Tusi resitala i Skype

O nisi taimi e tupu pe ae alu i le komepiuta o le komepiuta ma faʻafuaseʻi ona e iloa o loʻo misi uma ata. Sei o tatou iloa pe o le a le mea e ono fai e lenei, ma le auala e mafai ai ona tatou foia le tulaga.

Faʻasologa le faʻaaliga o le pepa

O le leiloloa o ata o le falemaʻi e mafai ona tupu mo ni mafuaaga e sili ona eseese. Muamua lava, e ono mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le galuega e ala i tulaga faʻapitoa. E le gata i lea, o le faafitauli atonu e mafua mai i le toilalo o le sailiga.exe process. Aua nei faʻaititia le avanoa e maua ai faʻamaʻi pipisi o le tino.

Metotia 1: Faʻaleleia pe a maeʻa ona aveeseina ata

Muamua lava, mafaufau i se filifiliga o le banal, e pei o le aveesea faaletino o ata. O lenei tulaga e mafai ona tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e le na o oe le tagata e maua lenei komepiuta. O Badges e mafai ona aveʻese e tagata valea e na ona faʻafefe oe, pe na o se mea faʻafuaseʻi.

  1. Ina ia faamaonia lenei mea, taumafai e fatu se alatele fou. Kiliki le ki o le kuki saʻo (PKM) i le nofoaga i luga o le komepiuta. I le lisi, taofi le filifiliga i luga "Fausia", ona kiliki lea "Pipiʻi".
  2. I le faʻailoga o le faʻailoga, kiliki "Iloilo ...".
  3. O lenei mea o le a faʻalauiloaina ai se faila ma faʻapipiʻi siaki. Filifili soʻo se mea faitino. Mo o tatou faamoemoega e le afaina po o fea. Kiliki "Lelei".
  4. Ona e lolomiina lea "Lisi".
  5. I le isi siata, kiliki "Fai".
  6. Afai e faʻaalia le igoa, o lona uiga o ata uma sa i ai muamua na tapeina faaletino. Afai e le faʻaalia le ala pupuʻu, o lona uiga e tatau ona vaʻaia le faafitauli i se isi. Ona taumafai lea e foia le faafitauli i auala o loʻo talanoaina i lalo.
  7. Ae e mafai ona toe faʻafoʻoti auala pupuu? E le o le mea moni o le a aoga, ae o loʻo i ai se avanoa. Valaau le atigi Taumafai tapenaina Manumalo + R. Ulufale:

    atigi: RecycleBinFolder

    Kiliki "Lelei".

  8. Tatala matala "Pusa". Afai e te vaʻaia igoa o loʻo misi iina, ona e mafaufau lea o oe lava le laki. O le mea moni e faʻapea o le faʻamavaega faʻamaonia, faila e le faʻaumatia atoa, ae na auina muamua atu i ai "Kata". Vagana vagana ai ata, i totonu "Togi" isi elemene o loʻo i ai, ona filifili lea o mea talafeagai e ala i le kiliki i luga o latou i le faamaumatau i le itu taumatau (Pepa) ma i le taimi lava lea e tasi Ctrl. Afai oi "Togi" Na o mea e toe faʻaleleia o loʻo i ai, ona mafai lea ona e filifilia mea uma e ala i le kiliki Ctrl + A. A maeʻa lena, kiliki PKM e ala i filifiliga. I le lisi, filifili "Toe faʻafoʻisia".
  9. O ata o le a toe foʻi i le laulau.

Ae a pe afai "Togi" liliu atu e leai se mea? O le mea e leaga ai, o lona uiga o mea faitino ua uma ona aveese. Ioe, e mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia e ala i le faʻaaogaina o faletusi faapitoa. Ae o le a tupu i le sasaina o manu iti mai se taivai ma o le a umi se taimi. E sili atu le vave o le a toe faʻaogaina faʻapuʻupuʻu faʻapuʻupuʻu masani.

Metotia 2: Faʻatino le faʻaalia o ata i le ala masani

O le faʻaalia o faʻamaonia i luga o le komepiuta e mafai ona faʻaleagaina i le lima. E mafai ona faia lenei mea e se isi tagata e faʻaaogaina ai le ulavavale, tamaiti laiti poʻo oe foi i se mea sese. Le auala sili ona faigofie e faʻaleleia ai lenei tulaga.

