Matou te aveeseina le paʻu i totonu o le Microsoft Word

Pagination i le Upu o se mea aoga tele atonu e manaʻomia i le tele o tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le pepa o se tusi, e le mafai ona e faia e aunoa ma lena. E faʻapea foʻi, faʻamaonia, faʻasalalauga ma galuega, pepa suʻesuʻe ma le tele o isi pepa, lea e tele itulau ma o loʻo i ai poʻo le itiiti ifo o le mea e tatau ona faʻaogaina mo le sili atu ona faigofie ma faigofie faigofie.


Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le anotusi i le Upu

I le tusiga o loʻo tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, ua uma ona matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaopoopo le numera o numera i le pepa, o le a matou talanoaina le faʻafeagai - pe faapefea ona aveese le numera o itulau ile Microsoft Word. O se mea lenei e tatau foi ona e iloa pe a e galue ma pepa ma faʻataʻitaʻia.

Lesona: Faʻafefea ona numera itulau i le Upu

A o leʻi amata ona tatou mafaufau i lenei autu, tatou te matauina masani o lenei faʻatonuga, e ui lava o le a faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga a Microsoft Office 2016, e fetaui tutusa ma ituaiga muamua o le oloa. Faʻatasi ai, e mafai ona e aveesea numera o le numera i le Upu 2010, faʻapea foi ma isi ma isi lomiga o lenei vaega o ofisa multifunctional.

Faʻafefea ona aveese faʻamalosi i le Upu?

1. Ina ia aveese le numera o le itulau i totonu o le pepa o le Upu mai le tab "Aiga" I luga o le laitaga o le polokalame e tatau ona e alu i le lisi "Faaofi".

2. Saili se vaega "Vaevaega", o loʻo i ai le ki tatou te manaʻomia "Itulau Itulau".

3. Kiliki i luga lenei ki ma i le faamalama e aliali mai, maua ma filifili "Aveese numera o itulau".

4. O le palota i le pepa o le a mou atu.

O mea uma lava, e pei ona mafai ona e vaʻaia, e aveese ai le faʻavaeina i le Upu 2003, 2007, 2012, 2016, e pei ona i ai i se isi lava vaega o le polokalama, e le faigata ma e mafai ona e faia i ni nai kiliki. O lenei ua e iloa sina mea itiiti, o lona uiga e mafai ona sili atu lau galue ma sili atu le faigofie.