Faʻamalosi masini Android i le polokalama o Odin

E ui lava i le maualuga maualuga o le saogalemu o mea tau Android na gaosia e se tasi o taitai i le lalolagi atoa mo smartphones ma komepiuta komepiuta - Samsung, e masani ona fenumiai tagata i le avanoa pe tatau ai ona faʻamalo le masini. Mo le Samsung-made Android devices, o le fofo aupito sili mo le faʻaaogaina o le masini ma le toe faʻaleleia o le polokalama Odin.

E le afaina pe o le a le mafuaʻaga o loʻo faʻatulagaina ai le masini a le Samsung Android device firmware. I le faʻaaogaina o le polokalama malosi o Odin, e foliga mai o le galue faʻatasi ma se telefoni po o se laupepa e le faigata e pei ona foliga mai i le taimi muamua e tilotilo ai. O le a tatou malamalama i laʻasaga taʻitasi i le laasaga ma le faʻagasologa mo le faʻapipiʻiina o ituaiga fomaʻi ma a latou vaega.

E taua! Odin faʻatasi ma le faʻamaonia o mea e faʻaaoga e mafai ona faʻaleaga le masini! O gaioiga uma i le polokalama, e faʻaaogaina e le tagata faʻapitoa i lou lava tulaga lamatia. O le pulega o le nofoaga ma le tusitala o le tusiga e le o tali atu i taunuuga le lelei o le mulimuli i faatonuga oi lalo!

Laasaga 1: Tikia ma Faʻamaumau Avetaavale

Ina ia mautinoa le fegalegaleaiga i le va o Odin ma le masini, e tatau ona e faʻapipiʻi avetaavale. O le mea e lelei ai, sa tausia lelei e Samsung ana tagata faaaoga ma o le faʻatulagaga faʻapipiʻi masani e le mafua ai ni faʻafitauli. Pau lava le faʻalavelave o le mea moni lea o loʻo i ai avetaavale i le faʻapipiʻiina o masini a Samsung mo le faʻaogaina o masini feaveaʻi - Kies (mo faʻataʻitaʻiga matutua) poʻo le Suiga Tele (mo faʻataʻitaʻiga fou). E tatau ona maitauina, pe a oʻo i le taimi e faʻaolaina ai Odin c i le taimi lava e tasi i totonu o le polokalama Kies, e mafai ona tulaʻi le tele o toilalo ma mea sese sese. O le mea lea, a uma ona tuʻuina avetaavale, e tatau ona aveese Kies.

  1. Faʻatau le talosaga mai le itulau download o le 'upega tafaʻilagi aloaia a Samsung ma faʻapipiʻi.
  2. Download Samsung Kies mai le upega tafaʻilagi aloaia

  3. Afai e le aofia ai Kies i fuafuaga, e mafai ona e faʻaaogaina taʻavale afi. Tikiake le SAMSUNG USB Driver i le sootaga:

    Tikiali avetaavale mo masini Android Samsung

  4. O le faʻaaogaina o avetaavale e faʻaaoga ai le taʻavale-taavale o se faʻataʻitaʻiga atoatoa.

    Taʻu le faila faila ma mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

Laasaga 2: Tuuina o le masini i le faiga o le lalaga

O le polokalame o Odin e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le masini Samsung pe afai o loʻo i ai se mea faʻapitoa.

  1. Ina ia ulufale i lenei faiga, tape atoa le masini, uu i lalo le ki "Tusi-"ona taua lea "Aiga" ma uu i latou, faʻafesoʻomi le ki o le masini i le masini.
  2. Taofimau i kī uma e tolu seia oʻo i le savali "Lapataiga!" luga o le mata.
  3. Faamauga o le ulufale atu i le mode "Download" tautua le lolomiina o le ki "Volume +". E mafai ona e mautinoa o loʻo i ai le masini i se auala talafeagai mo le fefinauai ma Odin i le vaʻaia o le ata o loʻo i lalo i luga o le mata.

Laasaga 3: Faʻamalosi

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Polokalame Odin, o loʻo faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi tasi ma le tele-file firmware (service), faʻapitoa foi ma vaega taʻitoʻatasi a le komipiuta.

Faʻatuina le masini komepiuta faila

  1. Teteʻe le polokalama ODIN ma le firmware. Tuʻu mea uma i se isi pusa i luga o le auala C.
  2. E mautinoa lava! Afai e faʻapipiʻi, aveese Samsung Kies! Mulimuli i le ala: "Lisi Pulea" - "Polokalama ma Vaega" - "Aveesea".

