Taliaina o musika i komepiuta

A maeʻa le faʻatauina o masini mo se komepiuta, e taua muamua le faʻatautaia o le fesoʻotaʻiga sao ma le faʻasologa ina ia lelei mea uma. O lenei faʻatinoga e faʻaaoga foi i le lomitusi, talu ai ona o le faʻatinoga lelei, e tatau ona le gata o se fesootaiga USB, ae faʻapea foi le i ai o avetaavale talafeagai. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i auala faigofie faigofie e 4 mo le sailia ma le siiina mai o polokalama mo le masini lolomi Samsung SCX 3400, lea o le a aoga tele i tagata e ona lenei masini.

Tikiai taʻavale mo le lomitusi Samsung SCX 3400

O loʻo i lalo ni faʻamatalaga auʻiliʻiliga e mautinoa e fesoasoani ia oe e saili ma faʻapipiʻi faila talafeagai. E na o le taua lava le mulimuli i laasaga ma gauai atu i nisi auiliiliga, ona uma ai lea o mea uma.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

E lei leva tele, na filifili ai Samsung e taofi le faia o ni lomitusi, o lea na faatauina ai a latou lala i HP. O le taimi nei, o tagata uma e umia ia ituaiga mea faigaluega o le a manaomia le siitia atu i le ofisa. O le upega tafaʻilagi a le kamupani ua taʻua muamua e sii mai ai avetaavale lata mai.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le HP

  1. Alu i le itulau aloaia lagolago HP.
  2. Filifili se vaega "Polokalame ma avetaavale" i luga o le itulau autu.
  3. I le lisi e tatala, faʻamaʻoti "Lomitusi".
  4. O le taimi nei e tumau ai naʻo le ulufale i le faʻataʻitaʻiga ma faʻapipiʻi i luga o le sailiga o le sailiga.
  5. O le itulau o loʻo i ai avetaavale talafeagai o le a tatalaina. E tatau ona e siakiina e saʻo le faiga o le faagaoioiga. Afai o le a faʻaalia le mataʻitū aunoa ma le leaga, suia le OS i le tasi o loʻo i luga o lau komepiuta, ma manatua e filifili le numera numera.
  6. Faʻateleina le vaega faakomepiuta, saili faila lata mai ma kiliki "Download".

Le isi, o le polokalama o le a sii mai i lau komepiuta. A maeʻa le faʻagasologa, tatala le faʻapipiʻi masini ma amata le faʻatulagaga faʻapipiʻi. E te le manaʻomia toe toe faʻaaogaina le komepiuta, o le a vave saunia le masini mo le taʻavale.

Metotia 2: Polokalame Tolu

O le taimi nei, o le tele o atinaʻe o loʻo taumafai e faʻaoga le telefoni feaveaʻi faigofie e faʻaaoga ai le PC. O se tasi o nei ituaiga o masini komepiuta o le polokalama mo le sailia ma le faapipiiina o avetaavale. E le na o le siakiina o vaega ua tuufaatasia, ae o loo sailia foi faila i masini komepiuta. I a matou isi mea, e mafai ona e mauaina se lisi o sui sili ona lelei o lenei polokalama ma filifili le sili ona talafeagai mo oe.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E le gata i lea, o la tatou 'upega tafaʻilagi e aofia ai faʻamatalaga auiliili mo le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaavale e faʻaaoga ai le polokalama taʻutaʻua DriverPack Solution. I totonu, e tatau lava ona e tamoe i se mataʻitusi aunoa, pe a uma ona siaki le fesoʻotaʻiga i le Initaneti, faʻamaonia faila talafeagai ma faʻapipiʻi. Faitau atili e uiga i lenei faagasologa i totonu o le tusiga i le sooga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Meafaigaluega ID

O mea fesoʻotaʻi taʻitasi e fesoʻotai ma mea e tuʻuina atu i ai lona lava numera, faʻafetai i le mea e iloa ai i le faiga faʻaoga. I le faʻaaogaina o lenei ID, e mafai e se tagata faʻaaoga ona faigofie ona suʻeina ma faʻapipiʻi le komepiuta i lana komepiuta Mo le lomitusi Samsung SCX 3400, o le a faapenei:

USB VID_04E8 & PID_344F & REV_0100 & MI_00

I lalo o le ae maua ai auiliiliga auiliili mo le faia o lenei taotoga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻaaogaina Windows faʻaaogaina

O le au atinaʻe o le faʻaogaina o le Windows operating system e faʻamautinoaina e mafai e tagata latou faʻaogaina faʻapipiʻi ona faʻaopoopo meafaigaluega fou e aunoa ma le faʻalavelaveina o le fesoʻotaʻiga e ala i le suʻeina ma le siiina o avetaavale O le faʻaaogaina o le aoga o le a faia mea uma lava, ia naʻo le seti saʻo, ma e faia pei o lenei:

  1. Tatala i luga "Amata" ma kiliki i le vaega "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  2. I le pito i luga, saili le ki. "Faʻatuina le Lomitusi" ma kiliki i luga.
  3. Faʻamanino le ituaiga masini faʻapipiʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e filifili "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  4. O le isi, e tatau ona e faʻamaoti le taulaga e faʻaaogaina ina ia mafai ai e le masini ona amanaʻia e le masini.
  5. O le a amataina le masini matala. Afai e le o aliali mai le lisi mo se taimi uumi pe leai foi lau lisi, kiliki le ki "Faʻafouina faʻafouga".
  6. Faatali mo le vave ona faauma, filifili le gaosi oloa ma le ata o meafaigaluega, ona kiliki lea "Lisi".
  7. E totoe na o le faʻamaonia le igoa o le lomitusi. E mafai ona e ulufale i soo se igoa, pe afai e na o oe lava na e galue lelei ma lenei igoa i polokalama eseese ma mea aoga.

O le mea uma lava, o le meafaigaluega na fausia e suʻe ma tutoʻatasi le masini komepiuta, mulimuli ane e tatau ona e amata galue ma le lomitusi.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le faiga o suʻega e le o se mea faigata, e tatau lava ona e filifili se filifiliga talafeagai, ona mulimuli lea i faatonuga ma suʻe faila talafeagai. O le faʻapipiʻiina o le a faia aunoa lava, o lea e le tatau ona e popole i ai. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e leai sana poto faʻapitoa poʻo ni tomai o le a feagai ma ia togafiti.