Faʻaopoopoina se puʻe vaivai i le Windows 7


Mo le lelei o le faatulagaina o musika mo mea eseese a Apple, filifilia o auala e tusa ai ma lou uiga poʻo le ituaiga o gaoioiga, iTunes o loʻo i ai se galuega fatufatuga lisiina lea e mafai ai e oe ona fatuina se lisi o musika po o faʻamaumauga vitio lea e mafai ai ona e faʻaaogaina uma faila i le lisi ma fai atu ia i latou manaʻoga manaʻomia. Afai e le o toe manaʻomia ni lisi taʻavale, ole a le toe faʻalavelave, e mafai ona faigofie ona aveeseina.

I iTunes, e mafai ona e fatuina se numera e le faatapulaaina o lisi o lisi e mafai ona faaaogaina lelei mo tulaga eseese: mo se faataitaiga, se lisi o ata tifaga e taaalo ai i le iPad, musika mo le taaalo i taaloga, se musika musika, ma isi. O se taunuuga, o iTunes e iu lava ina faaputuputuina se aofaiga tele o lisi o playlist, o le tele o ia mea ua le o toe manaomia.

E faʻapefea ona faʻamalo playlists i iTunes?

Aveese musika musika

Afai e te manaʻo e tape musika musika, ona muamua lea ona e alu i le vaega ma musika masani. Ina ia faia lenei mea, i le pito i luga tauagavale o le faamalama, tatala le vaega "Musika", ma i le pito i luga, filifili le ki "O laʻu musika"e tatala lau tusi o iTunes.

O se lisi o au lisi o loʻo maua i le itu tauagavale. I le le mafai, o le faasologa iTunes playlist e muamua, lea e otometi lava ona tuufaatasia e le polokalama (ua faailogaina i se mea), ona o ai lea o lisi o aganuu. E maitauina e mafai ona e soloina o ni lisi o aganuu, o lona uiga, na e faia, ma tulaga masani.

Kiliki i le lisi e te manao e tape, kiliki-saʻo, ona filifili lea o le aitema i le lisi autu o loʻo i ai. "Aveesea". I le isi taimi o le a mou atu ai le lisi mai le lisi.

Faamolemole ia matau, o le toatele o tagata e manatu o le musika mai le potutusi a le iTunes o le a faamutaina faatasi ai ma le lisi ua tape. O le mea moni, e le o le tulaga lea, ma o nei gaioiga e na o le tapeina o le lisi, ae o pese o le a tumau i le potutusi o le aufaasusila i lona nofoaga muamua.

I le auala lava e tasi, ia aveese uma le tele o lisi e le tatau ai.

Aveese lisi mai le vitio

Lisi Playlist i iTunes e mafai ona fatuina e le gata i sootaga i musika, ae faapea foi i vitio, mo se faataitaiga, pe afai e te manao e matamata i vaega uma o se faasologa i iTunes po o luga o lau masini Apple, lea e tatau ona otometi ona taaalo tasi pe a uma le isi. Afai e matamata le faasologa, ona le talafeagai lea o le teuina i le iTunes le tagata fai ataata.

Muamua e tatau ona e alu i le vaega ma vitio. Ina ia faia lenei mea, i le pito i luga o le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama, kiliki i le vaega tatala nei ma filifili le mea i le faasologa ua faalauteleina "Ata tifaga". I le ogatotonu pito i luga o le faamalama, tusi le filifiliga "O aʻu Tifaga".

E faapena foi, i le itu tauagavale o le faamalama, o loo i ai lisi, e lua na faia e iTunes ma le tagata e faaaogaina. E faʻaumatia i latou i le auala lava e tasi: oe manaʻomia le kiliki i le lisi ma le kiliki saʻo ma o le faʻaalia o le lisi autu e filifili ai le mea "Aveesea". O le a soloia le lisi, ae o vitio o loʻo aofia ai i totonu o le a tumau pea i lau potutusi o iTunes. Afai e te manaʻomia e aveese lau tusi o iTunes, ona fai lea o lenei galuega i se auala e ese le eseese.

E faʻapefea ona faʻamaonia le faletusi iTunes

Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei tusiga.