E faʻapefea ona poloka le Windows 10 pe afai e taumafai se tasi e mate le upu faʻamaonia

E le o tagata uma e iloa, ae o le Windows 10 ma le 8 e faʻatagaina oe e faʻatapulaʻa le numera o taumafaiga e fai se faʻaupuga, ma a oʻo loa i le numera faʻamaonia, poloka taumafaiga mulimuli ane mo se vaitaimi. O le mea moni, e le puipuia e le tagata faitau i laʻu 'upega tafaʻilagi (silasila i le auala e toefaʻi ai le upu faʻamaonia o le Windows 10), ae atonu e aoga i nisi tulaga.

I totonu o lenei tusi lesona - laasaga i lea laasaga i luga o auala e lua e seti ai tapulaa i luga o taumafaiga e ulufale ai i se upu faʻamaonia mo le taina i totonu o le Windows 10. Isi taʻiala e ono aoga i le faʻatapulaʻaina o tapulaa: Faʻafefea ona faʻatapulaʻa le taimi faʻaaogaina komepiuta e ala i le faiga; Windows 10 Kiosk Mode

Faʻaaliga: o le galuega e naʻo galuega mo tala faʻapitonuʻu. Afai e te faʻaaoga se faʻamatalaga a Microsoft, o le a muamua ona e manaʻomia le suia o lona ituaiga i "faʻalapotopotoga".

Faatapulaa le numera o taumafaiga e mate le upega tafaila i le laina o le poloaiga

O le auala muamua e fetaui lelei mo soʻo se lomiga o le Windows 10 (e ese mai i le vaega lenei, o loʻo e manaʻomia ai se lomiga e le laʻititi ifo i le Tomai).

  1. Taumafai le faʻasologa o le poloaiga e pei o le Pule. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e amata tapena le "Poloaiga Laiti" i le sailiga o le galuega, ona kiliki lea i luga o le iuga na maua ma filifili "Talosaga o le Pule".
  2. Ulufale i le poloaiga upega tafaʻilagi ma lolomi Ulufale. O le a e vaʻaia le tulaga o loʻo i ai nei o laina o le a tatou suia i isi laasaga.
  3. Ina ia seti le numera o taumafaiga e ulufale ai i se upu faila, ulu upega tafaʻi tala / tapuni puipui: N (pe a o N o le numera o taumafaiga e mate le upu faʻaulu i luma o le taofia).
  4. Ina ia seti le taimi e taofia ai pe a uma ona oʻo i le numera 3 o le Laasaga, ulufale i le poloaiga upega tafailagi / tapuni: M (pe a o M o le taimi i minute, ma i tau e le itiiti ifo ma le 30, o le poloaiga e tuʻuina atu se mea sese, ma e le mafai ona 30 minute ua maeʻa).
  5. O le isi poloaiga pe a fai o le taimi T o loʻo faʻaalia i minute: upega tafailagi / tapuni vaʻavaʻavale: T faatuina se "faamalama" i le va o le setiina o le numera o faʻamatalaga sese (30 minute e le mafai ai). Faapea ua e seti se loka i le maea ai o ni taumafaiga e tolu e le faamanuiaina ai mo le 30 minute. I lenei tulaga, afai e te le setiina le "faamalama", ona galue lea o le loka e tusa lava pe e te tusia le palakalafa sese i le tolu taimi ma se vaeluaga o itula i le va o faamaumauga. Afai e te faila lokatutusa ma, fai mai, 40 minute, faalua e ulufale ai i le upu sese sese, ona sosoo ai lea ma le taimi lenei o le a toe tolu taumafaiga e faia.
  6. A maeʻa le seti, e mafai ona toe faʻaaogaina le poloaiga. upega tafaʻilagie matamata i le tulaga oi ai nei o tulaga.

A maeʻa lena, e mafai ona e tapuni le musumusuga o le poloaiga, ma afai e te manaʻo ai, siaki le auala e galue ai, e ala i le taumafai e ulufale le palakalafa Windows 10 i le tele o taimi.

I le lumanaʻi, ina ia faʻamalo le Windows 10 e poloka i le tulaga o le faʻamaloiloina o upu faʻaupu, faaaoga upega tafailagi / tapunia o aitalafu: 0

Faʻasalalau le pitonuʻu pe a uma le faʻaulufaleina o le faʻaulufalega i totonu o le faʻataʻitaʻiga o le faigamalo i totonu

O le faʻalapotopotoga faʻavae a le kulupu o loʻo maua i na o le Windows 10 Professional and Corporate editions, o lea o le a le mafai ona e faia laasaga nei i le Fale.

  1. Amata le faʻataʻitaʻiga o tulafono a le kulupu i le lotoifale (lolomi le kī Win + R ma ulufale gpedit.msc).
  2. Alu i le Faʻasinomaga Komepiuta - Faʻasinomaga Windows - Saogalemu malu - Polokalama Faʻamatalaga - Faiga Faʻavae Lockout Policy.
  3. I le itu taumatau o le faʻataʻitaʻiga, o le a e vaʻavaʻai i tulaga taua e tolu o loʻo lisiina i lalo, e ala i le faaluaina o kiliki i luga oi latou taʻitasi, e mafai ona e faʻaogaina tulaga mo le taofia o le ulufale mai i le teugatupe.
  4. O le faitotoa ole poloka o le numera o taumafaiga taumafai e ulufale i se upu faʻaulu.
  5. O le taimi seia maeʻa le loka loka o le taimi mulimuli ane o le a toe faʻaaogaina taumafaiga uma.
  6. Lockout Lolomi Umi - le taimi e loka ai i totonu o le teugatupe pe a uma ona oʻo i le paepae puipui.

A maeʻa ia tuʻutuʻuga, tapuni le faatonu o le faigamalo i le lotoifale - o le a vave ona amata suiga ma o le numera o faʻamatalaga sese o faʻaulufalega e faʻagata.

Pau lava lena. Faʻasalaga, ia maitauina o lenei ituaiga o poloka e mafai ona faʻaaoga e faasaga ia te oe - pe a fai e masani ona faʻasalalauina e se prankster le faʻamaoni sese, ina ia e faʻatali mo le afa itula e ulufale ai i le Windows 10.

E mafai foi ona e fiafia i: Auala e seti ai se upega tafaila i luga o Google Chrome, Auala e matamata ai i faʻamatalaga e uiga i faʻamaumauga muamua i le Windows 10.