoga ai i totonu o le tusiga i la matou 'upega tafaʻilagi:

Faitau atili: Faʻapefea ona moli le telefoni poʻo le papaa e ala i le Fastboot

Tatalaina le uta (bootloader)

O le tulaga o le HTC 601 boot loader (na muai polokaina e le kamupanī) e fuafua pe ono mafai ona faʻapipiʻi se tasi poʻo se isi vaega i le telefoni (mo se faʻataʻitaʻiga, toe faʻaleleia o aganuʻu) ma faʻatautaia le firmware atoa e faʻaaoga ai se tasi auala (faʻaalia i le faʻamatalaga o auala faʻaogaina OS i lalo i le tusiga). O le mafai ona faia le faiga mo le tatalaina o le uta ma le isi itu e ono manaʻomia, seʻi vagana ua e fuafua e faʻafouina le OS aloaia o le telefoni.

Ia mautinoa ia e iloa le tulaga o le avetaavale i le liliu i le lisi. "HBOOT" ma tilotilo i le laina muamua o faʻaalia i luga o le lau:

  • Tulafono "*** LOCKED ***" ma "*** FAʻAMASI ***" Latou te fai mai e uiga i le lokaina o le ave uta.
  • Tulaga "*** UNLOCKED ***" o lona uiga ua tatala le ave uta.

O le faʻamaloiloina o taualumaga mo le UPU bootloader o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai se tasi o auala e lua.

Aua nei galo i le faagasologa o le tatala o le uta uta i soo se auala, o tulaga o le atamai ua toe faatulaga i tulaga tau fale gaosimea, ma ua faaleagaina le tagata e faaaogaina faamatalaga i lona mafaufau!

Siteite htcdev.com

O le auala aloaʻia e masani mo telefoni feaveaʻi, ma ua uma ona matou iloiloina lona faʻatinoga i le tusiga i luga o le firmware o le ata X One. Faʻamasinoga e ala i le mulimuli i faatonuga ile sootaga lea.

Faitau atili: Tatalaina le Android Loaders Android masini e ala i le 'upega tafaʻilagi aloaia

Ina ia toe faafoi atu le uta uta i le loka i le taimi mulimuli ane (pe a fai o le manaʻoga e tulai mai), e ala i le Fastboot, auina atu le upusii lenei i lau telefoni:

Tatala loka oem

Auala le aloaia e tatala ai le uta uta

O le auala lona lua, sili atu ona faigofie, ae le faʻatuatuaina o le tatalaina o le uta uta o le faʻaaogaina lea o masini faʻapitoa faʻamaonia, e taʻua HTC Bootloader Tatala. Ina ia maua mai le upega tafaʻilagi ma le pusa tufatufaina atu, faamolemole mulimuli i le sootaga:

Faʻalogo Kingo HTC Bootloader Tatala

  1. Tuʻu le archive ma le siakiina meafaigaluega meafaigaluega ma tatala le faila htc_bootloader_unlock.exe.
  2. Mulimuli i le faʻatonuina o faatonuga - kiliki "Lisi" i ona uluai faamalama e fa

    ona sosoo ai lea "Faʻamau" i le lona lima.

  3. Faatali mo le faʻapipiʻiina e faʻatumu, kiliki "Faauma" i le maea ai o le kopiina o faila.

  4. Faʻamauina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, faʻagaoioi USB debugging i le HTC 601 ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC.
  5. A maeʻa ona maua e le Bootloader Unlock le masini fesoʻotaʻi, o le a faʻaalia le kulini o taga. Kiliki "Tatala".
  6. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faʻasalalauga, faʻatasi ma le faʻamaeʻaina o le alualu i luma i le faitotoʻa aoga. I luga o le telefoni i le taimi o le faʻaogaina o le polokalama, o le a faʻamata mai faʻamatalaga e uiga i le tatalaga ma se talosaga e faʻamaonia le amataina o le taualumaga. I le faʻaaogaina o le pule o le pule, ia seti le ki o le leitio "Ioe Tatala le uta uta" ma kiliki "Mana".
  7. O le manuia o le taotoga e faʻamaonia ai faʻamatalaga "Manuia!". E mafai ona e motusia le masini mai le PC.
  8. Toe faafoi le tulaga o le ave uta "Taofia", ia faia uma mea o loʻo i luga, ae i le Laasaga 5, kiliki "Loka".

Ruta tatau

Afai mo le manipulia i le siosiomaga o le firmware aloaia o le masini e fesiligia e te manaʻomia tulaga maualuga a Superuser, e mafai ona e vaʻai i foliga o loʻo maua e le meafaigaluega ua taʻua Tupuo root.

