Fofoina o le faafitauli i le toe faifai pea

O le tusiaina o se pese e faʻaogaina ai se komepiuta po o se komepiuta o se faʻataʻitaʻiga lea e seasea ona manaʻomia e le toʻatele o tagata ona faʻaoga. I lenei tulaga, o le manaomia o le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa e mou atu, ona o le foia o le faafitauli, ua lava le faʻaogaina o nofoaga faapitoa.

Faamaumau pese e faaaoga ai le initaneti

E tele ituaiga o nofoaga i luga o lenei autu, e eseese uma lava galuega. O nisi faamaumauga naʻo leo, ma isi - faatasi ai ma le lipine. O loʻo i ai sitepu karaoke e tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faʻaogaina se "mea itiiti" ma faʻatagaina oe e faʻamaumau lau lava faatinoga o le pese. O nisi punaoa e sili atu ona aoga ma i ai se seti o mea faigaluega faʻapitoa. Sei o tatou iloiloina nei ituaiga fa o auaunaga i le initaneti i lalo ifo.

Metotia 1: Faamaumauga Faʻalogo i luga ole Initaneti

Faʻasalalauga Online Voice Recorder e sili pe afai e te manaʻo e na o se leo e teu ai ma leai se mea. Ona lelei: minimalistic interface, galulue faʻatasi ma le 'upega tafaʻilagi ma faʻasologa vave o lau faamaumauga. O se tulaga iloga o le 'upega tafaʻilagi o le galuega "Faauigaina o le le leoa"lea e aveesea minute o le lemu mai au faamaumauga i le amataga i le faaiuga. E faigofie lava lenei mea, ma e le manaʻomia foi ona faʻasalalauina le faila leo.

Alu i luga o le upega tafaʻilagi o le Sueina o le Voice Online

Ina ia faamaumauina lou leo ​​i le faʻaogaina o lenei 'initaneti, e tatau ona e faʻamaʻaʻa laasaga nei:

  1. Faʻasasani luga "Amata le pueina".
  2. A maeʻa le lipine, faʻauma i le kiliki i luga o le ki. "Taofi le pueina".
  3. O le taunuʻuga e mafai ona vave faʻapipiʻiina i le kilikiina o le ki. "Faalogo i le pueina", ina ia malamalama ai pe na maua se tali talia.
  4. Afai e le ausia e le faila leo le manaʻoga o le tagata faʻaaoga, e tatau ona e kiliki i le ki. "Faamaumau"Ma toe fai le pepa.
  5. A maeʻa laasaga uma, o le faatulagaga ma le maualuga e lelei, e tatau ona e kiliki "Faasaoina" ma lafo atu le leo i lau masini.

Metotia 2: Faʻalogologo

Faʻamatalaga faigofie ma faigofie i le initaneti mo le pueina o lou leo ​​i lalo o le "minute" poʻo le lipine e filifilia e le tagata e filifilia. O le faʻatulagaina o faʻasolosolo, o le tele o faʻalogo leo ma le faʻaoga faʻafesoʻotaʻi o le a fesoasoani i le tagata faʻaaoga ia vave ona malamalama ma fatu se faʻamatalaga o ana miti.

Alu i le Vocalremover

Ina ia fatuina se pese e faʻaaoga ai le 'upega tafaʻilagi a Vocalremover, ia fai ni nai laasaga faigofie:

  1. Ina ia amata galue i se pese, e tatau ona e siiina lana ala lagolago. Faʻasalaga i luga o lenei vaega o le itulau ma filifili se faila mai le komepiuta, pe na o le tosoina atu i le vaega ua filifilia.
  2. A uma lena kiliki i le kene "Amata le pueina".
  3. A maeʻa le pese, o le a faʻalogo le leo puʻe, ae afai e le fetaui se mea i le tagata faʻaaoga i le faagasologa, e mafai lava e ia ona faalēaogāina le faʻamaumauga e ala i le kiliki i le pā tao.
  4. A maeʻa se faʻasologa manuia, e mafai ona e faʻalogologo i le pese i luga o le faʻamatalaga a le faatonu.
  5. Afai e le fetaui nisi taimi i le leo, e mafai ona sili atu lau faʻalogologo i totonu ole failautusi. Faʻafeiloaʻi e le au taʻavale le paʻu o le kusipavale ma tuʻu oe e suia vaega eseese o le pese, ma e mafai ona suia i tua atu o le faʻatauaina.
  6. A maeʻa ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga lana lipine leo, e mafai ona ia faʻasaoina i le kilikiina o le ki. "Download" ma filifili le faila faila manaʻomia i lea mea.

