Faʻafefea ona e ulufale atu i iCloud e ala i le PC

iCloud o se auaunaga i le initaneti na atiaʻe e Apple ma avea o se faleoloa faʻamaumauga i luga ole laiga. O nisi taimi ei ai tulaga e te manaʻomia e teu ai i totonu o lau faʻamatalaga e ala ile komepiuta. E mafai ona tupu lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le le lelei poʻo le leai foi o se mea "apple" device.

E ui lava i le mea moni o le auaunaga na faia muamua mo masini faʻapipiʻiina, o le mafai ona ulufale i totonu o lau faʻupega e ala ile PC. O lenei tusiga o le a taʻu saʻo atu ia te oe mea e tatau ona faia ina ia mafai ai ona e ulufale atu i totonu o lau teugatupe ma faia manua e manaʻomia e faʻatutu lau teugatupe.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se ID Apple

Matou te ulufale atu i iCloud e ala i komepiuta

E lua ala e mafai ai ona e ulufale atu i lau teutusi e ala i se PC ma faʻauigaina pe ae manaʻo ai. Muamua o le ulufale lea i luga o le upega tafaʻilagi aloaia iCloud, o le lona lua o le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa mai Apple, lea na atiaʻe mo le PC. O nei filifiliga uma e faʻamalosi ma e le tatau ona i ai ni fesili faʻapitoa i le ala.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

E mafai ona e ulufale atu i lau faʻamatalaga e ala mai i le upega tafaʻilagi aloaia a Apple. E le manaʻomia e se tasi soʻo se gaioiga faʻaopoopo, sei vagana ai se fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti ma le mafai ona faʻaaogaina se masini. O le mea lenei e tatau ona e faia e te ulufale atu ai i iCloud i luga o le saite:

  1. Alu i le itulau autū o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le iCloud auaunaga.
  2. Ulufale mai lau imeli ole tuatusi ma le password ID Apple, lea na e faʻamaonia i le taimi o le lesitala. Afai ei ai faafitauli i le ulufale, faʻaaoga le mea "Faʻamagalo lau ID Apple po o le upu faʻaulu?". A uma ona e ulu atu i lau faʻamaumauga, matou te ulufale i le teugatupe e faʻaaoga ai le kosi talafeagai.
  3. I luga o le isi laiga, i le tulaga o mea uma ua ogatasi ma le teugatupe, o le a faʻaalia se faamalama fiafia. I totonu, e mafai ona e filifilia lau gagana e fiafia i ai ma le taimi. A uma ona filifili nei filifiliga, kiliki i le mea "Amata faʻaaoga le iCloud".
  4. A maeʻa le gaioiga, o le a tatalaina le lisi, kopiina tonu lava i lau masini Apple. O le ae mauaina avanoa, ata, faʻamatalaga, meli, faʻamatalaga, ma isi.

Metotia 2: iCloud mo Windows

O loʻo i ai se polokalame faʻapitoa na faʻatupulaia e Apple mo le faʻaogaina o le polokalama o Windows. E mafai ai e oe ona faʻaoga tutusa foliga e maua i lau masini feaveaʻi.

Tikiake iCloud mo Windows

Ina ia mafai ona e ulufale i iCloud e ala i lenei talosaga, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Tatala le iCloud mo Windows.
  2. Ulufale mai au faʻamatalaga faʻamatalaga mo se ID ID Apple. Afai ei ai ni faʻafitauli i le kiliki o le kiliki "Faʻamagalo lau ID Apple po o le upu faʻaulu?". Matou te fetaomi atu "Faʻatasi".
  3. O le a faʻaalia se faamalama e uiga i le tuʻuina atu o faʻamatalaga faʻamaonia o le lumanaʻi o le a mafai ai e Apple ona faʻaleleia le lelei o ana oloa i soo se auala. E fautuaina e kiliki i lenei vaega. "Auina mai le aunoa", e ui lava e te ono teena.
  4. I luga o le isi ata, o le tele o galuega o le a faʻaalia, faafetai i le fea, i le taimi nei, e mafai ona toe faʻaleleia ma faʻamaonia lau tala.
  5. A e kiliki "Teugatupe" O le a tatalaina se lisi o le a sili ona lelei ai le tele o tulaga o lau faʻamatalaga.

I le faʻaogaina o nei metotia e lua, e mafai ai ona e ulufale i iCloud, ona faʻaopoopoina lea o faʻasologa ma galuega e te fiafia i ai. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga na mafai ona fesoasoani ia te oe.