Lua 2.9.2


Natural Color Pro o se polokalama lea e maua ai le tomai e faʻatautaia ai le mataʻituina o faʻatautaia ma teu ai i faʻamatalaga a le ICC.

Ituaiga o faatulagaga

O le masini komepiuta e lua ituaiga o faatulagaga - siaki le siakiina ma valivali le faʻailoga faʻamatalaga. E mafai foi ona faia faʻataʻitaʻiga i ni auala se lua: tulaga masani ma sili atu.

O le polokalame e mafai ona galulue faatasi ma le LCD mataʻitipi ma CRT.

Ala masani

I le tulaga masani, o laina nei ua faʻamautuina:

  • Malamalama. O le polokalama e ofoina atu le faʻaogaina o le mataʻitua mataʻitū e fetuutuunai le faʻaaliga sili ona lelei o le ata faataitai.

  • Pe a fetuunai le eseesega, e tatau ona e ausia le faʻaogaina o paʻu paʻepaʻe uma.

  • O loʻo tuʻuina atu foi e filifili le ituaiga o potu o loʻo i ai le mataʻituina - nofomau poʻo le avanoa o le ofisa.

  • O le isi laasaga o le fuafuaina lea o le ituaiga o moli. O se filifiliga o pulu afi, moli susulu ma le ao.

  • O le isi palota o le malosi o le malamalama. E mafai ona e filifilia mai le lima vaega, e lata ane i ai le faʻamalamalamaina o le malamalama i totonu o suites.

  • I le faʻasalaga mulimuli, o le polokalama o polokalama o loʻo faʻaalia ai faʻamaumauga o faʻamaumauga ma se fautuaga e faʻasaoina nei laina i se faila ICM.

Tulaga sili atu

O lenei faiga e ese mai le faavae autu i le i ai o isi seti gamma. Natural Color Pro faʻaalia ni sikuea se tolu ma sikuea e suia ai tulaga faatauaina. O le faailo o se tulaga lelei - o laufanua uma o suʻega e tutusa lava la latou lanu. O nei faʻatinoga e faia mo taʻitasi taʻitasi RGB.

CDT ma LCD

O eseesega i le faatulagaga o siaki ma se kesi cathode ray ma le LCD e ese i le faaaogaina o lio uliuli e fetuunai ai le susulu ma le eseesega o le muamua.

Faʻafanua Faʻamatalaga Lanu

O lenei nofoaga e mafai ai ona e seti le taua o le gamma RGB mo le faʻailoga lanu ua filifilia. I le avea ai o se faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaaogaina le ata ua faʻapipiʻiina po o se isi lava ata na siiina mai le puʻupuʻu.

Mama

  • Malosiaga e fetuutuunai le susulu, eseese ma le gamma o le mataitu;
  • Faʻamatalaga o lanu lanu;
  • Faʻaaoga saoloto.

Faʻafitauli

  • English interface.

Natural Color Pro o se polokalama faigofie ae mataalia mo le faʻaleleia o lau mata ma le faʻafetaui o faʻamatalaga lanu lanu mo le faʻaaogaina i isi tusi talosaga poʻo le lolomi. O meafaigaluega o loʻo maua i totonu o lona fausaga o le itiiti ifo lea e tatau ai ona faʻapipiʻi lelei le faʻaalia o lanu i luga o le mata ma pe a lolomi pepa.

Tikiake le Color Color Pro mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Quickgamma Mataitu le Faʻaleleia o le Polokalama Faʻavasega Ata Lanu Adobe gamma

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Lanu Faʻataʻupuʻu - se polokalame ua mamanuina mo le faʻavaeina o mataʻupu o le mataʻituina: gamma, malamalama ma le eseesega, faʻapea foʻi ma le teuteuina o faʻasologa o lanu lanu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻaausiaina: SAMSUNG
Tau: Faʻatau
Toa: 34 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.0.0.0