Faʻafouina faʻamalosi i luga o le modem Beeline USB

O le auala mo le faʻafouina o le firmware i luga o le modem USB, e aofia ai le Beeline, masini, atonu e manaʻomia i le tele o mataupu, lea e faapitoa le moni mo le lagolago o le polokalama aupito lata mai lea e maua ai le tele o mea faaopoopo. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i metotia o le faafouina o modem Beeline i auala uma e maua.

Faʻafou le Modem Update a Beeline USB

E ui lava i le mea moni o Beeline ua faʻasaʻolotoina se tele o vailaʻau eseese, e mafai ona e faʻaleleia na o ni nai vaega. I le taimi lava e tasi, o le firmware, lea e toesea i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e masani lava ona avanoa mo le faʻatulagaga e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Tomai Faʻatasi

Ona o le le mafai, o le au Beeline, e pei o modems mai soʻo se isi lava 'auʻaunaga, o loʻo i totonu o se loka lokaina, e mafai ai ona e faʻaaogaina na o se kāti SIM. E mafai ona e faʻaogaina lenei faaletonu e aunoa ma le suia o le firmware e ala i le tatalaina faʻatasi ma polokalama faʻapitoa e faalagolago i le ata. Matou te faʻamatalaina auiliiliga i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona e faitau i ai i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Beeline modem firmware mo soʻo se kata SIM

Metotia 2: Faʻataʻitaʻiga fou

O loʻo sili atu nei ona iai ni modems Beeline USB, faʻapitoa foi i le au taʻavale, e matua ese lava mai faʻataʻitaʻiga matutua i le tulaga o le firmware ma le laupepa o fesoʻotaiga e faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻafouina le polokalama faʻapipiʻi i luga o ia ituaiga masini e ala i le faʻatonuga tutusa ma le le mautonu i luga o le eseesega o eseesega.

Alu i le itulau download download

  • O faʻamaumauga faʻamalosi uma, e aofia ai ma ata tuai o USB-modems, e mafai ona maua i se vaega faapitoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Beeline. Tatala le itulau i le sootaga i luga ma kiliki i le laina "Faʻafou le Faʻamaumauga" i totonu o le poloka ma le modem manaomia.

  • Ma e mafai foi ona e mauaina ni faatonuga auiliili mo le toe faafouina o se tasi po o se isi modem. O lenei mea o le a sili ona aoga i le tulaga o faʻafitauli pe a uma ona faitau a tatou faʻatonuga.

Filifiliga 1: ZTE

  1. I le maeʻaina o le siiina mai o le fale teu faamaumauga ma le firmware i luga o le komipiuta, aveese mea i totonu o soʻo se pusa. E mafua lenei mea i le mea moni o le faila faila e sili ona lelei e faʻatautaia ai aia tatau.
  2. Faʻasani-saʻo i luga o le faila faila ma filifili "Faʻamasino e avea ma pule".

    A maeʻa ona amata i le mode faʻapitoa, o le a amataina le suʻesuʻeina o le laina muamua o le ZTE USB.

    Manatua: Afai e le amataina pe siaki le siakiina i mea sese, toe faʻaleleia avetaavale masani mai le modem. I le taimi foi o le taualumaga, e tatau ona tapunia le polokalame mo le puleaina o le fesoʻotaʻiga.

  3. I le tulaga o le faʻamaoniga manuia, o faʻamatalaga i luga o le taulaga na faʻaaoga ma o le a faʻaalia le lomiga faʻapipiʻi. Faasolo le faamau "Download"e amata ai le taualumaga mo le faʻapipiʻiina o se firmware fou.

    O lenei laasaga e faia i luga ifo i le 20 minute e fuafua i le mafai gafatia o le masini. I luga o le faʻatulagaga, o le ae maua se faʻamatalaga o le maeʻa.

  4. O lea tatala nei le atigilima ile atinaʻe ma faʻaaoga le ki "Toe faʻafou". E talafeagai lenei mea e toe faʻafoʻi ai laina faʻavae i setete.
  5. Ave le modem ma toe faʻaleleia avetaavale tatau. O lenei taualumaga e mafai ona mafaufauina atoa.

