Tuning Car Studio SK2

O le taimi e amata ai le OS o loʻo sili atu ona faalagolago i taualumaga faʻalotoifale o loʻo faia ile PC. E ui i le mea moni o le a vave ona faʻatupeina e le Windows 10, e leai se tagata faʻaaoga e le manaʻo e sili atu le saoasaoa o lenei faiga.

Faʻateleina le faʻatauina o le Windows 10

Mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi, o le sosoʻo o le taʻavale o le tino atonu e faʻaitiitia i le taimi poʻo le lemu i le amataga. Seʻio tatou tilotilo totoa i le auala e mafai ai ona faʻavavevaveina le faagasologa o le amataina o le OS ma ausia ai se taimi amata amata.

Metotia 1: Suʻe punaoa faʻapitoa

O le televave o le saoasaoa o le taimi o le taimi o le faiga o le faigamalaga Windows 10, e mafai ona e faʻaopopo le RAM (pe'ā mafai). Ma o se tasi foi o filifiliga sili ona faigofie e faatelevave ai le amataga o le faʻaaogaina o le SSD o se pulou puʻe. E ui o le suiga o mea tau masini e manaʻomia ai tupe faʻaalu, e faʻamaonia atoatoa, talu ai o faʻamalosi-taʻavale eleʻele o loʻo faʻaalia e ala i le faitau maualuga ma tusi saoasaoa ma faʻaitiitia le avanoa avanoa i vaega o le disiki, o lona uiga, o le OS o loʻo avanoa i le vaega o disiki e manaʻomia mo lona faʻatauina vave atu vave faʻaaogaina masani HDD.

E mafai ona e aoao atili e uiga i le eseesega i le va o nei ituaiga taʻaloga mai la tatou lomiga.

Faʻamatalaga auiliili: O le a le eseesega i le va o vaʻa mageta ma le malo-malo

E taua le matauina o le faʻaaogaina o se taʻavale malo, e ui lava e faʻaleleia le saoasaoa o le download ma masani ai le faʻaleleia o le faatinoga o le faiga faʻaogaina, o le mea le lelei o le a faʻaalu e le tagata faʻaalu le taimi e faʻafefe ai le Windows 10 mai le HDD i le SSD. Faitau atili e uiga i lenei mea i totonu o le meafaitino Faʻafefea ona tuʻuina atu le faʻaogaina o polokalama ma polokalame mai le HDD i le SSD.

Metotia 2: Suʻesuʻega amata

Ina ia faatelevave le amataga o le Windows 10, e mafai ona e faʻasalalau le tele o vaega o le faiga faʻaoga. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, o se finauga mamafa i le faagasologa o le amataina o le OS o le lisi o galuega i le taʻavale. O le tele o points o loʻo i ai, o le faʻagesegeseina o seevae o le PC. E mafai ona e iloa po oa galuega e amata ona fai pe a amata le Windows 10. "Amata" Task Managerlea e mafai ona tatalaina e ala i le kilikiina saʻo i le ki "Amata" ma filifili mai le lisi Task Manager pe ala i le kilikiina o le autu autu "FMTL + SHIFT + ESC".

Ina ia lelei le download, toe iloilo le lisi o faagasologa uma ma auaunaga ma faʻaaoga mea e le tatau ai (ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le igoa ma filifili le mea i le lisi o talaʻaga "Taofiofia").

Metotia 3: ia mafai ona faʻamalosi le seevae

E mafai ona e faʻateleina le faʻalauiloaina o le polokalama faʻaogaina e ala i le mulimuli i laasaga nei.

  1. Kiliki "Amata", ona faʻaalia ai lea o le faʻamaonia "Filifiliga".
  2. I le faamalama "Filifiliga" filifili se mea "Faiga".
  3. Ma le isi, alu i le vaega "Le mana ma le moe" ma i le pito i lalo o le itulau kiliki i le mea "Filifiliga Maualuga Maualuga".
  4. Saili le mea "Gaoioiga o le Button Mana" ma kiliki i luga.
  5. Kiliki mea "Suia o mea e le o maua i le taimi nei". O le ae manaʻomia le ulufale i le pulefaʻatalaga o le upu faʻamaonia.
  6. Siaki le atigipusa i tafatafa o "Faʻatonu le amataga vave (fautuaina)".

O auala pito sili ona faigofie e vave ai le utaina o le Windows 10, lea e mafai e tagata uma ona faia. I le taimi lava e tasi, latou te le aofia ai taunuuga e le mafuatiaina. I soo se tulaga, afai e te fuafua e faʻamalieina le polokalama, ae e te le o mautinoa e uiga i le iuga, e sili ona lelei le fatuina o se mea e toe faʻaleleia ma faʻasaoina ai faʻamatalaga taua. Faʻafefea ona faia lenei mea, taʻu le tusiga talafeagai.