O le a le BIOS


E tusa lava pe le o latalata mai le Adobe Photoshop, e mafai ona e galue ma faila o poloketi mo lenei tusitala ata i isi polokalama e pei o GIMP, Corel Draw, ma isi. Ae peitaʻi, pe a manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe ae faʻaaogaina le komepiuta a se isi tagata ma e te le manaʻo e faʻapipiʻi isi mea faʻapipiʻi, e mafai ona e tatalaina le PSD e faʻaaoga ai se tasi o laupepa faapitoa.

Tatala PSD i le initaneti

O le upega tafaʻilagi e aofia ai le tele o punaoa e mafai ai e oe ona matamata i faila faʻapitoa Adobe Photoshop. I le tele o tulaga, o le faasaʻoina e le o le toe teuteuina. O matou i totonu o lenei tusiga o le a mafaufau i le lua auaunaga sili atu ile initaneti, faafetai lea e le mafai ona e tatalaina ai PSD-pepa, ae ia galulue atoa ma i latou.

Metotia 1: PhotoPea

O se mea moni e maua mo galuega mamafa ma ata ata i totonu o le faamalama o le masini. O lenei meafaigaluega e toetoe lava a uma ona kopiina le sitaili ma le faʻatulagaina o faʻamatalaga o se oloa lauiloa mai Adobe. E le gata i lea, e le o faʻamaonia le aoga o le tautua: o loʻo i ai le tele o filifiliga ma uiga faapitoa o loʻo i totonu o faʻataʻitaʻi ata faʻataʻitaʻiga.

E tusa ai ma PSD, o le punaoa e mafai ai e oe uma ona tatalaina ma fatufatu ni galuega faigata mai le vevela ona laveaʻi ai lea o iuga i luga o lau kiona. O loʻo i ai le lagolagosua mo laupepa ma le mafai gafatia ona galue saʻo ma sitaili na faʻaaogaina ia i latou.

PhotoPea Online Service

  1. Ina ia faaulufale mai se pepa PSD mo le tautua, alu i le lisi "File" ma filifili mea "Tatala". I le isi itu, e mafai foi ona e mulimuli i le sootaga. "Tatala mai le komepiuta" i le faamalama faʻafeiloaʻi pe faʻaaoga le ala pupuu "Ctrl + O".
  2. A maeʻa le siiina o le faila, o le a faʻaalia i luga o le tapoleni le faʻafanua o loʻo i luga o le itulau, ma o laasaga o loʻo i ai faʻatasi ma aʻafiaga o le a faʻaalia i le vaega tutusa ile itu taumatau.
  3. Ina ia auina atu le pepa mulimuli i se ata, faaaoga le aitema "Faaulufale atu e pei" le lisi "File" ma filifili le faatulagaga manaomia. Ia, e sii se faila i le uluai fausaga, ia kiliki Lavea e pei o le PSD.
  4. I le faia o se faaiuga i le faatulagaga o le ata ua maeʻa i le faamalama pop-up Faʻapolopolo mo le uepi faʻamaonia ulutala o manaʻoga manaʻomia, e aofia ai le telē, fua faʻatusatusaga ma le lelei, ona kiliki lea "Faasaoina". O se taunuuga, o le faila faila mulimuli o le a sii mai i lau komepiuta.

PhotoPea o se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa i le' upega tafaʻilagi, i le tele o tulaga e mafai ona sui le ata lava lea e tasi. O iinei o le ae maua ai le tele o galuega, faʻataʻitaʻiga faʻafeiloaʻi, le mafai ona galulue ma le PSD, faʻapea foʻi ma le lagolago mo gaioiga keyboard. Ma o nei mea uma e mafai ona faʻaaoga mo le leai o se totogi.

Metotia 2: Faʻamaumauga Pixlr

O le isi faʻasalalauga faʻasolo i luga o le initaneti ma le lagolago mo pepa PSD. O le auʻaunaga e ofoina atu le tele o meafaigaluega nai lo PhotoPea, ae le mo tagata uma, talu ai e alu i luga o tekonolosi Flash ma e manaʻomia ai le faʻatulagaina o polokalama talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta

E pei o le punaoa o loʻo taʻua i luga, Pixlr e faʻatagaina oe e tatalaina ma fatuina poloketi PSD. Galulue ma faʻamaumauga e lagolagoina, ae le o auala uma e faaulufaleina mai ua saʻo le faʻafeiloaʻi i lenei 'upega tafaʻilagi.

Pixlr Editor Online Service

  1. E mafai ona e faaulufale atu le pepa i le faatonu pe faʻaaoga le ki "Tulei ata mai le komepiuta" i le faamalama faʻafeiloaʻi poʻo le faʻaaogaina o le aitema "Tatala le Ata" i le lisi "File" pito i luga.
  2. O mea o loʻo i totonu o le poloketi a le PSD o le a faʻaaogaina i se siosiomaga faigaluega e masani i soo se tagata e faʻaaogaina ata faʻataʻitaʻi.
  3. Ina ia auina atu se pepa faʻamaonia i se ata, alu i le lisi "File" ma kiliki "Faasaoina". Po o le faʻaaogaina o le kesi piano "Ctrl + S".
  4. I totonu o le faamalama pop-up, ia faamanino le igoa o le ata mulimuli, lona faatulagaga ma lona uiga, ona kiliki lea o le faamau. "Ioe".
  5. E totoe na o le filifilia o le pusa e download ma kiliki "Faasaoina".

E tatau ona maitauina o le toe foʻi i le PSD e faʻatau atu le pepa aloaia o le a le aoga. Mo nisi faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaolaina le faila i na o le mamanu o le poloketi Pixlr - faʻatasi ma le faʻaopoopoga PXD.

Vaʻavaʻai foi: Galulue faʻatasi ma vevesi i luga o le initaneti

O le mea moni, o faʻamatalaga uepisaʻi o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga e leʻo se sui e sui ai mo fofo o le fale. Ae ui i lea, ia galulue ma pepa PSD "i luga o le alu" o latou gafatia e sili atu nai lo le.