Faʻapipiʻiina o le polokalama o le Windows 7 faʻapipiʻi mai se CD

I taimi taʻitasi, o loʻo faʻafeagai nisi tagata Initaneti ma le manaʻoga e fausia se fesoʻotaʻiga malupuipuia, faʻailogaina, le faʻamaonia, e masani lava ma le sui faʻatulagaina o se tuatusi IP i se pusa motu. O se tekinolosi ua taua o le VPN fesoasoani i le faʻatinoina o sea galuega. E naʻo le tagata e faaaogaina e faʻapipiʻi mea uma e manaʻomia ile PC ma faia le fesoʻotaʻiga. A maeʻa lena, o le avanoa i le fesoʻotaʻiga o le a maua ma le tuatusi tuatusi o fesoʻotaiga.

Faʻapipiʻiina o le VPN i Ubuntu

O le au atinaʻe oa latou lava 'auʻaunaga ma polokalama faʻapipiʻi mo fesoʻotaʻiga VPN e maua ai foʻi auaunaga mo tagata e umia komepiuta o loʻo faʻaaogaina le tufatufaina o Ubuntu e faʻavae i luga o le fatu o Linux. O le faʻatulagaga e le tele se taimi, ma o loʻo i ai se fuainumera tele o fofo taugofie pe taugofie e ausia ai le galuega. O le asō matou te fia paʻi atu i auala galue e tolu o le faʻapipiʻiina o se faʻamaoniga malupuipuia i le OS ua taʻua.

Metotia 1: Astrill

Astrill o se tasi o polokalama saoloto ma se faʻataʻitaʻiga ata, lea e faʻapipiʻiina i luga o le PC ma e sui ai le tuatusi tuatusi i se tagata faʻapitoa pe faʻapitoa faʻamautuina. Ua folafola mai e le au atinaʻe se filifiliga o le sili atu i le 113 tagata faigaluega, puipuiga ma le le amanaiaina. O le download ma le faʻatulagaina o taualumaga e faigofie lava:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Astrill

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Astrill ma filifili le version mo Linux.
  2. Faʻamatala mai le potopotoga talafeagai. Mo tagata e umia se tasi o lomiga fou o le Ubuntu DEB-package 64-bit e atoatoa. A uma ona filifili le kiliki "Download Astrll VPN".
  3. Faʻasaʻo le faila i se nofoaga talafeagai pe vave tatala i se faʻataʻitaʻiga faʻatautaia e faʻapipiʻi ai packagi DEB.
  4. Kiliki le ki "Faʻamau".
  5. Faʻamaonia le moni o le teutusi ma se upega tafailagi ma faʻatali mo le maeʻa o le faʻatinoga. Mo nisi auala e faʻaopoopo ai faʻamatalaga DEB i le Ubuntu, vaʻavaʻai i la tatou isi tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.
  6. Faitau atili: Faʻapipiʻi o packagi DEB i Ubuntu

  7. O lenei ua faaopoopo le polokalama i lau komepiuta. E totoe na o le faʻalauiloaina e ala i le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga tutusa i le lisi.
  8. I le taimi o le download, e tatau ona e fatuina se tala fou mo oe lava, i totonu o le faamalama o Astrill e tatala, ulufale i au faamatalaga auiliiliga.
  9. Faʻamanino le 'auʻaunaga sili e fesoʻotaʻi i. Afai e te manaʻomia e filifili se atunuʻu maʻoti, faʻaoga le 'au suʻesuʻe.
  10. O lenei masini komepiuta e mafai ona galue ma isi meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻavae se VPN fesoʻotaʻiga i Ubuntu. Afai e te le iloa po o fea le filifiliga e filifili, tuu le tau le aoga.
  11. Amata le tūmau e ala i le faʻanofoina o le faasea i "ON"ma alu e galue i le masini.
  12. Matau o se ata fou ua i ai nei i luga o le galuega. O le kiliki i luga e tatalaina ai le lisi o le pulea o Astrill. O iinei e le na o le suiga o le vaʻaia e maua, ae o le faʻavaeina foi o isi faʻaopoopoga.

O le auala fuafuaina o le a sili ona lelei mo tagata faʻapitoa e le o mafaufauina le faʻaaogaina o le faʻatulagaina ma le galue i totonu "Terminal" suauʻu faagaoioia. I lenei tusiga, o le Astrill solution sa na o se faʻataʻitaʻiga. I luga o le Initaneti, e mafai ona e maua le tele o isi polokalame faʻapena e maua ai le tele o faʻamaumauga mausali, ma e masani ona totogiina.

