Siʻitia o le leo i Sony Vegas

Pe a faʻatau se modem MegaFon USB, pei o le mataupu i masini mai isi kamupanī, e masani ona manaʻomia le tatalaina o ia ina ia mafai ai ona faʻaaoga soo se kata SIM. O le lavelave o le faʻatinoga o lenei galuega e fesoʻotai saʻo lava i le faʻapipiʻiina o le komepiuta. I le avea ai o se vaega o faatonuga nei, o le a tatou mafaufau i filifiliga sili ona lata mai.

Tatala le modem MegaFon mo kata SIM uma

Talu ai o loʻo i ai se numera tele o modems USB, o nisi faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai i nisi masini ona oa latou foliga ma le fetaui ma polokalama poʻo le leai foi. E le gata i lea, o le taumafai e aveese faʻamalosi taimi e taʻitaʻi atu ai i le toilalo o le masini. E tatau ona mafaufau lenei mea ao leʻi faitauina le mea o loʻo i lalo.

Filifiliga 1: Faʻamaumauga tuai

O lenei auala e tatala ai e fetaui pe a fai e faʻapipiʻi se tasi o fuʻa fou i luga ole modem. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te ave le masini e fai ma faavae "Huawei E3372S" ma tatalaina mo le galuega ma ni kata SIM e ala i le polokalama DC Unlocker.

Vaʻavaʻai foi: Tatala le meli MTS ma Beeline

Laasaga 1: Maua le ki

Le tatalaina o le tele o modem USB, e aofia ai MegaFon, e te manaʻomia se ki, lea e mafai ona mauaina i luga o luga o luga o le Initaneti poʻo totonu o le ofisa faʻatau. E mafai foi ona gaosia e ala i le faʻaaogaina o se auaunaga faapitoa i le initaneti poʻo le polokalama. Huawei Unlock Calculator Code.

Alu i le Huawei Unlock Code Calculator Online

  1. Vaʻai ma le faʻaeteete i lau masini ma maua le numera i le laina "IMEI".
  2. I luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti, faʻaopoopo le tau faʻatatau i le fanua o le igoa e tasi ma kiliki "Faʻatonu".
  3. A maeʻa lena, o le a maua se tau i laina taʻitasi. I le tulaga o le USB-modems MegaFon aemaise ai le masini "Huawei E3372S"kopi le code mai le fanua "v201 code".

Laasaga 2: DC Unlocker

  1. Tatala le upega tafaʻilagi aloaia a DC Unlocker i le fesoʻotaʻiga i lalo. O iinei e tatau ona e kiliki "Download" ma download le archive i le PC.

    Alu e sii le itulau DC Unlocker

  2. Aveese faila uma e avanoa i soo se mea e teu ai faamaumauga ma "I le avea ai ma Pule" tamoe "dc-unlocker2client".
  3. I le taimi o le faʻavaeina o le polokalame, e tatau ona fesoʻotaʻi le modem USB i le faʻatulagaina o avetaavale taʻiala uma i le komepiuta. Afai o lea, mai le lisi "Filifili le gaosioloa" filifili se filifiliga "Uiga o Huawei" ma kiliki "Saili le modem".

Laasaga 3: Tatala

  1. I le polokalama faʻamafanafanaga, e tatau ona e faʻamaonia le numera o loʻo i lalo, i le suia muamua o le tau "numera" i le numera na maua muamua mai le poloka "v201" luga o le upega tafaʻilagi o le initaneti.

    i le 'cardlock = "numera"

    I le maeʻa manuia o le taotoga, e tatau ona tali le polokalama i le laina "Lelei".

  2. Afai o le tali e eseese lava, e mafai ona e faʻaaogaina se isi AT ATU ma le faʻaeteete. I lenei tulaga, e tatau ona kopiina tagata mai laina o loʻo i lalo ma pasi i totonu o le faʻamafanafanaga.

    i le 'nvwrex = 8268,0,12,1,0,0,0,0,0,0,0,0, a, 0,0,0

    E ala i le kiina o se ki "Ulufale mai" e tatau ona i ai se savali "Lelei". O lenei faʻamatalaga o le tulafono laiti e sili ona lelei ma mafai ai ona e aveese le loka, e tusa lava po o le a le modem status.

    Pe a maua se savali "Mea sese" E mafai ona e taumafai i le auala lona lua oa matou faatonuga, lea e aofia ai le faagasologa o le suia o le firmware.

O lenei taualumaga e mafai ona mafaufauina atoa.

Filifiliga 2: Faʻamatalaga fou

O le tele o modems o MegaFon i le taimi nei e mafai ona le tatalaina e ala i le ulufale atu i se ki faapitoa. O le iʻuga, e tatau ona faʻapipiʻi se vailaau tuai poʻo faʻafouina faʻamalama. O le a matou aveina le polokalama o le HiLink e avea ma faavae ona o lona taua maualuga nai lo isi filifiliga.

Manatua: I la matou tulaga, e faʻaaogaina se modem USB. Huawei E3372H.

Laasaga 1: Sauniuniga

  1. Faaaoga lelei le polokalama "DC Unlocker" mai le laasaga talu ai, faʻamaonia ai le numera o loʻo i lalo i le faʻamafanafanaga.