  3. Taumafai Odin e fai ma sui o le Pule. E le manaomia e le polokalama le faʻapipiʻiina, o lea la e tatau ai ona e kiliki-i luga o le faila Odin3.exe i le pusa o loʻo aofia ai le talosaga. Ona i ai lea i le lisi o le matāua e filifili ai le mea "Lagolago e avea ma Pule".
  4. Matou te tauina le masini masini i le itiiti ifo i le 60%, faʻafefe i le faiga "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le uta USB o loʻo i tua o le PC, o lona uiga. tuusao i le motherboard. A fesoʻotaʻi, e tatau ona fuafua e Odin le masini, e pei ona molimauina e ala i le faʻatumu o le fanua i lanu lanu moana "ID: COM", faʻaalia i le tulaga tutusa o le numera o le taulaga, faʻapea foʻi ma le faʻamaumauga "Faʻaopoopoina !!" i totonu o le ogalaau (tafaʻi "Lisi").
  5. Ina ia faaopoopo i ai se faila e tasi le faila ile faila i Odin, kiliki le faamau "AP" (i le itulau Muamua i le 3.09 - le ki "PDA")
  6. Faʻamanino le faila i le polokalama.
  7. Pe a uma ona kiliki se ki "Tatala" i le Matalama Matala, Odin o le a amataina se MD5 toe faʻaleleia le aofai o le faila ua fuafuaina. I le maea ai o le aofaiga o le tupe, o le faʻailoga igoa o loʻo faʻaalia i le "AP (PDA)". Alu i le lisi "Filifiliga".
  8. Aʻo faʻaaogaina le faila faila tasi-faila i le tab "Filifiliga" e tatau ona faʻamaonia uma tiketi vagana ai "F. Toe Seti le Taimi" ma "Toe Faʻafouina Aunoa".
  9. I le fuafuaina o mea e tatau ai, kiliki le faamau "Amata".
  10. O le faagasologa o le faamaumauina o faamatalaga ile vaega ole manatuaina ole masini amata, ona sosoo ai lea ma le faʻaalia o igoa ole vaega ole vaega ole vaega o le faamalama ma faʻatumu ai le alualu i luma o loʻo i luga o le fanua "ID: COM". I le faagasologa foi, ua tumu le ogalaau i faamaumauga e uiga i taualumaga faaauau.
  11. I le maea ai o le faagasologa i le sikuea i le pito i luga o le itu tauagavale o le polokalama i luga o se laufanua lanumeamata o loo faaalia le tusiga "PASEGA". O loʻo faʻamaonia ai le manuia o le firmware. E mafai ona e momotu le masini mai le uaea USB o le komepiuta ma amataina i le uumi o le ki. Aʻo faʻapipiʻi le faila faila tasi-faila, faʻamatalaga e faʻaaoga ai, pe afai e le o manino ona faʻaalia i totonu o le Odin, o loʻo i ai i le tele o mataupu e le aafia.

Faʻapipiʻiina o le tele-faila (auaunaga) firmware

Pe a toe faʻafoʻisia se masini Samsung pe a maeʻa ni faʻalavelave matuia, faʻapipiʻi le masini faʻapipiʻi ma i nisi tulaga, o le a e manaʻomia le mea e taʻua o le tele-file firmware. O le mea moni, o se faʻafofo tautua, ae o le auala ua faʻamatalaina e masani ona faʻaaogaina e tagata masani.

E tele telefoni faila e taʻua ona o se faaputuga o faila ata, ma, i nisi tulaga, o se PIT faila.

  1. I le lautele, o le taualumaga mo le pueina o vaega ma faʻamaumauga na maua mai se faila uʻamea tele-faila e foliga tutusa ma le faagasologa o loʻo faʻamatalaina i le auala 1. Toe fai laasaga 1-4 o le metotia o loʻo faamatalaina i luga.
  2. O se uiga iloga o le taualumaga o le auala lea e uta ai ata talafeagai i le polokalama. I le tulaga lautele, o le upega tafaʻilagi o tele-file firmware i Explorer e foliga faapenei:
  3. E tatau ona maitauina o igoa o faila taitasi e aofia ai le igoa o le vaega manatua o le masini mo le pueina lea o le (ata image) ua fuafuaina.