  1. Ina ia iloa pe o le a le mafuaʻaga o le a mou ese ai alalaupu, o la latou tapulaa maualuga, alu i luga o le laulau. Kiliki i luga o soʻo se nofoaga i luga. PKM. I le lisi autu e aliali mai, seti le fetuu i le tulaga "Vaʻai". Suʻe le parakalafa i le lisi pa'ū. "Faaali Ata o Papamaa". Afai e leai se siaki i ona luma, o le mafuaaga lenei o ou faafitauli. I lenei tulaga, faatoa tatau lava ona e kiliki i lenei mea. Pepa.
  2. Faatasi ai ma se maualuga maualuga o le tulaga e ono tupu, o le a toe fua mai igoa. Afai o le a tatou amataina nei le lisi autu, o le a tatou vaaia lena mea i lana vaega "Vaʻai" faʻafeagai "Faaali Ata o Papamaa" o le a lavea.

Metotia 3: Faʻataʻatia le faiga suʻesuʻe explo.exe

O faʻamatalaga ile luga o le komepiuta e mafai ona mou ese atu mo le mafuaaga e le o faagasolo e le PC le faagasologa o le sailiga.exe. O le faʻatulagaga faʻamaonia e nafa ma le galuega. "Windows Explorer", o lona uiga, mo le faʻamatalaga faʻatalanoa o le toetoe lava o elemene uma o le polokalama, sei vagana ai pepa faila, e aofia ai, e aofia ai igoa o le laulau. O le faʻailoga autu o le mafuaʻaga o le le lava o faʻataʻitaʻiga e taoto saʻo lava i le faʻalavelave explorer.exe o le a le toe i ai le mataʻitu "Taskbar" ma isi pule.

O le faʻaaogaina o lenei faagasologa e mafai ona tupu mo le tele o mafuaʻaga: faʻalavelave faʻale-tino, fegalegaleaiga le saʻo ma isi polokalama tumaoti, osofaʻiga o siama. O le a tatou mafaufau i le ala e toe faʻaagaoioia ai le explorer.exe ina ia toe foʻi ai ata i lo latou nofoaga muamua.

  1. Muamua lava, valaau Task Manager. I le Windows 7, o se seti o Ctrl + Shift + Esc. A uma ona valaʻau le meafaigaluega, alu i le vaega "Faagasologa". Kiliki i le igoa o le igoa "Igoa o le Igoa"ia fausia se lisi o faagasologa i le faasologa ole alafapeta mo faigofie faigofie ona suʻeina. Vaʻai le igoa i lenei lisi. "Explorer.exe". Afai e te mauaina, ae o ata e le o faaalia ma ua uma ona maua o le mafuaaga e le o le tapeina ma le lima, ona le saʻo lea o le faagasologa. I lenei tulaga, e talafeagai le faamalosi faʻamalosi, ona toe toe faʻafou lea.

    Mo nei faamoemoega, filifili le igoa "Explorer.exe"ma kiliki le ki "Faauma le faagasologa".

  2. O le a faʻaalia se pusa o faʻamatalaga lea o le ai ai se lapataiga e faapea o le maeʻa o le faagasologa e mafai ona oʻo atu ai i le leiloloa o faʻamaumauga e leʻi faʻafanoina ma isi faʻafitauli. Talu ai o loʻo e faia ma le mafaufau, ona e lolomi "Faauma le faagasologa".
  3. Explorer.exe o le a aveesea mai le lisi o faasologa i totonu Task Manager. O lea e mafai ona e toe amataina. Afai e te le mauaina i totonu o le lisi ia igoa o lenei faagasologa i le taimi muamua, ona tatau loa lea o laasaga e taofi ai, i se tulaga masani, le faaseʻeina ma vave faʻaauau.
  4. I totonu Task Manager kiliki "File". Le isi, filifili "Galuega Fou (Taʻosaʻo ...)".
  5. Pusa atigilima faʻaalia Taumafai. Ulufale le faaupuga:

    tagata suʻesuʻe

    Kiliki Ulufale a le "Lelei".

  6. I le tele o tulaga, o le explorer.exe o le a toe amataina, lea o le a faʻaalia e ala i le aliali mai o lona igoa i le lisi o faiga i totonu Task Manager. Ma o le uiga o lenei mea o le a toe faʻaalia i luga o le telefoni ni ata maualuga maualuga.