Faʻalogo Kingo Root

O le galulue faʻatasi ma le faʻaaogaina e faigofie tele, ma e faigofie ona faʻataʻitaʻiina i le faʻaogaina o le masini, pe a tuʻuina atu e ave le laupepa i se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i luga.

Faitau atili: Faʻapefea ona maua aʻa i luga o se masini Android i le Kingo Root

E faʻafefea ona faʻalauiloa le manaʻoga 601

O se tasi o auala e toe faʻaaogaina ai le polokalama o le Desktop 601 system software mai filifiliga o loʻo fautuaina atu i lalo e fuafua i le sini mulimuli, o lona uiga, le ituaiga ma le OS o le a pulea le taotoga o le telefoni pe a maeʻa uma le manipulation. I le lautele, e fautuaina e faʻagasolo laʻasaga i lea laasaga, faʻaaogaina auala taʻitasi seia oʻo ina ausia le taunuʻuga e manaʻomia.

Metotia 1: Faʻafou le OS aloaia

Afai o le polokalama o le telefoni feaveaʻi masani, ma o le mafuaaga o le faalavelave i lana galuega o le faʻaleleia lea o le OS OS aloaia i le mea aupito lata mai na ofoina mai e le kamupanī, o le auala pito sili ona faigofie ma sili ona faigofie o le faia o le taotoga o le faʻaaogaina lea o le meafaigaluega na faʻapipiʻi i le masini.

  1. Totogi le telefoni a le telefoni e sili atu ma le 50%, faʻafesoʻotaʻi i se 'upega tafailagi Wi-Fi. Le isi, tatala "Faʻatonu", alu i le vaega "E uiga i le telefoni".
  2. Tapena "Faamaumauga o Meafaigaluega"ona sosoo ai lea "Siaki nei". Faʻaleleia o lomiga faʻapipiʻi faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi i luga o saini a Amerika o le a amata. Afai e mafai ona faʻafou le faiga, o le a faʻaalia se faʻaaliga.
  3. Kiliki "Download" i lalo o le faʻamatalaga o le faʻafouina o loʻo avanoa ma faatalitali seia oʻo ina tuʻuina atu le pusa o loʻo aofia ai vaega fou a le OS i le mafaufau o le telefoni. I le faagasologa o le siiina mai, e mafai ona faʻaauau pea ona e faʻaaogaina le telefoni, ma matamata i le alualu i luma o le mauaina o faila i le pupuni o faʻamatalaga.
  4. A maea le mauaina o mea fou, ole a tuʻuina atu e le Android se faʻamatalaga. A aunoa ma le suia o le tulaga o le ki i le faamalama e aliali i luga o le lau "Faʻatonu nei"paʻi "Lelei". O le telefoni o le a toe faʻafouina i se faiga faʻapitoa ma o le faʻapipiʻiina o le fou firmware version o le a otometi lava ona amata.
  5. O le faʻataʻitaʻiga e mulimulitaia e le tele o suiga o le masini ma faʻatumu le alualu i luma o le alualu i luga o lona lau. Talia le maeʻa o togafitiga talafeagai, e aunoa ma le faia o se gaioiga. A maeʻa ona faʻapipiʻi vaega uma o le komepiuta, o le a vave lava ona amata e le masini le faʻafouina o le version fou o Android. O le faʻamaeʻa manuia o le faʻatinoga ua faʻamaonia i le faamalama o loʻo faʻaalia e le masini faʻaogaina ina ua maeʻa le sau.
  6. Toe fai laasaga o loʻo i luga seia oʻo i le polokalama Android "Faʻafouina le Faʻamaumauga" a maeʻa ona suʻe ni vaega fou i luga o faʻaumauga a le kamupanī, o le a faʻaalia se savali "O le polokalama sili ona lata mai ua faapipii i luga o le telefoni".

Metotia 2: Faʻamatalaga o le Android Android ROM Update Utility

O le auala nei e maua mai ai le fale aupito lata mai o le faʻauluuluga aloaia o le OS i luga o le faʻataʻitaʻiga i le fesili e faʻaalia ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le Windows. HTC Android Phone ROM Update Utility (ARU Wizard). O le meafaigaluega e mafai ai ona faʻapipiʻi le fuʻa firmware RUU mai le PC o loʻo i ai le polokalama, fatuga o mea totino, le uta ma le modem (leitio).

