Faʻafefea ona faʻaoga MorphVox Pro

O le faʻaaogaina atoatoa o faʻatinoga uma o se masini Android e faigata ona mafaufau i ai e aunoa ma se fesoʻotaiga Google e fesoʻotaʻi atu i ai. O le i ai o sea teugatupe e le gata ina maua ai le avanoa i auaunaga uma a le kamupani, ae ia mautinoa ai foi le faagaoioia lelei o na elemene o le polokalama faagaoioia e auina mai ma maua mai faamatalaga mai le aufaigaluega. E naʻo le faʻatulagaina o le faʻatonutonuina o galuega, ae afai e tulaʻi mai ni faʻafitauli, o le fegalegaleaiga masani ma se telefoni po o se laupepa e leai se fesili.

Matou te faʻamaonia le sese o le faʻamaopoopoina o le Google account

O le tele o taimi, o le faʻatautaia o mea sese Google-account i le Android o se mea faʻapuupuuga puupuu - e mou atu pe a mavae ni nai minute talu ona tupu. Afai e le tupu lenei mea, ma o loʻo e vaʻaia pea se savali e pei "Faʻafitauli i le fesoʻotaʻiga. O mea uma o le a vave galue." ma / poʻo le faʻamaonia (i tulaga o le synchronization, ma o nisi taimi i le tulaga o le tulaga), e tatau ona e suʻeina le mafuaʻaga o le faafitauli ma, ioe, o le falemaʻi i lona faʻaumatia. Ae ui i lea, ao le i faia le gaioiga, e tatau ona e siakiina le manino, ae taua tele, lea tatou te faamatalaina i lalo.

Saunia e toe faʻafouina faʻamatalaga faʻamaumauga

E foliga mai o le mafuaʻaga o le faʻasologa o fesoʻotaʻiga e faʻamaonia e le o ni faafitauli ogaoga, ae o le tagata e le o faʻamoemoe pe faʻaleagaina i le Android OS. E fetaui lelei le siakiina ma sailia lenei mea ae tatou te leʻi faia ni filifiliga sili atu. Ae muamua lava, taumafai e toe toe faʻafouina le masini - e mafai lava ona lava lenei mea e toe faʻaleleia ai le fesoʻotaʻiga.

Laasaga 1: Siaki le Initaneti

E alu e aunoa ma le fai mai o le faʻafefegaʻiina o lau Google faʻamaumauga i tuʻugamau, e te manaʻomia se fesoʻotaiga vavave faʻasinomaga - sili atu Wi-Fi, ae o le 3G ma le 4G tumau tumau e lava foi. O le mea muamua, muamua, siaki pe oe faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti ma pe aoga lelei (lelei o le inisiua, fuaina o fuainumera o fesoʻotaʻiga, mautu). O tusiga nei i luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le a fesoasoani ia te oe e faia lenei mea.

Faʻamatalaga auiliili:
Siaki le lelei ma le saoasaoa o le Initaneti
Faʻaaogāina le 'upega tafailagi 3G / 4G i se telefoni
Faʻafefea ona faʻaleleia le tulaga ma le saoasaoa o le Initaneti i se masini Android
Faʻamatalaga faafitauli mo le faʻafitauli ma le galuega a Wi-Fi i luga o le Android
O le a le mea e fai pe a le fesoʻotaʻi le masini Android i le Wi-Fi

Laasaga 2: Faʻasaga Taumafaiga

I le tagofiaina o le Initaneti, e tatau ona e fuafuaina le "puna" o le faafitauli ma malamalama pe fesootai faʻatasi ma le masini faʻaaoga poʻo le lautele faʻatasi ai ma le teugatupe. O le mea lea, i le tulaga o se faʻasologa o fesoʻotaʻiga, o le a le mafai ona e faʻaaogaina soʻo se Google Google, a itiiti i luga o se masini feaveaʻi. Taumafai e te i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, i Gmail, Google Drive's cloud storage, poʻo le vitio vitio o loʻo faʻapipiʻiina e ala i se masini komepiuta i luga o se komepiuta (faʻaaogaina le tala tutusa). Afai e te manuia i lenei mea, faʻagasolo i le isi laasaga, ae afai e toilalo le faatagaga i le PC, ia vave ona agaʻi i le laasaga # 5 o lenei vaega o le tusiga.

