Faʻasaʻo Faʻamau i Photoshop


O le Initaneti o se faleteuoloa o faʻamatalaga aoga ma faila. Afai e te maua se faila musika i luga o le Initaneti e te fiafia i ai, e te le tau faʻalogo i ai i taimi uma, aua e mafai ona e sii maia i lau komepiuta i soo se taimi.

O lenei tusiga o le a talanoaina ai upega tafaʻilagi o Google Chrome e mafai ai e oe ona sii musika mai le Initaneti i lau komepiuta.

Savefrom.net

Faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le faʻalauiloa, iloa ona o le mafai gafatia e sau ai le vitio mai nofoaga lauiloa faʻapitoa viliō Ae peitai, o le isi vaega o lenei faʻaopoopoga o le siiina lea o musika.

O le 'auʻaunaga e mafai ai e oe ona e siiina musika mai ni auaunaga faʻapitoa faʻapisinisi e pei o Vkontakte ma Odnoklassniki. Ma o le manatu o Vkontakte o se faletusi musika tele, e mafai ona e siiina soʻo se ituaiga musika i lau komepiuta.

Faʻaopoopoga faʻaopoopoga Savefrom.net

Vksaver

Faʻaopoopoga lautele mo le siiina o musika ma le vitio Vkontakte mo Google Chrome.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i totonu o le masini, o le a faʻaalia se faʻataʻitaʻiga ma se aū i autafa o auala taʻitasi, lea o le a mafai ai e oe vave ona amata le downloadina o le pese.

Faʻaola VKSaver faʻaopoopoga

Musicsig

I le manatu o le tusitala, o le sili lea o le alualu i luma Google Chrome mo le siiina o musika.

O le tautua e mafai ai ona e siiina musika mai Vkontakte, ae i le taimi lava e tasi o se avanoa e vavae ai le ala i le lelei, aua O se numera tele o musika mai Vkontakte e le mafai ona mitamita i uiga lelei, ma e ala i le fesuiaiga e ala i le faʻaaoga, o le a maua mai i luga o lau komepiuta ala o le maualuga aupito maualuga.

Lesona: Faʻapefea ona e siiina musika mai Vkontakte e faʻaaoga ai MusicSig

Faʻalogo MusicSig extension

Vkopt

Faʻaopoopoga VKOpt o se fofo sili lea ona lelei mo le faʻalauteleina o gafatia o auaunaga faʻaagafesootai Vkontakte, faʻatagaina oe e faʻalogo soʻo se musika.

O le faʻaopoopoga o le a mautinoa lava le talosagaina i latou o loʻo mananao e le na o le siiina o musika mai Vkontakte, ae ia tuʻuina atu foi le lomiga o le upega tafaʻilagi faʻatasi ai ma le tele o isi mea mataʻina: faʻafefe i le va o ata ma le uili o le kiona, suia autu, vave faʻamamā savali patino ma le puipui ma sili atu.

Faʻaola VKOpt faʻaopoopoga

DownloadHelper

E le pei o faʻaopoopoga uma mo Google Chrome, lea na talanoaina i luga, DownloadHelper e mafai ai ona e siiina musika mai toetoe lava o nofoaga uma e mafai ona e faʻalogo ai i le initaneti.

O lenei fofo o le a sili atu ona lelei filifiliga e le gata ina sii mai musika, ae o vitio foi mai nofoaga uma e leai se puipuiga mai sauga.

Download DownloadHelper extension

O le faʻapipiʻiina o soʻo se faʻaopoopoga e te fiafia iai i le Google Chrome web browser, o le ae maua se avanoa tulaga ese e le gata e faʻalogologo ai i musika e ala i se masini, ae ia teu foi i lau komepiuta e fausia ai lau faletusi offline.