Vaʻai lisi i le Windows 7

Polokalama Autorun e tuʻuina atu tusi talosaga e amata ai le amataina o le polokalama, e aunoa ma le faʻatali mo le tagata faʻaaoga e faʻaaogaina ma le lima. O se mea aoga tele lea e mafai ai e oe ona faʻaalu se taimi i luga o faʻatagaga talafeagai e manaʻomia e le tagata faʻapitoa i taimi uma e amataina ai le polokalama. Ae, i le taimi lava e tasi, e masani lava o faiga e le manaomia e le tagata e le o taimi uma e alu ai i le uta. O le mea lea, latou te le faʻaaogaina le faiga, faʻagesegese le komepiuta. Sei o tatou sailia le auala e matamata ai i le lisi autu i le Windows 7 i auala eseese.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafefe polokalama polokalama i le Windows 7

Tatalaina o le lisi amata

E mafai ona e vaʻai i le lisi faʻatagaina e faʻaaogaina ai punaoa a le lotoifale poʻo le faʻaaogaina o isi talosaga.

Metotia 1: Faʻatonu

Toeitiiti lava o mea faʻaonaponei faʻaonaponei mo le faʻamalosia o le lagolagosua i le komepiuta lagolago tusilima lisi. O se tasi o mea aoga o le polokalama CCleaner.

  1. Faʻamasinoga CCleaner. I le itu tauagavale o le talosaga, kiliki i le faʻamatalaga "Auaunaga".
  2. I le vaega o loo tatalaina "Auaunaga" siitia i luga "Amata".
  3. O se faamalama ua tatala i le lisi "Windows"O fea o le a avea ma lisi o polokalame ua faʻapipiʻi i lau komepiuta. Mo na talosaga e uiga i igoa i totonu o le koluma "Faʻamaonia" taua le tau "Ioe", ua faʻaaogaina le galuega faʻavae. Elemene o lona tau o se faʻaaliga "Leai", e le o aofia ai i le fuainumera o polokalama faʻapipiʻiina.

Metotia 2: Autoruns

O loʻo i ai foi se faʻaaogaina o le Autoruns utilities, lea e faʻapitoa i le galulue faatasi ma le faʻaaogaina o elemene eseese i le polokalama. Sei o tatou vaai pe faapefea ona tatou tilotilo i le lisi amata i totonu.

  1. Taumafai le Autoruns aoga. O loʻo faʻatinoina se faiga faʻapitoa mo le iai o elemene amata. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e matamata i le lisi o tusi talosaga e mafai ona otometiina pe a amata le faiga o mea faigaluega, alu i le lisi "Logon".
  2. O lenei laupepa o loʻo i ai polokalame ua faaopoopo i le avega. E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua vaevaeina i ni vaega, e faalagolago i le mea tonu e resitaraina ai le pule a le malo: i totonu o le resitalaina o le komiti poʻo i poloka amata amata i luga o le malo. I totonu o lenei faamalama, e mafai foi ona e vaʻai i le tuatusi o le nofoaga o talosaga lava ia, lea e tuusaʻoina.

Metotia 3: Matala matala

Matou te liliu nei i auala e matamata ai i le lisi o taʻavale faʻatasi ma le fesoasoani a meafaigaluega e fausia i totonu. Muamua, e mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻamautuina o se tasi o poloaiga i le faamalama Taumafai.

  1. Valaau le faamalama Taumafaie ala i le faaaogaina o se tuufaatasiga Manumalo + R. Ulufale atu le poloaiga lenei i le fanua:

    msconfig

    Kiliki "Lelei".

  2. O le faamalama o loo tauaveina le igoa ua faalauiloaina. "Faʻasalaga Faʻatonu". Alu i le lisi "Amata".
  3. O lenei lisi e maua ai se lisi o mea amata. Mo na polokalame, o igoa ia e siakiina i le isi itu, ua faʻaaogaina le galuega faʻatino.

Metotia 4: Faʻamatalaga Pulea

E le gata i lea, o le faamalama o le faatulagaga o mea, ma o le mea lea o le lisi "Amata"e mafai ona faʻafeiloaʻiina e ala atu i le faʻalapotopotoga faʻalogo.

  1. Kiliki le ki "Amata" i le tulimanu pito i lalo o le lau. I le amataga menu, kiliki le faʻamatalaga "Lisi Pulea".
  2. I totonu o le faamalama o le Pulea Manaʻo agai i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le isi siata, kiliki i le igoa igoa. "Pulega".
  4. O se faamalama e tatalaina i se lisi o meafaigaluega. Kiliki le igoa "Faʻasalaga Faʻatonu".
  5. Ua faalauiloaina le faamalama faatulagaina o le faatulagaga, lea, e pei ona i ai muamua, e tatau ona e alu i le lisi "Amata". A maeʻa lena, e mafai ona e matamata i le lisi o mea amata Windows 7.

Metotia 5: fuafua le nofoaga o faila ile taʻavale

O lea ia tatou iloa tonu le mea o loʻo resitaraina ai le auto i le Windows 7 operating system. O gaioiga e aofia ai se fesoʻotaʻiga i le nofoaga o polokalama i luga o le disabilities o loʻo i totonu o se pusa faapitoa. O le faʻaopoopoga o se alalaupapa i lea mea ma se fesoʻotaʻiga e mafai ai e oe ona sii vave le polokalama pe a amata le OS. O le a tatou malamalama pe faapefea ona ulufale i lenei faila.