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, ua faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi polokalama polokalama i le telefoni. 2.14.401.6 mo le eria Europa. O le pusa faʻatasi ma vaega o le OS ma le upega tafaʻilagi ma le aoga, faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo avanoa mo le siiina mai e ala i sootaga:

Download HTC Android Phone ROM Update Utility for Desire 601 model firmware
Faʻamaumauga faʻapipiʻi RUU o HTC Desire 601 Android 4.4.2 HBOOT 2.14.401.6 Europa

Ole aoga e na o masini e iai se lokaina (LOCKED poʻo RELOCKED) ma le toe faʻaleleia o mea totino! E le gata i lea, ina ia mafai ona toe faʻaleleia le OS, ao leʻi amataina le faʻatinoga, e tatau ona galue le telefoni i lalo o le faʻatonutonuga o le faiga o le polokalama lea e le maualuga nai lo le faʻapipiʻi!

  1. Download archive ARUWizard.rar e ala i le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga ma faʻapipiʻi le mea na maua (e fautuaina e tuu le tusi faʻatasi ma le aoga i aʻa o le masini komipiuta PC).
  2. Faʻamau le firmware, ma e aunoa ma le fofoina o le faila zip i vaega, toe faʻailoa i rom.zip. Le isi, tuu le mea e tupu mai i le Directory ARUWizard.
  3. Vaavaai mo se faila i totonu o le pusa faʻatasi ma le faʻaaogaina o le komepiuta ARUWizard.exe ma tatala.
  4. Siaki le atigipusa i le pusa e tasi i le uluai faamalama o le masini komepiuta - "Ua ou malamalama i le lapataiga ..."kiliki "Lisi".

  5. Faʻatoaga i le masini "Faʻapipiʻi USB" ma faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta. I le faamalama mata, siaki le pusa i autafa o le mea. "Na ou faʻamaeaina laasaga na faʻaalia i luga" ma kiliki "Lisi".

  6. Faatali se taimi mo le masini komepiuta e iloa ai le telefoni.

    O le iʻuga, o le a faʻaalia se faamalama ma faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le polokalama. Kiliki ii "Faʻafou".

  7. Next kiliki "Lisi" i le faamalama e aliali,

    ona sosoo ai lea ma le faamau o le igoa lava lea e tasi.

  8. O le faagasologa o le faapipiiina o le firmware e amata vave lava pe a uma le toe amataina o le telefoni i le tulaga faapitoa - "UIGA" (o le logo a le kamupanī i luga o se lanu uliuli e faʻaalia i le mata o le masini).
  9. Faatali seiloga o le a faʻafeiloaʻi faila mai le afifi ma le firmware i luga o le disk PC i vaega talafeagai o le mafaufau o le telefoni. O le faʻamalama faʻamalama faʻamalama ma le mata o le masini aʻo faagasolo le faʻatinoga faʻaalia le faʻatumu o faʻataʻavalevale faʻagasologa Aua e te faalavelave i le faʻatulagaga o le OS mobile e ala i soo se gaioiga!

  10. O se faʻamaeʻa manuia o le faʻapipiʻiina o le Android o le a faʻamalosia e se faʻamatalaga i le faamalama ARUWizard ma i le taimi lava e tasi ma lona foliga mai, o le toe amataina o le atamai i le OS faʻapipiʻiina. Kiliki "Faauma" e tapunia le aoga.

  11. Ave ese le masini mai le komepiuta ma faatali seʻia oʻo mai le feiloaiga muamua i luga o le lau, faʻapea foʻi ma kulini mo le filifilia o le gagana faʻaogaina o le Android.

    Iloilo vaega autu o le polokalama faagaoioia feaveaʻi.

  12. HTC Desire 601 ua sauni e faʻaaoga

    tamoe le firmware aloaia Android 4.4.2!

Metotia 3: Fastboot

Более кардинальным, а также во многих случаях более эффективным методом работы с системным ПО, нежели применение вышеописанного софта ARU, является использование возможностей консольной утилиты Fastboot. Этот способ в большинстве ситуаций позволяет восстановить работоспособность системного ПО тех экземпляров модели, которые не запускаются в Андроид.

В примере ниже используется та же RUU-прошивка (сборка 2.14.401.6 KitKat), e pei o le taimi e faʻaaogaina ai i le auala muamua. Matou te toe fai le sootaga e sii mai le afifi o loʻo aofia ai lenei fofo.

Download firmware 2.14.401.6 smartphone KitKat HTC Desire 601 mo le faʻapipiʻiina e ala i Fastboot

O le faʻaaogaina e aoga mo na o masini telefoni faʻamaʻi uta! Afai na tatala muamua le uta uta, e tatau ona loka ao leʻi amataina le manipili!

