Suiga i le Microsoft Excel

I luga o le Facebook, e pei o le tele o fesoʻotaiga vavavefeʻa, e tele gagana e faʻaaogaina, o ia taʻitasi e faʻaaogaina aunoa pe a e asiasi atu i se nofoaga mai se atunuu. Ona o lenei mea, atonu e talafeagai le suia o le gagana ma le lima, e tusa lava po oa faatulagaga. Matou te faʻamatalaina le ala e faʻaaogaina ai lenei mea i luga o le upega tafaʻilagi ma i le telefoni feaveaʻi.

Sui gagana i le Facebook

O a matou faʻatonuga e fetaui mo le fesuiaiga o soʻo se gagana, ae o le igoa o mea e manaʻomia e lisiina atonu e ese mai le mea na tuʻuina mai. O le a matou faʻaaogaina le ulutala vaega Igilisi. I se tulaga aoao, afai e te le masani i le gagana, e tatau ona e gauai atu i ata, ona o le pito i totonu o mataupu uma ei ai le nofoaga lava e tasi.

Filifiliga 1: Upega Tafaʻilagi

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Facebook, e mafai ona e suia le gagana i ni auala autu se lua: mai le itulau autu ma ala i tulaga. Pau lava le eseesega i le nofoaga o elemene. E le gata i lea, i le tulaga muamua, o le a sili atu le faigofie ona suia le gagana i sina malamalamaga itiiti o le faaliliuga e le faʻaaogaina.

Home page

  1. O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina i luga o soʻo se itulau o fesoʻotaʻiga lautele, ae o le mea sili e fai o le kiliki i le logo Facebook i le pito i luga tauagavale. Faʻasaga i lalo le itulau tatala ma i le itu taumatau o le faamalama maua le poloka i gagana. Filifili le gagana manaomia, mo se faataitaiga, "Rusia"poʻo seisi filifiliga talafeagai.
  2. Tusa lava pe o le a le filifiliga, o le suiga o le a manaʻomia ona faʻamaonia e ala i le pusa talanoa. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Suia le Gagana".
  3. Afai o nei filifiliga e le lava, i le poloka lava e tasi, kiliki i luga o le ata "+". I le faamalama e aliali mai, e mafai ona e filifili soʻo se gagana faʻasalalauga e maua i le Facebook.

Faʻasologa

  1. I luga o le kulupu pito i luga, kiliki i le arrow arrow ma filifili "Faʻatonu".
  2. Mai le lisi i le itu tauagavale o le itulau, kiliki i le vaega. "Gagana". Ina ia suia le faaliliuga o le atinaʻe i luga o lenei itulau ile poloka "Gagana Facebook" kiliki i luga o le sooga "Faʻamaonia".
  3. I le faʻaaogaina o le lisi pa'ū, filifili le gagana manaʻomia ma kiliki le ki. "Faasaoina Suiga". I la tatou faataitaiga, filifilia "Rusia".

    A maeʻa lena, o le a otometi ona toe faafouina le itulau ma o le a faʻaliliuina le atinaʻe i le gagana filifilia.

  4. I le poloka lona lua o loʻo tuʻuina mai, e mafai foi ona e sui suia le otometi o faʻamaumauga.

O le faʻaaogaina o faʻamalamalamaga faʻavae e sili atu ona taulaʻi atu i luga o faʻamafaʻailoga ma mea e makaina ma faitaulia. I lenei faiga i luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona maeʻa.

Faʻasalaga 2: Talosaga Taeala

Pe a faʻatusatusa i le itulau lautele o le upega tafaʻilagi, o le telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe ona sui le gagana i se auala e tasi e ala i se isi vaega ma faʻamau. I le taimi lava lea e tasi, o tafaʻi mai le telefoni e le o se mea e faʻasolo i tua ma le ofisa aloaia. Ona o lenei mea, afai e te faʻaaogaina uma ia tulaga, e tatau lava ona e fetuutuunai faʻamaumauga.

  1. I le tulimanu pito i luga taumatau o le laupepa tapuni le ata o le autu autu e tusa ai ma le sikolasipi.
  2. Faʻamau i lalo i le mea. "Faʻatonu & Faalilolilo".
  3. Faʻateleina lenei vaega, filifili "Gagana".
  4. Mai le lisi e mafai ona e filifilia se gagana patino, mo se faʻataʻitaʻiga, ta tatou fai atu "Rusia". Pe faʻaaoga le mea "Gagana Gagana", ma o le faaliliuga o le 'upega tafaʻilagi e otometi lava ona fetuunai i le gagana gagana o le masini.

    Po o le a lava le filifiliga, o le a amata le suiga o taualumaga. I le maeʻa, o le a toe faʻafouina le talosaga ma tatalaina ma se faʻasalalauga faʻatonutonu fou.

Ona o le avanoa e filifili ai le gagana e sili ona fetaui lelei mo le masini eletise, e tatau foi ona e gauai atu i le faagasologa talafeagai o le suia o faatulagaga o faatulagaga i le Android po o le iPhone. O lenei mea o le a mafai ai ona e liliu i le Rusia po o se isi lava gagana e aunoa ma ni faʻafitauli, faigofie ona suia i lau telefoni ma toe amataina le talosaga.