Laasaga 3: Siaki mo faʻamatalaga

Google faʻafouina ana oloa gaosi i le tele o taimi, ma le gaosiga o masini atamai ma papamaa, pe afai e mafai, faʻafouina faʻafouga o le faiga faʻaogaina. E masani lava, o faafitauli eseese i le galuega a Android, e aofia ai le faaletonu o fesoʻotaʻiga o loʻo tatou mafaufau i ai, e ono tulaʻi mai ona o le mea ua le toe maua, ma o le mea lea e tatau ona toe faafou, poʻo le siakiina foi mo se avanoa faapena. E tatau ona faia lenei mea i vaega nei:

  • Google faʻamatalaga;
  • Google Play auaunaga;
  • Faʻafesoʻotaʻi tagata;
  • Google Play Store;
  • Android operating system.

Mo avanoa muamua e tolu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le Market Market, mo le lona fa - faitau le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu e le sootaga i lalo, ma mo le mea mulimuli - alu i le vaega "E uiga i le telefoni"lea o loʻo i totonu o le vaega "Faiga" faatulagaga o lau masini feaveaʻi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou le Google Play Store

I nisi auiliiliga, o le auala mo le faafouina o tusi uma e lua ma le faiga faʻaogaina ua faʻamatalaina i mea o loʻo tuʻuina mai e sootaga o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina faʻamatalaga i le Android
Faʻafefea ona faʻafou le Android OS i luga o se telefoni po o se papa

Laasaga 4: Faʻateʻaina Autu Faʻatasi

I le mautinoaina o lau masini feaveaʻi e leai ni faʻafitauli i luga o le Initaneti, talosaga, polokalama ma mea e teu ai, e tatau ona e taumafai e faʻatautaia le fesoʻotaʻiga faʻamatalaga (e tusa lava pe ua uma ona i ai muamua) i le vaega fetaui. O le taʻiala mulimuli o le a fesoasoani ia te oe e faʻagaoioia lenei uiga.

Faitau atili: Faʻatasia le galulue faʻatasi i se masini feaveaʻi ma le Android

Laasaga 5: Faʻasalalau

Afai o se taumafaiga e teu i se tasi poʻo le tele o Google auaunaga e ala i se masini komepiuta i luga o se komepiuta e leʻi manuia, e tatau ona e alu i le auala e toe faʻaleleia ai auala. A maeʻa lona faʻamaeʻa manuia, e foliga mai o le faʻasalaga faʻasalaga o loʻo tatou mafaufau i ai i aso nei o le a faʻaumatia foi. Ina ia foia le faafitauli i le faatagaga, mulimuli i le sootaga i lalo ma taumafai e tali uma fesili mai le pepa i le saʻo e mafai ai.

Faʻasalaga faʻapipiʻi i totonu o le Google account

E le gata i lea, afai o le le mafai ona teu i totonu o se teugatupe e mafua mai i mafuaaga taua e pei o le galo o le igoa ole igoa poo le upega tafailagi, matou te fautuaina malosi oe e faitau ia tusiga taʻitasi i la matou 'upega tafaʻilagi tuʻufaʻatasia i nei faafitauli ma a latou fofo.

Faʻamatalaga auiliili:
Toe maua mai le upu moni mai le Google account
Toe faʻafoʻi avanoa i lau Google account

Afai, a maeʻa le faʻatinoga o fautuaga uma o loʻo i luga, e leʻi uma le faʻasologa o faʻamatalaga faʻamatalaga, lea e le ono tupu, faʻaauau i gaioiga sili atu ona lelei o loʻo faamatalaina i lalo.

Google Recovery Sync Recovery

O le mea e tupu o le faʻasologa o faʻasalalauga faʻamatalaga e sili atu ona taua mafuaaga nai lo mea na tatou mafaufauina i luga. Faatasi ai ma mafuaʻaga e mafua ai le faʻafitauli i lalo o le suʻesuʻega, o le mea sili ona taatele o le toilalo i le faiga faʻaogaina poʻo ona elemene taʻitasi (talosaga ma tautua). E i ai ni fofo iinei.

Manatua: A uma ona faʻamaeʻa laasaga uma i auala taʻitasi e foʻia ai le faʻasologa o le synchronization, toe amata le masini feaveaʻi ma siaki le galuega.

Metotia 1: Aveʻese le faʻaoga ma faʻamatalaga

O telefoni feaveaʻi i le faagasologa o lo latou faʻaaogaina e sili atu i le mea na taʻua o faila faila - faʻamaumauga ma le le tumau. O nisi taimi e mafua ai mea sese i le faagaoioiga o le OS OS, e aofia ai faafitauli o le fesoʻotaʻiga o loʻo tatou mafaufau i ai i aso nei. O le tali i lenei mataupu e faigofie lava - e tatau ona tatou aveese lenei "otaota".