O le faʻaaogaina o le firmware i le faʻaaogaina o le "clean" Fastboot i le HTC Desire 601 e le mafai, mo le manuia o le faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiga i le pusa faʻatasi ma le faʻamafanafanaga na maua i le taimi sauniuni o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusiga, e manaʻomia lou tuʻuina o se faila faaopoopo - HTC_fastboot.exe (faʻafesoʻotaʻi le download o loʻo tuʻuina atu i lalo). O le isi, o loʻo faʻaaogaina le tulafono mo le faʻamafanafanaga.

Download HTC_fastboot.exe mo le faʻatinoina o le firmware o le smartphone HTC Desire 601

  1. Faʻatau faʻatasi ma ADB, Fastboot ma HTC_fastboot.exe Kopi le faila zip firmware. Faʻamataʻu le polokalama faʻapipiʻi polokalama i se mea e puupuu e faigofie ai le faʻaogaina o le poloaiga e amataina ai le OS (faʻapipiʻi, o le igoa o le faila firmware.zip).

  2. Suia le telefoni i le tulaga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i se PC.
  3. Faʻasaga le faʻamafanafanaga Windows ma faʻataʻavale i le ADB ma le Fastboot e ala i le taina o faatonuga nei ma kiliki "Ulufale mai":

    CD C: ADB_Fastboot

  4. Siaki le vaega ole fesoʻotaʻiga ole masini i le tulaga manaʻomia ma le faʻaogaina e ala i lona faiga - a maeʻa ona tuʻuina atu le poloaiga lea, e tatau i le faʻamafanafana ona faʻaalia le numera o le telefoni.

    polokalama vave

  5. Ulufale i le poloaiga e faʻafeiloaʻi le masini i le faiga "UIGA" ma kiliki "Ulufale mai" luga o le piano:

    htc_fastboot oem rebootRUU


    O le a paʻu le mata o le telefoni ona o se taunuuga, ona faʻaalia ai lea o le logo a le kamupanī i luga o se lanu uliuli.

  6. Amata le faʻapipiʻiina o le polokalama polokalama polokalama. O le poloaiga lenei:

    htc_fastboot flash zip firmware.zip

  7. Faatali mo le faʻagasologa e faʻatumu (tusa o le 10 minute). I le faagasologa, o le faamafanafanaga e faamautinoa ai le mea o loʻo tupu i le taina,

    ma i luga o le lau o le telefoni o loʻo faʻaalia se faʻamalologa mo le alualu i luma o le faʻapipiʻi Android.

  8. I le faaiuga o le HTC Desire 601 toe tusia le faagasologa, o le laina o le tulafono o le a faʻaalia ai se faʻamatalaga:

    OKA [XXOXXX]
    maeʻa. taimi uma: XX.XXXs
    toe faʻaleleia le paʻu
    ua maeʻa htc_fastboot. taimi uma: XXX.XXXs
    ,

    pe afai XX.XXX - le umi o taualumaga.

  9. Toe amata le telefoni i le Android, auina atu se poloaiga e ala i le faʻamafanafanaga:

    Toe faʻafou le htc_fastboot

  10. Faatali mo OS faʻapipiʻi e amata - ua maeʻa le faagasologa i se matamata fiafia, lea e mafai ona e filifilia ai se gagana faʻafefe.
  11. I le fuafuaina o tulaga faavae o le OS, e mafai ona e alu atu i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga ma faʻaauau le faʻaogaina o le telefoni.

Metotia 4: Toe Faʻaleleia Faʻamaumauga

O le tele o le fiafia i le va o tagata faʻaaoga o Android masini na tautua mo le tele o tausaga, o le fesili lea o le faʻapipiʻiina o le fesuiaiga ma le faʻamaonia aloaʻia. Mo le HTC Desire 601, o nisi o fofo ua uma ona fetuʻutuʻunaʻi, ma mo lo latou faʻatulagaina i mataupu uma, o loʻo faʻaaogaina se siosiomaga faʻafouina o le toe faʻaleleia (toe faʻaleleia o aganuʻu). O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o Android i se masini e faʻaaoga ai lenei meafaigaluega e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua.

Aʻo lei faia taualumaga, faʻafou le OS aloaia o le telefoni i le fale aupito lata mai i luga o soʻo se faʻasalaga o loʻo i luga ma ia mautinoa i luga o le mata "Loia"o le HBOOT e fetaui ma le tau 2.22! Faia le faʻatautaia o le faʻatautaia o le bootloader!

