Faʻasolo le Matafuta Faʻatonu 3.4.1

Soo se tagata faaaoga le Odnoklassniki sosaiete faʻafesootai e le mafai ona na o le pueina o ata, ae ia sii foi. E ui lava i le mea moni e le o iai se galuega e fausia ai le 'upega tafaʻilagi i se PC po o le komepiuta, o lenei tulaga ua uma ona fausia i totonu o le masini e aunoa ma se totogi.

E uiga i le mafai ona sii mai mai le Odnoklassniki

O le 'upega tafailagi e le tuʻuina atu i ona tagata faʻapitoa se tasi o galuega e pei o le siiina o se tasi poʻo se isi faʻasalalauga (musika, vitio, ata, animation) i la latou komepiuta, ae o le mea lelei, i aso nei e tele auala e faʻafeiloaʻi ai lenei tapulaʻa.

O le faʻasaoina o ata mai le 'upega tafaʻilagi e le manaʻomia ona faʻapipiʻi soʻo se plug-ins faaopoopo ma faʻaopoopoga i le masini.

Metotia 1: Faʻafanua PC

I le faʻasalalauga o le 'upega tafaʻilagi o le' upega tafaʻilagi mo komepiuta e faigofie lava ona e maua soʻo se ata e te fiafia i ai, mo lenei mea e tatau lava ona e mulimuli i se laʻasaga laʻititi laʻasaga taʻitasi:

  1. Filifili le ata na manaʻomia ma faʻa-kiliki i luga e tatala ai le lisi autu.
  2. Faaaoga mea "Save image as ...". A maeʻa lena, e otometi lava ona siiina le ata i lau komepiuta.

I lenei auala, o le a le mafai ona e puʻe uma le ata pue uma i le taimi e tasi, ae e mafai ona e faʻasaoina ata taitasi. Afai e te manaʻomia le siiina o le avatar a le tagata faʻaoga, e le tatau ona tatala - ia na o le faapipiiina o le pusi o le kusi, kiliki RMB ma fai le mea lona lua mai faatonuga o loʻo i luga.

Metotia 2: Mobile Version

I lenei tulaga, e mafai foi ona e faia mea uma i se faiga faʻapitoa e tasi ma le auala muamua, e aofia ai:

  1. Tatala le ata na manaʻomia i soʻo se masini feaveaʻi ma taofi i lou tamatamailima. I le faʻatusatusaina ma le PC komipiuta o le 'upega tafaʻilagi, e tatau ona faʻaalia se lisi o talaʻaga.
  2. I totonu, filifili "Faasaoina le Ata".

Tagata e sili atu le laki oe faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi "Tagata o le vasega", talu ai o loʻo i ai le galuega o le faʻasaoina o le ata ua fausia i le le mafai. O faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga o le a pei o lenei:

  1. Suʻe i le vaaiga o le ata e te fiafia i ai. Kiliki i luga o le koluma e tolu i luga i le pito i luga o le mata.
  2. E tatau ona aliali mai se 'upega tafaʻilagi, lea e te manaʻomia e kiliki ai "Faasaoina". A maeʻa lena, e otometi lava ona siiina le ata i se pusa faapitoa.

Ona mafai lea ona faʻafeiloaʻi mai le ata mai le Odnoklassniki mai le telefoni i le komepiuta.

E le faigata tele ona faʻasaoina se ata o Odnoklassniki i lau masini pei o le foliga muamua. O le mea moni ua e sii maia lenei ata po o lena ata, e le mafai ona maua e isi tagata faʻaoga.