Metotia 4: Fausia le resitala

Afai o le faʻaaogaina o le metotia muamua na le mafai ai ona faʻaalia le explorer.exe poʻo, pe a maeʻa toe toe faʻafouina le komepiuta o le a toe mou atu, atonu o le faafitauli o le leai o ni ata ona o faafitauli i le resitala. Sei o tatou vaai pe faapefea ona faaleleia.

Talu ai o mea nei o le a faʻamatalaina ma faʻaaogaina faʻamaumauga i le resitala o le polokalama, matou te fautua malosi atu ia te oe e fatu se mea e toe faʻafouina ai le OS poʻo lona faʻasao ao le i faia ni faʻataʻitaʻiga patino.

  1. E alu i Ofisa Resitala faʻaoga faʻatasi Manumalo + Re amata ai le meafaigaluega Taumafai. Ulufale:

    Regedit

    Kiliki "Lelei" poʻo Ulufale.

  2. O lenei mea o le a faʻalauiloaina ai se atigi Ofisa Resitalalea o le a tatau ai ona fai se numera o manipulations. Ina ia uia auala o le resitala, faaaoga le lisi o laina taʻavale, lea e tu i le itu tauagavale o le faatonu. Afai e le o vaaia le lisi o ki faamau, ona fai lea i lenei tulaga, kiliki i le igoa "Komipiuta". O le lisi o ki autu o le a tatalaina. Alu i le igoa "HKEY_LOCAL_MACHINE". Le isi, kiliki "TUSI TAUSI".
  3. O se lisi lapoa o vaega e tatalaina. E tatau ona maua le igoa i totonu "Microsoft" ma kiliki i luga.
  4. Ma toe amataina se lisi umi o vaega. Saili i ai "WindowsNT" ma kiliki i luga. Le isi, alu i igoa "CurrentVersion" ma "Ata Filifiliga Faila File".
  5. O se lisi tele o vaevaega e toe tatalaina. Vaavaai mo faafuaiupu i le igoa "iexplorer.exe" a le "explorer.exe". O le mea moni e faapea o nei vaevaega e le tatau ona i ai iinei. Afai e te maua uma pe lua foi, ona tatau loa lea ona aveese nei vaega. Ina ia faia lenei mea, kiliki le igoa PKM. Mai le lisi e aliali, filifili "Aveesea".
  6. A maeʻa lena mea, e aliali mai se pusa talanoa i le mea e faʻaalia ai le fesili pe e te manaʻo moni e faʻamalo le vaega ua filifilia ma mea uma e aofia ai. Faasolo i lalo "Ioe".
  7. Afai e na o se tasi o faʻasalaga o loʻo i luga o loʻo i ai i totonu o le resitala, ona mafai ai lea ona toe faʻafouina le komipiuta i le vave toe faʻafouina o pepa uma e leʻi faʻasaoina i polokalama tatala. Afai o le vaega lona lua e le manaomia o loo i ai foi i le lisi, ona i ai lea i lenei mataupu, muamua ona tape, ma ia toe toe amata.
  8. Afai o le faatinoga na fai e le fesoasoani pe e te leʻi mauaina ni vaega e le manaomia, lea na talanoaina i luga, ona tatau lea ona siakiina le isi mataupu o le resitara - "Winlogon". O loʻo i totonu o le vaega "CurrentVersion". E tusa pe faapefea ona oʻo i ai, ua uma ona matou taʻuina i luga. Ia faʻamaonia le igoa o le vaega "Winlogon". A maeʻa lena, alu i le vaega taumatau saʻo o le faamalama, o loʻo i ai le pito o le manoa o le vaega ua filifilia. Saili mo le faʻasologa o manoa "Sulu". Afai e te le maua, ona mafai lea ona e fai mai o le mafuaaga lea o le faafitauli. Kiliki i luga o soʻo se avanoa avanoa i le itu taumatau o le atigi. PKM. I le lisi e aliali, kiliki "Fausia". I le lisi faaopoopo, filifili "Faʻailoga faʻasolosolo".
  9. I le mea na fausia ae le o le igoa "Tulaga fou ..." hama i "Sulu" ma kiliki Ulufale. Ona e manaʻomia lea ona fai suiga i meatotino o le manoa o le manoa. Faalua-kiliki i le igoa Pepa.
  10. Ulu "Suia o le measina manoa". Ulufale i totonu o le fanua "Taua" se faamaumauga "explorer.exe". Ona e lolomiina lea Ulufale poʻo "Lelei".
  11. A maeʻa lena i totonu o le lisi o le numera autu o le lisi "Winlogon" faʻataʻitaʻiga manoa e tatau ona faʻaalia "Sulu". I totonu o le fanua "Taua" o le a tu "explorer.exe". Afai o lea, e mafai ona toe toe amata le PC.