I le faaopoopoga, e tatau ona maitauina le mamafa o avega o tautaua lauiloa. Matou te fautuaina le toe faʻaleleia i isi punaoa o loʻo i le nofoaga i le latalata atu i lou atunuʻu. Ona itiiti ifo ai lea o le ping, ma o le saoasaoa o le auina atu ma le mauaina o faila e mafai ona faateleina tele.

Metotia 2: Faʻatonuga o Meafaigaluega

O Ubuntu e iai lona tomai e faʻapipiʻi ai se VPN fesoʻotaʻiga. Ae peitai, ina ia faia lenei mea, e tatau lava ona e sailia se tasi o tautua faigaluega o loʻo avanoa lautele, pe mafai foi ona e faatauina se nofoaga e ala i soʻo se telefoni feaveaʻi e maua ai ia auaunaga. O le faʻatulagaga atoa o le sootaga e foliga faapenei:

  1. Kiliki i le pātū mataʻitusi "Sooga" ma filifili mea "Faʻatonu".
  2. Alu i le vaega "Fesootaiga"i le faʻaaogaina o le lisi i luga o le agavale.
  3. Saili le VPN vaega ma kiliki le ki ma faʻaopoopo e fai ai se fesoʻotaiga fou.
  4. Afai ua saunia e le kamupani o loʻo tuʻuina atu ia oe se faila, e mafai ona e faʻapipiʻiina le faʻaopoopoina e ala i le faila. A le o lena, o faʻamaumauga uma e tatau ona tulimatai lima.
  5. I le vaega "Faailoaina" o loʻo manaʻomia uma fanua manaʻomia. I totonu o le fanua "Aoao" - "Faitotoa" ulufale i le tuatusi IP maua, ma i totonu "Faaopoopo" - maua igoa ole igoa ma le upu faila.
  6. E le gata i lea, o loʻo i ai foi isi faʻaopoopoga, ae e tatau ona suia naʻo luga o le fautuaga a le pule o le 'au.
  7. I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻataʻitaʻiga o taʻavale saoloto e maua saoloto. O le mea moni, e tele lava ina le mautonu, mamafa pe tuai, ae o le filifiliga sili lea mo i latou e le fia totogiina le VPN.
  8. A maeʻa le faia o le fesoʻotaʻiga, e tumau pea le na o le faʻagaoioiina e ala i le faʻaaogaina o le palanesi tutusa.
  9. Mo le faʻamaoni, e tatau ona e ulufale i se upega tafailagi mai le 'auʻaunaga i le faamalama e aliali mai.
  10. E mafai foi ona e pulea se sootaga saogalemu i luga o le galuega faʻailoga e ala i le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga tutusa ma le kuluma taumatau.

O le faʻaaogaina o le mea faigaluega faʻapitoa e lelei ona e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o isi vaega mai le tagata faʻaaoga, ae e tatau lava ona e mauaina se faʻamaumau saoloto. E le gata i lea, e leai se tasi e faʻatagaina oe e fatuina ni fesoʻotaʻiga se tele ma fesuiai i le va o latou i le taimi sao. Afai e te fiafia i lenei metotia, matou te fautuaina uma ia tutusa e vaʻai ai i fofo tau. E tele taimi e aoga tele ai, ona o se tupe itiiti o le a maua ai e oe e le gata o se faʻamaumau mautu, ae o le lagolago faʻapitoa i tulaga o faʻafitauli eseese.

Metotia 3: Tūmau e ala i OpenVPN

O nisi kamupani o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga fesoʻotaʻiga faʻaaoga le OpenVPN tekonolosi ma a latou tagata faʻatau e faʻapipiʻi le masini komepiuta talafeagai i luga o latou komepiuta e faʻavae lelei ai se alalaupapa malupuipuia. E leai se mea e taofia oe mai le fatuina o lau oe lava 'upega tafailagi i luga o le PC e tasi ma faʻatulagaina le tagata o tausia mo isi ina ia maua ai le tali tutusa. O le mea moni, o le faʻatulagaina o le faʻatonuga e faigata tele ma e umi se taimi, ae i nisi tulaga o le a avea ma tali sili ona lelei. Matou te fautua atu e te faitau i le faʻatulagaga faʻatulagaga mo le aufaigaluega ma le vaega o le tagata i Ubuntu i le kilikiina o le sootaga lenei.

Faitau atili: Faʻapipiʻi OpenVPN i Ubuntu

Ua e masani nei i filifiliga e tolu mo le faʻaaogaina o le VPN i luga o se komipiuta o Ubuntu. O filifiliga taʻitasi e iai ona lelei ma faʻafitauli ma o le a sili ona lelei i nisi tulaga. Matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava ia i latou uma, filifili i le faamoemoega o le faʻaaogaina o se mea faigaluega ma faʻaauau le faʻatinoina o faatonuga.