Faʻafefea ona fai se itulau ile Upu?

E masani lava ona ou latalata i le fesili o le fatuina o se faavaa i totonu o pepa a le Upu. E masani lava, e faia se faʻavae pe a tusia nisi tusi ma tusi lesona, faʻapea foi ma le taimi e saunia ai lipoti i ni pepa e leai se totogi. O nisi taimi, e mafai ona maua le faavaa i nisi o tusi.

Seʻio tatou tilotilo i laʻasaga taʻitasi i le auala e faia ai se faʻavaa i le Upu 2013 (i totonu o le Upu 2007, 2010, e faia i se auala talitutusa).

1) Muamua lava, fatu se pepa (pe tatala se mea sauni) ma alu i le vaega "DESIGN" (i totonu o fuainumera matutua o lenei filifiliga o loʻo i totonu o le vaega "Layoutupe Page").

2) O le "Page Borders" faʻaali i le itu taumatau i le lisi, alu i ai.

3) I totonu o le "Faitotoa ma le Faʻatumu" o le faamalama e amataina, e iai a matou filifiliga eseese mo laupapa. E i ai laina togi, malosi, tolu-layered, ma isi mea. I le auala, i se faaopoopoga, e mafai ona e setiina le ala o manaʻomia mai le tuaoi o le pepa, faapea foi ma le lautele o le faavaa. I le auala, aua neʻi galo e mafai ona fausia le faavaa i se isi itulau, ma faʻaaoga lenei filifiliga i le pepa atoa.

4) A maeʻa ona kiliki i le "OK" button, o le a faʻaalia se faʻavaa i luga o le pepa, i lenei tulaga lanu. Mo le valivali poʻo le mamanu (o nisi taimi e taʻua o le kalafi tasi) e tatau ona e filifilia le filifiliga fetaui pe a fatuina le ata. Lalo, o le a tatou faʻaalia e ala i faataitaiga.

5) Alu i le pito i tua o itulau.

6) I le pito i lalo tatou te vaʻai i se avanoa itiiti e teuteu ai le faʻavaa ma se ituaiga o mamanu. E tele avanoa, filifili se tasi o le tele o ata.

7) Sa ou filifilia se faavaa i le foliga o apu mumu. E foliga mai e manaia tele, talafeagai mo soʻo se lipoti i le manuia o togalaau ...