Ae ei ai ni tulaga pe a iai le tulaga o le manoa i le nofoaga saʻo, ae o lenei avanoa "Taua" leai se mea pe fetaui ma se igoa e ese mai "explorer.exe". I lenei tulaga, o laasaga nei e manaʻomia.

  1. Alu i le faamalama "Suia o le measina manoa"e ala i le kilikiina o le igoa faalua Pepa.
  2. I totonu o le fanua "Taua" ulufale "explorer.exe" ma lolomiina "Lelei". Afai e ese le taua o loʻo faʻaalia i lenei matāʻupu, ona muamua aveese lea e ala i le faailogaina o le ulufale ma le kilikiina o le ki Aveese luga o le komepiuta.
  3. Faatasi i le fanua "Taua" faʻataʻitaʻiga manoa "Sulu" o le a aliali mai "explorer.exe", e mafai ona toe amata le PC e faia suiga i le gaioiga. A maeʻa ona toe fai, e tatau ona faʻagasolo le faagasologa o le tagata suʻesuʻe.exe, o lona uiga o icons i luga o le komepiuta o le a faʻaalia foi.

Metotia 5: Suʻesuʻeina o mata

Afai e le fesoasoani nei fofo, ona i ai lea o se avanoa e ono aafia ai le komepiuta i siama. I lenei tulaga, e manaʻomia le siakiina o le masini ma le faʻaaogaina o le anti-virus. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalame Dr.Web CureIt, lea ua faamaoniaina ia lava i ia ituaiga mataupu. E fautuaina e siaki mai se komepiuta e masani ona pisia, ae mai se isi masini. Po o le faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe se 'aveʻesega faʻataʻavalevale. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, a faia se taotoga mai lalo o se polokalame ua leva ona pisia, atonu e le mafai e le antivirus ona iloa le taufaamatau.

I le faagasologa o le suʻesuʻeina ma i le tulaga o le siakiina o le tulafono leaga, mulimuli i fautuaga na tuʻuina mai e le anti-virus i totonu o le faʻatalatalanoaga. A maeʻa le aveeseina o faʻamaʻi atonu e talafeagai e faʻagaoioia ai le tagata suʻesuʻe suʻesuʻe Task Manager ma Ofisa Resitala i auala na talanoaina i luga.

Metotia 6: Toe foʻi mai i le nofoaga toe faʻafou poʻo toe faʻaofi le OS

Afai e leai se tasi o metotia na talanoaina i luga ua fesoasoani, ona mafai lea ona e taumafai e toe foi i tua i le faatulagaga mulimuli o le toefuataiina o le manatu. O se tulaga taua o le i ai o sea tulaga toe faʻaleleia i le taimi na faʻaalia ai ata i luga o le laulau. Afai o le mea e toe faʻaleleia ai i lenei vaitau e leʻi faia, ona le mafai lea ona foia le faafitauli i lenei auala.

Afai e te leʻi mauaina se mea lelei e toe faʻaleleia ai i luga o lau komepiuta poʻo le toe foi i tua e le fesoasoani i le foia o le faafitauli, o lona uiga o le auala sili ona mataʻutia mai le tulaga - o le toe faʻafoʻiina o le faiga faʻaoga. Ae o lenei laasaga e tatau ona na o le pau lava le mea e mafai ona faʻamaonia ma e leʻi gauai atu i le faʻamoemoega na faʻamoemoeina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia mai lenei lesona, e iai ni nai mafuaaga eseese e mafai ai ona mou atu icons mai le laulau. O mafuaaga taitasi, e masani lava, ei ai lana lava auala e foia ai le faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaalia le faʻaalia o ata i totonu o faatulagaga i metotia masani, ona leai lea o se faʻaogaina i le auala Task Manager o le a le fesoasoani ia te oe e toe faafoi igoa i lo latou nofoaga. O le mea lea, muamua lava, e tatau ona e faʻavaeina le mafuaʻaga o le faafitauli, ma e na o le tagofia lava. E fautuaina e faia se sailiga mo mafuaʻaga ma faʻaalia le toe faʻaleleia lelei i le faasologa saʻo o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga. Aua le vave toe faʻaleleia le polokalama pe toe foʻi i tua, aua o le fofo e faigofie lava.