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" lau masini feaveaʻi ma alu i "Talosaga ma Faʻamatalaga", ma mai i le lisi o vaega uma faʻapipiʻi.
  2. Saili Google i lenei lisi, tapui e alu i le itulau "E uiga i le app"ona tatala lea o le vaega "Teuina".
  3. Kiliki i le koni Clear Cache ma "Tape faamaumauga" (po o le "Taofia le teuina"ona "Aveese uma faamatalaga"; faʻalagolago i le lomiga o le Android) ma faʻamaonia ou manaʻoga pe a manaʻomia.
  4. Gaoioiga faapena e mulimuli mai ma talosaga "Faʻafesoʻotaʻi", Google Play ma Google Play Store Services.
  5. Toe amata le masini ma siaki se faafitauli. Atonu o le a le toe faalavelave ia te oe, ae afai e le o le tulaga lea, alu pea.

Metotia 2: Faʻamalosia faʻamaopoopo faʻamatalaga

Mo le Android os i le lautele, ma aemaise lava mo le galulue faatasi, e matua taua lava le faatulagaina o le taimi ma le aso i luga o le masini, o lona uiga, o le taimi taimi ma tuaoi o loʻo faʻatulagaina e fuafuaina. Afai e te faʻamaonia fua saʻo le saʻo, ona toe faafoiina lea o tulaga saʻo, e mafai ona e faʻamalosia le faʻatulagaina o faʻamatalaga faʻamatalaga.

  1. Taumafai "Faʻatonu" ma alu i le vaega mulimuli lava - "Faiga". I totonu, tapuni le mea "Aso ma le Taimi" (i luga o nisi o lomiga o le Android, o lenei mea o loʻo faʻaalia i se isi vaega o le lisi autu o faʻamaumauga).
  2. Talo le masini otometi "Aso ma Taimi o Fesootaiga" ma "Taimi o Taimi"e ala i le faʻaaogaina o suiga i le faafeagai ma nei mea i le tulaga le toaga. Faʻaalia le aso ma le taimi e sili atu le sese ma le taimi (past, not future).
  3. Toe faʻafou le masini feaveaʻi ma toe fai laasaga mai le lua o manatu muamua, ae o le taimi lenei e faʻatulaga saʻo ai le aso ma le taimi, ona toe liliu lea o le latou mataʻitūina e ala i le liliu o suiga i le tulaga o loʻo galue ai.
  4. O se mea e foliga faigofie ma e le o le sili ona talafeagai taufaasese o le polokalama e mafai ona toe faʻafoʻisia le fesoʻotaʻiga o le Google account, ae afai e le fesoasoani lenei, alu i le isi auala.

Metotia 3: Toe saini i lau teugatupe

O le mea mulimuli e mafai ona e faia e toe faʻaleleia ai faʻamatalaga faʻamatalaga o le faatulagaina lea o se "luluina" o lau Google, aua, o le mea moni, o loʻo i ai faafitauli.

Manatua: Ia mautinoa e te iloa le saini (tuatusi imeli poʻo le numera o le telefoni) ma le upega tafailagi o le Google account lea e faʻaaoga i luga o lau masini Android pei o le autu.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i vaega "Faamatalaga".
  2. Suʻe i totonu o le lisi tuʻuina atu le Google account lea e tupu ai se mea e fai ai le synchronization, ma faʻafesoʻotaʻi.
  3. Kiliki le ki "Aveese le teugatupe" ma, afai e tatau ai, ia faʻamaonia lau faʻaiuga e ala i lou ulufale i lau PIN, upu faʻamaonia, mamanu, poʻo le masini sikolima, faʻalagolago i mea ua faʻaaoga e puipuia ai le masini.
  4. Toe ulufale mai i se Google mamao mamao e faʻaaoga ai fautuaga i le tusiga o loʻo i lalo.
  5. Faitau atili: Faʻapefea ona e ulufale atu i le Google account i le Android

    Faʻasoa ma le faʻaeteete i fautuaga o loʻo i luga ma faʻatino galuega na matou faʻatulai mai, o le a mautinoa lava le faʻaaogaina o faafitauli i le faʻatautaia o faʻamatalaga.

Faaiuga

Faʻasalaga faʻamaopoopoina Google-account - o se tasi o faafitauli sili ona le fiafia i le Android OS. O le mea e lelei ai, toetoe o taimi uma o lona fofo e le mafua ai ona faigata.