    AT = SFM = 1

    Afai o le tali o se savali "Lelei", e mafai ona e faʻaauau le faitauina o faatonuga.

    A oʻo mai le manoa "Mea sese" O le susuluina o le masini i le auala faaleaganuu o le a le aoga. E mafai ona faia lenei mea "auala o le nila"lea tatou te le mafaufau i ai.

    Faʻaaliga: E tusa ai ma lenei metotia, e mafai ona e mauaina le tele o faʻamatalaga, e aofia ai le w3bsit3-dns.com.

  2. I le polokalame lava e tasi, e tatau ona e gauai i le laina "Faamamaina" ma toe filifili le firmware e tusa ai ma le tau faʻamaonia.
  3. I luga o le modem fou, o le a manaʻomia e le meafaigaluega faʻalauiloa se faʻamatalaga faapitoa. E mafai ona maua i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo taʻua i le auala muamua ile laina "Faʻamatalaga Flash" muamua-augatupulaga i numera "IMEI".
  4. E faʻatagaina le vavae ese o le masini mai le komepiuta ma aveese faʻatautaia MegaFon polokalama.

Laasaga 2: Avetaavale

A aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi o le modem USB i le PC, faʻapipiʻi avetaavale faapitoa i le faʻataunuʻu saʻo ma le faʻatonuga ua matou faʻaalia i luga o fesoʻotaʻiga ua tuʻuina atu.

  • Huawei DataCard Driver;
  • FC Serial Driver;
  • Mobile Broadband HiLink Service.

A maeʻa lena, e tatau ona fesoʻotaʻi le masini i le uaea USB o le komepiuta, faʻaeteete i le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapipiʻi.

Laasaga 3: Faiga Faʻavae Faiga Faʻavae

Faʻalagolago i le faʻaogaina o masini faʻanatura, atonu e manaʻomia nisi laasaga. O isi togafiti e manaʻomia ona faia pe a faʻaogaina le polokalama. "2x.200.15.xx.xx" ma i luga.

Alu e sii mai le fesuiaiga o fesuiaiga

  1. I luga o le itulau o loʻo maua i le fesoʻotaiga i luga, siaki le lisi o le firmware ma sii mai le mea talafeagai i lau mataupu. O le faʻatulagaga o taʻiala taʻitasi taʻiala taʻitasi e tutusa ma le tasi ma e le tatau ona mafua ai faafitauli.
  2. Afai e te talosagaina se code, e mafai ona e mauaina i le "Faʻamatalaga Flash"taʻua muamua.
  3. I le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina o le firmware, e mafai ona e alu tuusaʻo i le faʻapipiʻiina o le polokalama autu.

Laasaga 4: HiLink firmware

  1. A maeʻa pe faʻaseʻe laasaga mai le laasaga muamua, mulimuli i le sootaga o loʻo i lalo ma sau i le firmware "E3372h-153_Update_22.323.01.00.143_M_AT_05.10".

    Alu e sii mai le firmware fou

  2. Afai e te leʻi misia le laasaga lona tolu, e te le manaʻomia se numera tatala pe a faʻapipiʻi. I isi tulaga uma, e tatau ona maua mai i le generator ma faʻaofi i totonu o le matata talafeagai.

    Afai e manuia, e tatau ona e vaʻai i se savali e uiga i le faʻaleleia o masini software.

  3. Ole taimi nei e tatau ona e faʻapipiʻi le atinaega o le initaneti e faʻaoga se modem USB ile lumanaʻi. O le filifiliga silisili i la matou mataupu o le a avea ma se suiga fou. "WebUI 17.100.13.01.03".

    Alu e download WebUI

  4. O le meafaigaluega faʻapipiʻi e matua tutusa lava ma le polokalama, ae i lenei tulaga e te le manaʻomia le ulufale i le numera tatala.

Laasaga 5: Tatala

  1. I le maea ai o faʻamatalaga uma na faʻamatalaina muamua, e mafai ona e alu saogalemu e tatalaina le masini mo le faʻaaogaina o kata SIM uma. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tamoe i le polokalama. "DC Unlocker" ma faʻaaoga le ki "Saili le modem".
  2. I le faʻamafanafanaga i lalo o le masini faʻamatalaga, faapipii le faʻasologa o amio e aunoa ma ni suiga.

    i le 'nvwrex = 8268,0,12,1,0,0,0,0,0,0,0,0, a, 0,0,0

    O le a logoina oe e uiga i le vaʻai faamanuiaina e ala i le savali "Lelei".

E faaiʻu ai lenei faʻatonuga, talu ai o le galuega autu e tatau ona maeʻa i lenei taimi. Afai ei ai ni au fesili, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faʻaofiina o le firmware i modems "Huawei E3372S"faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai i faʻamatalaga i lalo.

Faaiuga

Faʻafetai i gaioiga ua faʻamatalaina e matou, e mafai ona e tatalaina le toetoe lava o le USB-modem ua faʻatagaina e MegaFon. Aemaise lava, o lenei mea e faʻaaoga i masini faʻaonapo nei o loʻo faʻaaogaina i le laina LTE.