Faʻasagaina o le DIR-300 NRU B7 Rostelecom

Alaleʻa e le faʻaaogaina D-Link DIR-300 NRU B7 o se tasi o suiga lata mai o le lauiloa, taugofie ma le aoga o le D-Link DIR-300 Wi-Fi i le D-Link. A o leʻi faia se faʻamatalaga auiliili i le auala e faʻapipiʻi ai le DIR-300 B7 e faʻaaoga ai le Initaneti i le Initaneti mai Rostelecom i luga o le PPPoE. O le ai ai foi le manatu o ni mataupu e pei o le setiina o se laina eletise, setiina o se upu mo le Wi-Fi ma le setiina o se televise Rostelecom.

Vaʻai foi: Faʻasalalau le DIR-300 NRU B7 Beeline

Alatele Wi-Fi DIR-300 NRU B7

Fesoʻotaʻi le router e faʻatautaia

Muamua, ia mautinoa o loʻo fesoʻotai lelei lau fesoʻotaʻiga - afai e fesoʻotaʻi atu i le aufaigaluega a Rostelecom, o lona uiga o laina uma i luga o le komipiuta, o le telefoni e tuʻuina atu ma lalaga i luga o le atigipusa, pe a iai, e fesoʻotaʻi atu i ports LAN. E le saʻo lenei mea ma o le mafuaʻaga lea o faafitauli pe a faʻatulagaina - o se taunuuga, e itiiti se mea e maua ma o le Initaneti e na o se komepiuta komepiuta e fesoʻotaʻi ma le uaea, ae le mai i se komepiuta, laupepa po o le atamai e ala i le Wi-Fi. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le ata fetaui saʻo.

Ole siakiina foi o LAN muamua aʻo lei alu - alu i le "Network and Sharing Center" (mo Windows 7 ma le Windows 8) poʻo le "Fesoʻotaʻiga Fesootaiga" (Windows XP), kiliki-i luga o le "Lotoifale Faʻasalalau Lotoifale" (Ethernet ) - "meatotino". Ma, i le lisi o vaega o loʻo faʻaaogaina e le fesoʻotaʻiga, filifili le "Initaneti Protocol version 4 TCP / IPv4" ma kiliki le "Āiga" button. Ia mautinoa o seti tafaoga uma e seti i le "Automatic", e pei o le ata i lalo.

IPv4 filifiliga mo le faʻatautaiga o le DIR-300 B7

Afai ua uma ona e taumafai ma le le manuia i le fetuunaiga o le uila, ou te fautuaina foi le toe faasaʻosaʻoina o faatulagaga uma, lea e mafai ai e le uaea ona faapipii i luga, ma toe taofia le faamau o le Reset mo le sefulu sekone, ona toe faasao lea.

E le gata i lea, atonu e te manaʻo e faʻafouina le uʻamea telefoni, lea e mafai ona maua i le DIR-300 Firmware manual. O le filifiliga lenei, ae i le tulaga o le le atoatoa o amioga a le router, o le mea muamua lea e tatau ona e taumafai e faia.

Aoaoga vitio: setiina o le uila D-Link DIR-300 mo le Initaneti mai Rostelecom

Mo i latou e sili atu le faigofie ona vaʻaia nai lo le faitau, o lenei vitio o loʻo faʻamatalaina auiliili le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le uila ma le auala e faʻapipiʻi ai e galue ai. O loʻo faʻaalia ai foi le faʻapipiʻiina o se Wi-Fi ma tuʻu ai se faʻauluuta i luga.

Faʻapipiʻi le PPPoE i le DIR-300 NRU B7

Muamua lava, aʻo leʻi faʻatuina le router, faʻasese le sootaga Rostelecom i luga o le komipiuta lea o loʻo faia ai tulaga. I le lumanaʻi, o le a le manaʻomia foi ona faʻafesoʻotaʻi - o le a faia e le telefoni lenei, i luga o le komepiuta, o le Initaneti o le a maua e ala i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga i le lotoifale. E taua lenei mea ia malamalama, talu ai mo le toatele oe muamua muamua i le faatulagaga o le uila, o le mea tonu lea e mafua ai faafitauli.

Ona faigofie lava lea o mea uma - faʻalauiloa lau suʻesuʻega e sili ona e fiafia i ai ma ulufale i le 192.168.0.1 i le pusa o le tuatusi, lolomi Enter. I le faʻasinomaga o le inisiua ma le motusia, ulufale i le tulaga masani mo le DIR-300NRU B7 - admin ma le admin i totonu o faʻalapotopotoga taʻitasi. A maeʻa lena, o le a talosagaina oe e sui le upu faʻamaonia faʻamaonia mo le avanoa i le laulau o le router i le mea na e fatuina, faia.

Faʻasologa itulau mo le DIR-300 NRU B7

O le isi mea e te vaʻaia o le itulau o le pulega, lea e faʻatulagaina ai le DIR-300 NRU B7. Ina ia fatuina se PPPoE sootaga Rostelecom, mulimuli i laasaga nei:

  1. Kiliki "Setete Atinaʻe"
  2. I le "Network" module, kiliki "WAN"
  3. Kiliki i le faʻaogaina IP faʻaogaina i le lisi, ma luga o le itulau e sosoo ai, kiliki le Palola tape.
  4. O le ae toe foi atu, i le lisi avanoa nei o fesoʻotaʻiga, kiliki "Faʻaopoopo".

Faatumu uma tulaga manaomia. Mo Rostelecom, ua lava le faatumuina o mea nei:

  • Ituaiga Fesootaiga - PPPoE
  • Faʻasinomaga ma faʻaulufalega - lou nūmei ma le password Rostelecom.

O laina totoe o fesootaiga e mafai ona le toe suia. Kiliki "Save." A maeʻa le kilikiina o lenei button, o le ae toe maua oe i luga o le itulau ma le lisi o fesoʻotaʻiga, o le a fou le fatuga o le ai ai i le setete o "Leʻi ese". I le pito i luga, o le ai ai se faailoilo e faʻaalia ai ua suia tulaga ma e manaʻomia ona faʻaolaina. Faasao - e tatau ona tatau lenei mea ina ia le toe faʻamautuina le faʻaaogaina o le eletise. Faatali mo ni nai sekone ma toe faafou le itulau ma se lisi o fesoʻotaʻiga. E ui o mea uma lava na faia saʻo, ma o le fesoʻotaʻiga Rostelecom i luga o le komepiuta lava ia ua gau, o le a e vaʻaia ua suia le tulaga o fesoʻotaiga i le DIR-300 NRU B7 - o le faailo lanumeamata ma upu "Faʻafesoʻotaʻi". O loʻo maua nei le Initaneti ia te oe, e aofia ai le Wi-Fi.

O le isi laasaga e manaʻomia ona fai o le faʻapipiʻiina o laina eletise ole laiga ma puipuia mai le maua mai o isi, pe faʻapefea ona faia lenei mea o loʻo faʻamatala auʻiliʻilia i le tusiga Faʻafefea ona seti se faʻamaoni ile Wi-Fi.

O le isi mea atonu e te manaʻomia o le faʻatulagaina o se televise a Rostelecom ile DIR-300 B7. E faigofie tele lenei mea - i luga o le itulau autu o le router, filifili "IPTV Settings" ma filifili se tasi o pusa LAN e fesoʻotaʻi i ai le atigipusa-seti, ona laveaʻi ai lea o faatulagaga.

Afai ei ai se mea e faaletonu ia oe, e mafai ona e faamasani ia oe lava i mea sese i le taimi e faatulaga ai le uila ma le auala e foia ai iinei.