  1. Kiliki le ki "Amata" I le lisi, filifili le mea pito sili ona maualalo - "Polokalama uma".
  2. I le lisi o polokalame, kiliki i luga o le pusa "Amata".
  3. Ua amataina se lisi o polokalame ua faaopoopo i le amataina o poloka. O le mea moni, e mafai ona i ai ni nai laupepa i luga o se komepiuta: mo faʻamaumauga taʻitasi taʻitasi ma se faʻamaumauga masani mo tagata uma e faaaogaina le polokalama. I le lisi "Amata" shortcuts mai le faletupe lautele ma mai le atofalautusi o loʻo i ai nei ua tuufaatasia i le lisi e tasi.
  4. Ina ia tatalaina le faʻailoga amata mo lau faʻamatalaga, kiliki i le igoa "Amata" ma i le lisi o mea e filifili ai le lisi "Tatala" poʻo "Saili".
  5. O le faʻailoga lea o loʻo i ai igoa faʻamaumauga ma fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga patino ua faʻalauiloaina. O nei talosaga e otometi lava ona siiina mai pe afai e te ulufale i totonu o le polokalama i lalo o le tala o iai nei. Afai e te ulufale i se isi faʻasalalauga Windows, o polokalama e faʻamaonia e le otometi lava ona amata. O le faʻasologa o faʻamatalaga mo lenei pusa e pei o lenei:

    C: Tagata faaaoga UserProfile AppData Faʻamatalaga Microsoft Windows Start Menu Programmes Startup

    E masani lava, nai lo le taua "Faʻamatalaga o Tagata" E manaʻomia le faʻapipiʻiina o se igoa faapitoa i totonu o le polokalama.

  6. Afai e te manaʻo e alu i le pusa mo faʻamatalaga uma, ona kiliki lea o le igoa "Amata" i le lisi o faasologa o lisi "Amata" kiliki saʻo. I le lisi autu, taofi le filifiliga i le tulaga "Tatala mo ata uma" poʻo "Saili i le numera mo mea uma".
  7. O lenei mea o le a tatalaina ai le faʻailoga pe a fai o alalaupapa e maua i fesoʻotaʻiga i polokalame ua faʻamoemoeina mo le taʻavale. O nei tusi talosaga o le a taufetuli i le amataga o le polokalama faʻatonutonu, e tusa lava pe o le a le mea na teu ai i totonu le tagata. O le tuatusi o lenei tusi i le Windows 7 e faapenei:

    C: ProgramData Microsoft Windows Start Menu Programmes Startup

Metotia 6: Resitala

Ae, e pei ona mafai ona e vaʻaia, o le numera o ala pupuu na faʻapipiʻi i poloka amata uma na sili atu nai lo talosaga i le lisi amata, lea na matou matauina i le faʻalapotopotoga o le faʻalapotopotoga poʻo le faʻaaogaina o meafaigāluega faʻaletolu. E mafua lenei tulaga i le mea moni e faapea e mafai ona resitalaina le pule faataga e le gata i faila faapitoa, ae faapena foi i paranesi o le resitala. Sei o tatou sailia le auala e matamata ai i faʻamatalaga amata i le resitalaina o le Windows 7.

  1. Valaau le faamalama Taumafaie ala i le faaaogaina o se tuufaatasiga Manumalo + R. I totonu o lona laufanua ulufale i le faaupuga:

    Regedit

    Kiliki "Lelei".

  2. Amata le faatonu resitala. I le faʻaaogaina o le laau i taʻiala o le lisi o loʻo i le itu tauagavale o le faamalama, alu i HKEY_LOCAL_MACHINE.
  3. I le lisi o vaega o loʻo tatala, kiliki i le ulutala. "TUSI TAUSI".
  4. Ma le isi, alu i le vaega "Microsoft".
  5. I lenei vaega, i totonu o le lisi tatala, vaavaai mo le igoa "Windows". Kiliki i luga.
  6. Le isi, alu i lou igoa "CurrentVersion".
  7. I le lisi fou, kiliki i le igoa o le igoa. "Tamoe". A maeʻa lenei mea, o le lisi o tusi talosaga na faʻaopopo e ave i luga o le faʻamaumauga o le polokalama o le a faʻaalia i le itu taumatau o le faamalama.

Matou te fautua atu e aunoa ma se manaʻoga tele, pe a maeʻa, aua le faʻaogaina lenei metotia e matamata ai i mea e lafoina ai uta na ulufale mai i totonu o se resitala, aemaise lava pe afai e te le o mautinoa i lou malamalama ma tomai. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o suiga i faʻamaumauga o tusi resitala e mafai ona oʻo atu ai i ni faanoanoaga matuia mo le faiga atoa. O le mea lea, o le matamataina o lenei faʻamatalaga e sili ona lelei e faʻaaoga e faʻaaoga ai le 'aufaʻatasi a le isi itu poʻo le faʻalapotopotoga o faʻamaumauga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele auala e matamata ai i le lisi amata i le polokalama o le Windows 7. O le mea moni, o faʻamatalaga atoa e uiga i lenei mea e faigofie ma e sili atu ona faigofie e maua ai le faʻaaogaina o mea aoga faʻapitoa. Ae oi latou e le mananao e faʻapipiʻi nisi mea faʻapipiʻi e mafai ona aʻoaʻoina le faʻamatalaga talafeagai e faʻaaoga ai meafaigaluega na fausia i le OS.