Taʻavale Avetaavale mo HP LaserJet Pro M1132

E toetoe lava o faʻataʻitaʻiga a Uso tusitala ma MFPs ua faʻapipiʻiina se masini faʻapitoa faʻapitoa e siakiina ai itulau o lo o lolomi ma poloka poloka masini pe a maeʻa. O nisi taimi o tagata faaaoga, faʻatumu le kesi, feagai ma se faʻafitauli na le maua ai le toner poʻo se faʻamatalaga e aliali mai mo lona sui. I lenei tulaga, ia faʻaauau le lomitusi, e tatau ona toe faʻafoʻi le ink counter. O le asō o le a matou talanoa e uiga i le auala e te faia ai oe lava ia.

Toe faʻafouina le tusitala o toner printer

O faʻatonuga o loʻo i lalo o le a sili ona lelei mo le tele o faʻataʻitaʻiga o le lolomiina o masini mai le Uso, talu ai o loʻo i ai i latou uma se mamanu faapena ma e masani ona faʻaalia se kalama TN-1075. O le a tatou tilotilo i auala e lua. Muamua e talafeagai mo tagata faʻaaogaina tusi lomitusi ma masini lomitusi i totonu o le initaneti, ma le lona lua o le lautele.

Metotia 1: Toe faʻaaogaina toner Toner

E atiaʻe e le au atinaʻe isi galuega faʻaleleia mo a latou masini. Faatasi ai ma ia mea o se meafaigaluega e toe faʻafoʻi le vali. E na o le faʻailoga e faia, ma e le fetaui mo tagata uma e faʻaaogaina. Afai o oe o se tagata laki e umia se masini ma se lauulu, mulimuli i laasaga nei:

  1. Suʻe lau mea uma ma faʻatali e sauniuni mo le faʻaaogaina. Aʻo faʻaalia le faʻamatalaga "Faatali" aua e te taina se mea.
  2. Ma le isi, tatala le tapuni pito ma tapuni le faamau "Faʻamaonia".
  3. I luga o le mata o le ae iloa ai se fesili e uiga i le sui o le paʻu, e amata le faagasologa kiliki "Amata".
  4. A maeʻa le faʻamalologa mai le lau "Faatali", faʻasolo i luga ma lalo fuga i ni nai taimi e faʻamaonia le numera. 00. Faʻamaonia le taga e ala i le faʻaauau "Lelei".
  5. Kuni le ufiufi o le itu pe a faʻaalia le tusiga talafeagai i luga o le lau.
  6. I le taimi nei, e mafai ona e alu i le lisi autu, faʻaaoga i ai ia uʻamea e faamasani ai i le tulaga o loʻo iai nei. Afai e manuia le taotoga, o lona tau o le a 100%.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, toe faʻaleleia le vali i totonu o le masini komepiuta o se mea faigofie. Ae ui i lea, e le o tagata uma o loʻo i ai se lau-fale, ma o lenei metotia e le o taimi uma e aoga. O le mea lea, matou te fautuaina e gauai atu i le filifiliga lona lua.

Metotia 2: Faʻamaufaʻailogaina

O loʻo i ai i le Brother Friger se mea e toe faʻaleleia. E manaʻomia ona faʻaaogaina ma le lima, ona tupu loa lea o se faʻalauiloa manuia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tutoatasi ese vaega ma faatino isi taga. O le faagasologa atoa e faapenei:

  1. Liliu le lomitusi, ae aua le fesoʻotaʻi i le komepiuta. Ia mautinoa e aveese le pepa pe a faʻapipiʻi.
  2. Tatala le pito i luga poʻo le pito i tua e faʻaaoga ai le kesi. Faia lenei gaioiga, tuʻuina atu le mamanu o lau ata.
  3. Aveese le kalama mai meafaigaluega e ala i le tosoina atu ia te oe.
  4. Faʻasese le kesi ma le pusa puʻu. O lenei faiga e le moni, e tatau lava ona e aveese le latini.
  5. Faʻaofi le pusa i tua i le masini aʻo faʻapipiʻi muamua.
  6. O le leo elemene o le ai ai i le itu tauagavale i totonu o le lomitusi. E manaʻomia lou tuleiina o lou lima i luga o le pepa faʻaigisi pepa ma lolomi i luga o le masini ma lou tamailima.
  7. Uu ma tapuni le tapuni. Faatali mo le masini e amata galue. A maeʻa lena, tuʻu le masini mo le lona lua ma toe lolomi. Taofiofi seia maeʻa le afi.
  8. E totoe na o le toe faʻafeiloaʻi le keli i totonu o le pusa ma e mafai ona e amata lolomi.

Afai, a maeʻa ona toe faʻaleleia i ni auala se lua, oe maua pea se faʻamatalaga e le o iloa le toner pe leai le inisi, matou te fautuaina siaki le kalama. Afai e tatau ai, e tatau ona toe faʻatumu. E mafai ona e faia lenei mea i le fale, e faʻaaoga ai faatonuga o loʻo pipii atu i le masini, pe faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu mo le fesoasoani.

Ua matou faʻaaogaina auala e lua e mafai ona maua e toe faʻafoʻi ai le toner counter on printers ma Brother MFPs. E tatau ona manatuaina o nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se mamanu ma le faʻaaogaina o cartridges o se isi faatulagaga. I lenei tulaga, o le fofo aupito sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o auaunaga o nofoaga autu o tautua, talu ai ona o le gaioiga faaletino i vaega e mafai ona mafua ai le faaletonu o le masini.

Tagai foi:
Fofo pepa i se lomitusi
Fofoina o pepa e gaosia ai faafitauli i luga o se lomitusi
Le faʻamaonia lelei o lomitusi