Faʻaopoopo pe aveese aso malolo i Odnoklassniki

I le i ai o se vaega faʻalauiloaina i luga o le Facebook social network, atonu e tulaʻi mai ni faʻafitauli i le pulega ona o le leai o se taimi ma taumafaiga. O lenei faafitauli e mafai ona foia e ala i pule fou ma nisi aia tatau e avanoa ai i totonu o alalafaga. I faatonuga i aso nei o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona faia lenei mea i luga o le upega tafaʻilagi ma e ala i le telefoni feaveaʻi.

Faaopopoina o se taitai i se vaega i le Facebook

I lenei fesoʻotaʻiga faʻasalalau i totonu o le kulupu lava e tasi, e mafai ona e tofia ni numera o pule, ae e manaʻomia e mafai ona i ai i latou i le lisi "Tagata auai". O le mea lea, e tusa lava pe o le a le mea e te fiafia i ai, ia e faʻafofogaina le valaʻaulia o tagata saʻo i le alalafaga ao leʻi oʻo i luma.

Vaʻai foi: Auala e auai ai i le faʻalapotopotoga i le Facebook

Filifiliga 1: Upega Tafaʻilagi

E mafai ona e tofia se pule i luga o le upega tafailagi e faaaoga ai metotia e lua e tusa ai ma le ituaiga o nuu: itulau poʻo le vaega. I tulaga uma e lua, o le taualumaga e matua ese lava mai le suiga. I le taimi lava e tasi, o le numera o faʻataʻitaʻiga e manaʻomia e masani ona faʻaitiitia.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se vaega i le Facebook

Itulau

  1. I luga o le itulau autu o lou alalafaga, faʻaaoga le pito i luga e tatala ai "Faʻatonu". E sili atu le saʻo, o le mea o loʻo manaʻomia e makaina i luga o le screenshot.
  2. E ala i le lisi i luga o le itu tauagavale o le kiliuli i le tab "Itū o itulau". O meafaigaluega nei mo le filifilia o pou ma le auina atu o valaaulia.
  3. Totonu o le poloka "Tofi se matafaioi fou i le Itulau" kiliki le faamau "Faatonu". Mai le lisi pa'ū, filifili "Pule" poʻo seisi itu talafeagai.
  4. Faatumu le fanua i autafa o le, faailoa mai le tuatusi imeli poo le igoa o le tagata e te manaʻomia, ma filifili le tagata faʻaaoga mai le lisi.
  5. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Faaopoopo"e auina atu se valaaulia e auai i le itulau tusi lesona.

    O lenei gaioiga e tatau ona faʻamaonia e ala i se faamalama faapitoa.

    O lenei o le tagata filifilia ua faʻaaogaina o le a auina atu se mataala. Afai e te taliaina le valaaulia, o le a faʻaalia le pule fou i le lisi "Itū o itulau" i se poloka faapitoa.

Vaega

  1. E le pei o le filifiliga muamua, i lenei tulaga, o le pule o le lumanai e tatau ona avea ma sui o le alaalafaga. Afai e ausia lenei tulaga, alu i le vaega ma tatala le vaega "Tagata auai".
  2. Mai tagata o loo i ai nei, saili le mea sao ma kiliki le ki. "… " faʻafeagai ma le poloka i faʻamatalaga.
  3. Filifili se filifiliga "Faia le pulega" poʻo "Faia le Taʻitaʻifono" fuafua i manaoga.

    O le taualumaga mo le auina atu o le valaaulia e tatau ona faʻamautuina i totonu o le pusa talanoa.

    A maeʻa le taliaina o le valaaulia, o le a avea le tagata faʻaaoga ma tasi o pule, i le mauaina o avanoa talafeagai ile vaega.

E mafai ona e faʻamaeʻa le faagasologa o le faaopoopoina o pule i le alalafaga i luga o le upega tafaʻilagi Facebook. Afai e tatau ai, e mafai e tagata taʻitasi ona faoa aia tatau e ala i vaega tutusa o le lisi.

Faʻasalaga 2: Talosaga Taeala

O le Facebook mobile app o loʻo i ai le tomai e tofia ma faʻateʻa pule i ituaiga e lua. O le faʻagasologa o loʻo i le tele o auala e tutusa ma lea na faʻamatala muamua. Ae ui i lea, talu ai ona o le tele o fesoʻotaʻiga a le tagata-faʻalelei, o le faʻaopopoina o tagata e sili atu le faigofie.

Itulau

  1. I luga o le itulau faʻapitonuʻu i lalo ole tapuni, kiliki "Ed. Page". I le isi laasaga, filifili le aitema "Faʻatonu".
  2. Mai le lisi autu, filifili se vaega. "Itū o itulau" ma i luga o le kiliki "Faʻaopoopo le faʻaoga".
  3. O le isi mea e te manaʻomia e te ulufale ai i se faʻaupuga e manaʻomia ai le polokalama malupuipuia.
  4. Kiliki i luga o le laufanua faʻaalia ma amata ona taina le igoa o le pule i le lumanai i le Facebook. A maeʻa lena, mai le lisi pa'ū ma filifili, filifili le mea e manaʻomia. I le taimi lava e tasi, o tagata e faʻaaogaina i le lisi o loʻo ave i ai le faamuamua. "Uo" i lau itulau.
  5. I poloka "Itū o itulau" filifili "Pule" ma kiliki "Faaopoopo".
  6. O le a faʻaalia se poloka fou i le isi itulau. "Tagata e Talia Tagata". A maeʻa ona talia le valaaulia a le tagata filifilia, o le a faʻaalia i le lisi "O lo oi ai nei".

Vaega

  1. Kiliki le ata "i" i le tulimanu pito i luga o le mata i luga o le itulau amata o le vaega. Mai le lisi o loʻo aliali mai, filifili le vaega "Tagata auai".
  2. Faʻasalalau le itulau, i le mauaina o le tagata talafeagai i luga o le muamua tab. Kiliki le ki "… " igoa o tagata o le isi itu ma faʻaaoga "Faia le pulega".
  3. Pe a talia se valaaulia a se tagata ua filifilia, o le a faʻaalia, e pei o oe, i luga o le lisi "Pule".

Pe a faʻaopoopo i ai pule fou, e tatau ona ave le tausiga, talu ai o aia tatau a taʻitaʻi taʻitasi e toetoe tutusa ma le na faia. Ona o lenei mea, o loʻo i ai se avanoa e faʻaumatia uma ai mataupu ma le vaega atoa. Tautinoga faʻapitoa o lenei fesoʻotaʻiga lautele e mafai ona fesoasoani i ia tulaga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona e tusitusi i le fesoasoani i le Facebook