  4. Ina ia faʻaopoopo vaega taʻitasi o le polokalama, e tatau ona e kiliki muamua i le download button o se isi vaega, ona filifili lea o le faila talafeagai.
  5. Mo nisi tagata faʻaaoga, o nisi o faʻafitauli e mafua mai i le mea moni e faapea, mai le version 3.09, o igoa o le kulupu na faʻamoemoeina mo le filifilia o se tasi poʻo se isi ata ua suia i Odin. Mo le faigofie o le fuafuaina po o le fea download o le polokalama e fetaui i le faila faila, e mafai ona e faʻaoga le laulau:

  6. A maeʻa uma faila i le polokalama, alu i le tab "Filifiliga". E pei ona i ai i le faila faila tasi, i le lisi "Filifiliga" e tatau ona faʻamaonia uma tiketi vagana ai "F. Toe Seti le Taimi" ma "Toe Faʻafouina Aunoa".
  7. I le fuafuaina o mea e tatau ai, kiliki le faamau "Amata", o loʻo matou matamata i le alualu i luma ma faatalitali mo le tusiga "Pasi" i le pito i luga taumatau o le faamalama.

Faʻamamaina ma le PIT faila

O le PIT faila ma lona faʻaopoopoga i le ODIN o meafaigaluega ia e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le mafaufau o le masini i vaega. O lenei metotia o le tauaveina o le faagasologa o le toe faʻaleleia o masini e mafai ona faʻaoga faʻatasi ma faila e tasi-faila ma tele-file firmware.

O le faʻaaogaina o le PIT faila ma le firmware e naʻo tulaga ogaoga e mafai ona faatagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a iai ni faafitauli matuia ma le faʻatinoga o masini.

  1. Fai laasaga e tatau ai e sii mai ai le ata (s) o le firmware mai metotia ua faamatalaina i luga. Ina ia galulue ma le PIT-faila, faaaoga se isi faʻamau i le ODIN - "Lua". Pe a sui i ai, o le lapataiga mai le au atinaʻe e uiga i le lamatiaga o isi gaioiga e faʻaalia. Afai e maua le lamatiaga o le taualumaga ma e tatau ai, kiliki le faamau "Lelei".
  2. Ina ia faʻamaonia le ala i le faila PIT, kiliki le ki o le igoa tutusa.
  3. A maeʻa ona tuʻuina le faila PIT, alu i le lisi "Filifiliga" ma siaki siaki "Toe Faʻafouina Aunoa", "Toe Faʻavae" ma "F. Toe Seti le Taimi". O isi mea e totoe e tatau ona le faʻaalia. A uma ona filifilia filifiliga, e mafai ona e alu i le faiga o le faʻamaumauga e ala i le kilikiina o le ki "Amata".

Faʻatulagaina o vaega taʻitasi

E faaopoopo atu i le faʻapipiʻiina o le firmware uma, Odin e faʻatagaina oe e tusi i le masini le vaega o vaega o le masini komepiuta - autu, modem, toe faʻaleleia, ma isi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻatulagaga o le toe faʻaleleia masani o le TWRP e ala i le ODIN.

  1. Aumai le ata manaomia, taʻe le polokalama ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le tulaga "Download" i le port port.
  2. Push button "AP" ma i le Matalama matala filifili le faila mai le toe faʻaleleia.
  3. Alu i le lisi "Filifiliga"ma aveese le faailoga mai le pito "Toe faʻaleleia aunoa".
  4. Push button "Amata". Faamaumauga toe faaleleia e toetoe lava o le taimi nei.
  5. I le maea ai o le faʻaaliga "PASEGA" i le pito i luga taumatau o le faamalama o Odin, vavae ese le masini mai le uaea USB, tape i luga e ala i le uumi o le ki "Meaai".
  6. O le amataga muamua ina ua uma le taualumaga ua taua i luga e tatau ona faia tonu i le TWRP Toe Faʻaleleia, a leai o le a faʻaogaina e le tino le siosiomaga toe faʻaleleia i le fale gaosimea. Matou te ulu atu i le toe faʻaleleia o aganuʻu, ma tuʻuina ki i luga o masini eletise "Volume +" ma "Aiga"ona taofi lea i lalo "Meaai".

E tatau ona maitauina o metotia ua taua i luga o le galulue faatasi ma Odin e talafeagai mo le tele o masini Samsung. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona latou fai mai o ni faʻamaumauga lautele lava ona o le i ai o le tele o ituaiga o firmware, o se ituaiga tele o mea faigaluega ma nai eseesega laiti i le lisi o filifiliga e faʻaaogaina i faʻamatalaga patino.