Metotia 3: Leo

O lenei 'auʻaunaga i le initaneti o se potu televise faʻamaumauga ma le tele o foliga, ae le o le sili ona faʻaoga-faʻalelei-faʻaoga. Ae tusa lava pe o le a le mea moni, o le mea moni e tumau lava le leo o se "faila" musika musika ma le tele gafatia e tusa ai ma le suia o faila ma faamaumauga. O loʻo i ai se faletusi manaia o leo, ae o nisi o na mea e mafai ona faʻaaogaina i se saofaga saofaga. Afai e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi se tasi pe lua pese i lana lava "minuses" poʻo se ituaiga o podcast, ona lelei lea o le auaunaga i le initaneti.

FAʻATASI! O le 'upega tafailagi i le Igilisi!

Alu i le fatuga

Ina ia faamaumauina lau pese i luga o le leo, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Muamua e tatau ona e filifilia le leo leo o le a tu ai le leo o le tagata faaaoga.
  2. A maeʻa, i le pito i lalo, i luga o le kulupu autu a le tagata taʻalo, kiliki le faamaufaʻailoga, ma toe kiliki i luga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻamaʻaina le fatuina o lana lava faila leo.
  3. A maeʻa le faʻamaumauga, o le a faʻaalia le faila ma o le a mafai ona e fegalegaleai ma ia: toso ma tuu le ki ma isi.
  4. O le faletusi o leo e avanoa mo tagata faaaoga o loʻo i le itu taumatau, ma o faila e tosoina mai iina i soʻo se auala e maua mo le faila leo.
  5. Ina ia teu se faila leo i le Soundation i soʻo se faatulagaga, e tatau ona e filifili se dialog i luga o le laulau "File" ma le filifiliga "Faʻasao ...".
  6. FAʻATASI! O lenei galuega e manaʻomia ai le resitalaina i le 'upega tafaʻilagi

  7. Afai e le o resitala le tagata faʻaoga i luga o le saite, ona puipui lea o lau faila mo le leai se totogi, e tatau ona e kiliki i le filifiliga "Export .wav File" ma download i lau masini.

Metotia 4: B-track

O le site o le B-muamua atonu e foliga mai o se karaoke i luga o le initoneti, ae o iinei o le a avea ma afa saʻo. O loʻo i ai foi se faamaumauga tele o au lava pese mo taʻaloga lauiloa ma phonograms ua saunia e le saite. E i ai foi se faatonu o lau oe lava talafaamaumau e faaleleia ai pe suia ai foi vaega le alofa i le faila leo. Naʻo le toe foʻi mai, masalo, o le resitalaina faʻatagaina.

Alu i le b-track

Ina ia mafai ona amata galue ma le aoga o le usuina o pese i luga o le B-track, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. I le pito i luga o le saite o le ae manaʻomia e filifili se vaega. "Faamaumauga i le Initaneti"e ala i le kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  2. A maeʻa lena, filifili le "itiiti" o le pese e te manaʻo e fai e ala i le kilikiina o le ki ma foliga o se masini faaleotele leo.
  3. I le isi, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻapitoa se faamalama fou lea e mafai ai ona ia amataina le pueina e ala i le kiliki o le ki. "Amata" i le pito i lalo o le lau.
  4. I le taimi lava e tasi ma le pueina, e mafai ona faʻalogo lelei lau faila leo, lea o le a suia ai lona leo mulimuli.
  5. A maeʻa le lipine, kiliki le ki. Taofiia faʻaaoga le avanoa e faʻaola ai.
  6. Ina ia failaina lau gaioiga i le faʻailoga, kiliki le ki "Faasaoina".
  7. Ina ia siiina se faila pese i lau masini, mulimuli i laasaga faigofie nei:
    1. O le kiliki i luga o lau atigilima, o le a faʻaalia ai se faʻamatalaga i luma o le tagata faʻaaogaina. E manaʻomia ona filifili le filifiliga "O aʻu taʻaloga".
    2. O se lisi o pese sa faia o le a faʻaalia. Kiliki le ata "Download" faʻafeagai ma le igoa e sau ai le ala i lau masini.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o auaunaga uma i luga o le initaneti e mafai ai e oe ona faia le gaioiga tutusa, ae i auala eseese, e tofu i latou uma ma tulaga lelei ma le le lelei i se isi nofoaga. Ae po o le a lava le mea na latou i ai, o auala nei e fa, o tagata taʻitasi e mafai ona maua se filifiliga talafeagai e fuafua ia latou sini.