Laasaga 1: Faʻatu le TWRP

E tatau ona maitauina e faʻapea, mo le faʻataʻitaʻiga e iloilo ai, e tele suiga faʻafouina o le toe faaleleia. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le ClockworkMod Recovery (CWM) algorithm ma ona fesuiaiga ua fautuaina i lalo. Matou te faʻaogaina le fofo sili ona aoga ma faʻaonaponei mo le masini - TeamWin Recovery (TWRP).

  1. Tikiala le faila ata o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia i lau komepiuta:
    • Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le TeamWin team, lea e mafai ai ona e vaʻaia le uiga o le siosiomaga mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia.

      Faʻasolo le TWRP faila o le faʻaleleia o aga masani mo le HTC Desire 601 atamai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia

    • I le vaega "Download Links" kiliki "Peraimeri (Europa)".
    • Kiliki le muamua i le lisi o mau faasino i le igoa o le TVRP.
    • Le isi, kiliki "Download twrp-X.X.X-X-zara.img" - o le lomiga lata mai o le ata toe faʻaleleia o le a amata ona sii mai.
    • Afai ei ai ni ou faigata i le mauaina o le 'upega tafailagi, e mafai ona e siiina le faila twrp-3.1.0-0-zara.img, faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, mai le teuina o faila:

      Faʻasolo le TWRP Faʻafouina le Faʻamaumauga Faʻamaumauga mo le HTC Desire 601 Fofo atamai

  2. Mauaina pe a faʻaaogaina le mekasini muamua o le faʻatonuga, kopi le faila faila i totonu o le faʻamaumauga faʻatasi ma ADB ma Fastboot.
  3. Amata le telefoni i le faiga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le USB USB o le PC.
  4. Tatala le faʻasalalauga o le Windows ma faʻatino nei tulafono e faʻapipiʻi ai le toe faʻaleleia:
    • CD C: ADB_Fastboot- alu i le pusa faʻatasi ma faʻamatalaga faʻamafanafana;
    • polokalama vave- siaki le faʻaogaina o le masini fesoʻotaʻi e le faiga (e tatau ona faʻaalia le numera o le telefoni);
    • fastboot flash recovery twrp-3.1.0-0-zara.img- faʻafeiloaʻi saʻo faʻamatalaga mai img-image o le siosiomaga i totonu o le vaega "toe faaleleia" telefoni;
  5. I le maeʻa ai o le faʻamaoniga o le manuia o le faʻatasiina o le siosiomaga aganuʻu i le faʻamafanafanaga (OKA, ... maeʻa),

    vavae le telefoni mai le PC ma lolomi "Mana" e toe foʻi i le lisi autu "Loia".

  6. Faasolo i luga o le pule o le pule e filifili ai le mea autu "Toe faʻaleleia" ma faʻalauiloa le siosiomaga toe faʻaleleia e faʻaaoga ai le ki "Meaai".
  7. I le toe foʻi mai, e mafai ona e fesuiaiga i le laina Rusia - tap "Filifili Gagana" ma filifili "Rusia" mai le lisi, faʻamaonia le taga e ala i le paʻi "Lelei".

    Faʻasologa mea "Faataga le Suiga" i le pito i lalo o le lau - Ua sauni le TWRP e faʻatino ana galuega tauave.

Laasaga 2: Faʻatonu le firmware

E ala i le faʻatulagaina o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia i lau Desire Desire, o le a mafai ona e faʻaeʻeina toetoe lava soʻo se fesuiaiga ma tu ma aga masani a le English ua faʻapipiʻiina mo le faʻaaoga i le masini. O le algorithm o gaioiga, lea e aofia ai e le gata o le faʻatulagaina tuusaʻo o le OS, ae o nisi foi o faʻasalalauga tuʻufaʻatasia o loʻo otooto atu i lalo - e taua le faʻatinoina o manipulations uma i le auala ua fautuaina e faatonuga.

O se faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻaeʻeina le firmware fautuaina i totonu o tagata faʻaogaina le atunuʻu faʻalelei - tagata faʻaaoga CyanogenMOD 12.1 e faʻavae i luga o le Android 5.1, ae e mafai ona e faʻataʻitaʻiina e ala i le tuufaatasia o isi faʻamaumauga masani i luga o le Initaneti.

Faʻalogo faʻamaoni masani masani CyanogenMOD 12.1 faʻavae i le Android 5.1 mo le HTC Desire 601 atamai