Filifiliga 2: Huawei

  1. Faʻasolo le archive ma faʻamaumauga modem ma faʻatautaia le faila faila. "Faʻafou". Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tatalaina ma tatala. "I le avea ai ma Pule".
  2. I le tulaga "Amata Faʻafou" faamatalaga e uiga i le masini o le a tuʻuina atu. E te le manaʻomia suia se mea, kiliki "Lisi"ia faaauau.
  3. Ina ia amataina le faʻatulagaga o faʻamatalaga, faʻamaonia le maliega i le kiliki "Amata". I lenei tulaga, o le taimi faʻatali e matua itiiti lava ma faʻamapulaʻa i ni nai minute.

    Manatua: I le faagasologa o le faagasologa, e le mafai ona tape le komepiuta ma le modem.

  4. Aveese ma tatala mai le faila faila e tasi "UTPS".
  5. Kiliki le ki "Amata" e tamoe i se siakiina masini.
  6. Faaaoga le faamau "Lisi"e amata faʻapipiʻi se firmware fou.

    O lenei faiga o le a faia ai foi ni nai minute, mulimuli ane o le ae maua se faʻamatalaga.

Aua neʻi galo le toe toe faʻaleleia o le modem ma toe faʻaleleia le faʻavaʻa avetaʻavale masani. Seiloga o le a saunia le masini mo le faʻaaogaina.

Metotia 3: Faʻasologa Matutua

Afai o oe o le tagata e umia se tasi o masini Beeline tuai, lea na pulea e se polokalama faapitoa mo Windows OS, e mafai foi ona faʻalelei le modem. Ae ui i lea, i lenei tulaga e ono iai ni faʻafitauli faʻatasi ai ma le lagolago a le masini sili ona le toe faʻaaogaina. E mafai ona e mauaina le polokalama i luga o le itulau e tasi lea na ma faailoa atu i le amataga o le vaega lona lua o le tusitusiga.

Filifiliga 1: ZTE

  1. I luga o le upega tafaʻilagi a Beeline, download le pusa fou mo le model modem USB oe e fiafia i ai. A maeʻa le faʻamaumauga, faʻalua le kiliki i le faila faila.

    A maeʻa lena, e tatau ona faʻatali mo le siakiina o le masini mo le fesoʻotaʻiga.

  2. I le tulaga o le mauaina o se faʻamatalaga "Ua saunia le masini"kiliki le faamau "Download".
  3. O le seti uma o le faʻatulagaga e mafai ona ave le tusa ma le 20-30 minute, mulimuli ane o le ae iloa ai se mataala.
  4. Ina ia faamaeaina le faagasologa o le toe faafouina o le modem ZTE mai Beeline, aveese mea avetaavale masani ma polokalama. A maeʻa le toe faʻalauteleina o le masini e manaʻomia ona toe faʻatulaga uma tulaga.

Filifiliga 2: Huawei

  1. Aveese uma faila mai le upusiiina o faamaumauga ma faʻatautaia le faila saini. "Faʻafou".
  2. Faʻapipiʻi aunoa le avetaavale, faʻamaonia le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i le faamalama "Amata Faʻafou". Afai e manuia, o le ae maua se faʻaliga.
  3. I le taimi nei, e tatau ona e tatalaina le isi faila mai le lava falefaʻamaumauga faatasi ma le saini "UTPS".

    A maeʻa ona talia tuutuuga o le maliega o laisene, o le a amata le faʻamaoniga o masini.

  4. I le faaiuga o lenei laasaga, e tatau ona e kiliki "Lisi" ma faatalitali mo le faʻapipiʻiina e faʻauma.

    E pei o mataupu na muamua atu, o le faamalama faaiu o le a faʻaalia se feau e uiga i le maeʻa manuia o le faʻatinoga.

I le gasologa o le tusiga, sa matou taumafai e mafaufau i filifiliga uma lava, ae naʻo le faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻataʻitaʻiga o modems USB, o le mea lea e mafai ai ona i ai ni nai mea, ae le o le faitio, le fetaui ma faatonuga.

Faaiuga

A maeʻa ona e faitauina lenei tusiga, o le a mafai ona e faʻafouina ma tatala uma lava soʻo se modem USB mai le Beeline, lea o loʻo lagolagoina e polokalame faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, matou te faʻauma lenei tusi lesona ma ofo atu e fai ni fesili e te fiafia i faʻamatalaga.