E faʻapefea ona tapunia le faʻamatalaga Instagram


Instagram o se fesoʻotaʻiga lautele lea ua maua ai le lauiloa i le va o tagata faʻaaoga i le lalolagi atoa. O lenei auaunaga e tulaga ese i le mafai ona e lolomiina le laiti, tele sikuea, ata ma vitio. Mo le puipuia o lou talaaga mai isi tagata faaaoga, o le Instagram o loʻo tuʻuina mai ai le galuega o le tapunia o se teutusi.

O le tele o tagata e faʻaaogaina latou faʻamatalaga i le Instagram e le mo le faʻamoemoe o le faʻaleleia, ae mo le lolomiina o mailei malie mai o latou lava olaga. Afai o le mafuaʻaga lea e te teu ai lau teugatupe, ole'ā e faia, pe afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia faalilolilo ina ia na o tagata e faaaogaina le saofaga e mafai ona e maua ile ata.

Tapuni le Instagram Profile

E ui lava i le maua o se 'upega tafaʻilagi e tuʻuina atu mo le galulue faʻatasi ma se agafesootai i luga o se komepiuta, e mafai ona e tapunia se faʻamatalaga Instagram e ala i se telefoni feaveaʻi faʻatinoina mo iOS ma Android platforms.

  1. Tatala le talosaga ma alu i le pito i luga o le laina e tatala ai lau talaaga otooto, ona kiliki lea i luga o le atigipusa, ona tatala ai lea o le vaega o le faatulagaga.
  2. Suʻe se poloka "Teugatupe". I totonu o le ae maua le mea "Tala ua tapunia"e uiga i le mea e tatau ai ona faʻaliliu le komiunipolo i le tulaga o loʻo galue ai.

I le isi taimi, o le a tapunia lau talaaga, o lona uiga o tagata e le masani ai o le a le mafai ona maua le itulau seivagana ua latou lafoina se talosaga mo se saofaga, ma e te le faʻamaonia.

Faʻailoga avanoa faʻapipiʻi

  • Afai e te fiafia e tagimaina ata ma hashtags, o tagata e le o auai ia te oe o le a le vaʻai i au ata i le kilikiina o le tag o tului;
  • Ina ia mafai e le tagata faʻapipiʻi ona matamata i lau faʻamau, e manaʻomia ona ia tuʻuina atu se talosaga o le saofaga, ma oe, e tusa ai, taliaina;
  • Faʻailogaina o se tagata faʻaaoga i se ata e le o iai oe, o le ai ai se faailoga i luga o le ata, ae o le a le mauaina e le tagata faʻaaliga se faʻamatalaga e uiga i ai, o lona uiga o le a ia le iloa o loʻo i ai se ata faʻatasi ma ia.

Tagai foi: Faʻafefea ona maka se tagata faʻaoga i se ata i Instagram

I le mataupu e fesoʻotaʻi i le auala e fatuina ai se faʻailoga vavalalata i Instagram, o le asō o loʻo i ai mea uma.