Faʻafefea ona faʻasaʻo le faʻasologa i iTunes

Aʻo faʻapipiʻi le polokalama tʻatolu, e tatau ona faʻatautaia le tulaga numera o ia ma le polokalama faʻaoga. A leai, o le a toilalo. Ma afai o faʻamatalaga talafeagai uma e uiga i le polokalama ua faʻaaogaina e masani lava ona faʻaalia i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona faʻafefea la, i le itu, ona suʻe le gafatia OS? O le auala lea e maua ai lenei faʻamatalaga i le Windows 10, o le a matou faamatalaina i lenei tusiga.

Metotia mo le fuafuaina o le loloto o le Windows 10

E tele auala e fesoasoani ia te oe e iloa ai le leaga o lau masini komepiuta. Ma o lenei mea e mafai ona faia faʻatasi ma le fesoasoani a le komipiuta lona tolu, ma faʻatasi ai ma meafaigaluega na fausia i le OS lava ia. O le a matou taʻuina atu ia te oe auala sili ona lauiloa e lua, ma i le faaiuga o le a matou fefaasoaaʻi se olaga aoga. Tatou faaauau.

Metotia 1: AIDA64

I le faaopoopo atu i le fuafuaina o le laitiiti o le faiga o mea faigaluega, o le talosaga ua taua i le ulutala e mafai ona maua ai le tele o isi faʻamatalaga aoga. Ma e le gata i vaega tau komepiuta, ae e uiga foi ile komepiuta PC. Ina ia maua faʻamatalaga o le fiafia ia i matou, fai mea nei:

Download AIDA64

  1. Faʻasalalau le sapalai muamua ma faʻaogaina AIDA64.
  2. I le vaega autu o le faamalama e tatala, saili le vaega ua taua "Faiga Faʻavae"ma tatala.
  3. I totonu o le ai ai se lisi o vaevaega. Kiliki i le muamua muamua. E iai le igoa e tasi o le vaega autu.
  4. O le iʻuga, o le a tatalaina le faamalama i faʻamatalaga e uiga i le faiga o loʻo faʻaaoga, pe a iai faʻamaumauga i luga o le loloto o Windows. Faʻalogo lelei i le laina "Ituaiga kernel OS". O le tetee i ai i le pito i tua o puipui o le igoa lea "x64" i la tatou tulaga. O le mea tonu lava lea o le ata fausaga. E mafai ona ia "X86 (32)" a le "X64".

E pei ona mafai ona e vaʻai, o lenei metotia e faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. Afai o nisi mafuaaga e te le fiafia ai i le AIDA64, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama lava e tasi, mo se faataitaiga, Everest, lea ua uma ona matou taʻua.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaaoga Everest

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega

Afai o oe o se tasi o na tagata e le fiafia e faʻapipiʻi masini komepiuta e le talafeagai i luga o se komepiuta, e mafai ona e faʻaaogaina le meafaigaluega faʻavae OS, faafetai lea e mafai ai foi ona e iloa lona loloto. Ua matou iloa auala e lua.

Faiga o mea

  1. I luga o le komepiuta, saili le faʻamaonia "O lenei komepiuta". Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi autu e aliali mai o se taunuuga, filifili "Meatotino". Nai lo le faia o nei taga, e mafai ona e faʻaaogaina ki WIN + PAUSE.
  2. O le a faʻaalia se faamalama ma faʻamatalaga lautele e uiga i le komipiuta, pe a iai faʻamaumauga i luga o le bit. Ua lisiina i laina "Faiga Faavae". E mafai ona e vaʻavaʻai i se faʻataʻitaʻiga i le sikikopipilama i lalo.

"Tausaga" OS

  1. Kiliki le ki "Amata" ma kiliki le ki i le lisi o mea popup "Filifiliga".
  2. Mai le lisi o vaega, filifili muamua lava - "Faiga"i le kiliki tasi i lona igoa.
  3. O se taunuuga, o le a e vaʻai i se faamalama fou. E vaevaeina i ni vaega se lua. Faʻamau i le pito i lalo o le vaega "E uiga i le faiga". Filifili. A maeʻa ona e tusi i lalo sina vaega ma le afa o le faamalama. I le eria "Meafaigaluega" o le ai ai se poloka ma faʻamatalaga. O le lautele o le Windows 10 o loʻo faʻaaogaina e faʻafeagai ma le laina "Faiga Faavae".
  4. Ua maeʻa ai le faʻamatalaga o le auala faʻataʻitaʻiga. I le amataga o le tusiga na ma folafola atu e taʻu atu ia te oe se ola ola i luga o lenei autu. E ese le faigofie: tatala le masini polokalama. "C" ma tilotilo i taga o totonu. Afai ei ai ni tusi lua "Polokalama Polokalama" (ma le aunoa ma le x86 maka), ona i ai lea o lau 64-bit system. Afai o le faila "Polokalama Polokalama" tasi o le 32-bit tino.

Matou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga na matou maua na aoga mo oe ma e faigofie ona e fuafuaina le loloto o le Windows 10.