Faʻamatalaga Motuga o Motuga


SMS-Organizer o se polokalama mamana mo le auina atu o savali pupuu i telefoni feaveai ma le taitaia o meli SMS.

Tala Fou

O le polokalama faʻatagaina e mafai ai ona e auina atu feʻau SMS tele i tagata filifilia. O le saoasaoa o le polokalama e maualuga tele - e oo i le 800 tusi i le aso. Ina ia suʻeina le faʻatinoga ua tuʻuina atu ai le avanoa e fai ai ni uta se 10 e leai se totogi.

O le tulaga o le tulaga o tulaga e fesoasoani ia te oe e filifili ai se taimi tufatufa ma fuafua tagata e mauaina igoa muamua, igoa faaiu ma le lagolago.

Variata

O suiga eseese o ni faʻamatalaga pupuu o loʻo suia i le tusiga ma ni faʻauigaga poo upu. I lenei tulaga, e mafai ona e setiina le igoa e faʻaaogā aunoa. le tagata atoa na mauaina pe eseese, faʻapea foʻi ma le aso o iai. O lenei faiga e lavea tele le taimi i le ulufale atu i ia faʻamatalaga.

Mamanu

O le polokalama e mafai ona galue faʻatasi ma ata - tusitusiga na saunia muamua. E mafai ona faʻataʻitaʻia ma faaopoopo ni fesuiaiga, faʻapea foʻi ma fatuga fou.

Faʻafesoʻotaʻi

SMS-Organizer e mafai ai ona e faia ni tusi tautala. O faʻafesoʻotaʻiga o loʻo i totonu o nei lisi e vaevaeina i ni vaega mo le faʻaaogaina tatau i lisi o faletusi. O faʻasalalauga faʻapitoa mo se tagata patino e mauaina: igoa, numera telefoni ma tuatusi imeli, aso na faia ai le faamaumauga ma faʻamatalaga faaopoopo.

Lipoti

O le faamaumauga o le lipoti o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i feau na lafoina ma lafoina, faʻapea foʻi ma mea sese i le taimi atofaina. O iinei e mafai ai ona e vaʻaia po o fea meli o loʻo faatalitali e auina atu, ma matamata i se ata o fuainumera o statuses eseese.

Saini

O le saini i lenei mataupu o lona uiga o le numera poʻo le igoa o le tagata na auina mai. E mafai e tagata atinaʻe ona faʻatagaina a latou tagata faʻatau e fatuina se numera patino (pe fia le leʻi iloa tonu) saini. O saini fou e faaopoopoina i luga ole talosaga i le auaunaga fesoasoani a TsentrSib. Manaoga autu - o le umi o le 11 tusi ma na o Latina igoa ma (poo) numera.

Talosaga sui

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga se faʻaufaʻailoga e fesoʻotaʻi atu i le Initaneti. Ua faia lenei mea ina ia faʻaleleia ai le saogalemu pe ona o uiga o fesoʻotaʻiga i le lotoifale.

Lautusi uliuli

O lenei lisi e aofia ai tagata o le a le mauaina ni meli. O le galuega e tusa lava pe o nei tagata o lesitala e lisiina e avea ma tagata e mauaina pe a fatuina se savali.

Mama

  • Faigofie faʻaaoga;
  • Faʻaliliuga fesuiaiga mo meli;
  • Fuainumera auiliili ma siata;
  • Talosaga faʻavaomalo;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • O nisi o kamupani e poloka le fesiitaiga o SMS ia latou tagata faaaoga mai lenei auaunaga;
  • Ua totogiina ia feau.

SMS-Organizer o se tasi o nai polokalama o loʻo faʻaaoga nei e auina atu savali i se numera tele o tagata e mauaina. O le polokalama e fetaui mo le maketiina o sailiga, faasalalauga faalauiloa ma na o le auina atu o SMS i uo po o uo.

Tulāfono faʻasalalauga o SMS-Organizer

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Reg Organiser Faʻalēpotopotoga faʻapitoa Polokalama mo le auina mai o SMS mai se komepiuta Faʻasologa meli meli

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SMS-Organizer o se polokalama ua mamanuina e auina atu ai SMS feau i se numera e le mafaitaulia o tagata faaaoga. E maua ai le maualuga o le saoasaoa, faʻatagaina oe e galulue ma sui sui ma fatuina ni saini.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TsentrSib LLC
Tau: $ 9
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.07.6.11