Ae a pe a leai se lolomi lolomi

Ina ia amata galue i se masini lomitusi fou, a maeʻa ona tuʻuina atu i le PC, e tatau ona faʻapipiʻi le avetaʻavale i le mea mulimuli. E mafai ona faia lenei mea i le tele o auala.

Faʻapipiʻi avetaavale mo Canon MG2440

O loʻo i ai se numera tele o faʻamatalaga lelei e fesoasoani ai e sii ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai. O le sili ona taʻutaʻua ma faigofie o loʻo lisi atu i lalo.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi gaosiga o meafaigaluega

Afai e manaʻomia lou suʻeina o avetaavale, muamua lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga aloaia. Mo se lomitusi, o le upega tafaʻilagi lea a le gaosiga.

  1. Alu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Canon.
  2. I luga o le faamalama, sue le vaega "Lagolago" ma faʻasolo i ai. I le lisi autu e aliali, saili le mea "Talosaga ma Fesoasoani"lea e te manaʻo e tatala "Avetaavale".
  3. I totonu o le fanua suʻesuʻe i luga o le itulau fou, ulufale i le igoa ole masiniCanon MG2440. A uma ona kiliki i le sailiga sailiiliga.
  4. Pe a saʻo le faʻamatalaga, o le a tatala le itulau masini, o loʻo aofia uma mea talafeagai ma faila. Faʻamau i lalo i le vaega "Avetaavale". Ina ia sii mai le polokalama ua filifilia, kiliki le ki talafeagai.
  5. O se faamalama e tatalaina i le tusiga o le maliega a tagata e faaaogaina. Ia faaauau, filifili "Talia ma Download".
  6. A maeʻa le download, tatala le faila ma i le faʻaoga faʻapipiʻi foliga "Lisi".
  7. Talia tulaga o maliega o loʻo faʻaalia i le kiliki "Ioe". A o lei faia lenei mea e afaina ai le faamasani ma i latou.
  8. Filifili pe faapefea ona faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le PC ma siaki le pusa i autafa o le filifiliga talafeagai.
  9. Faatali seʻi maeʻa le faʻapipiʻiina, mulimuli ane e mafai ona e amata faʻaaoga le masini.

Metotia 2: Polokalame faʻapitoa

O se tasi o auala sili ona taatele e faʻapipiʻi ai avetaavale o le faʻaaogaina lea o le komepiuta lona tolu. E le pei o le metotia muamua, o galuega e avanoa e le gata i le galulue ma se avetaʻavale mo se meafaigaluega faapitoa mai se tagata gaosi oloa. Faatasi ai ma lenei polokalama, ua maua e le tagata faaaoga le avanoa e faaleleia ai faafitauli ma mea uma o loo iai. O se auiliiliga auiliili o polokalama masani o lenei ituaiga o loo maua i se isi mea ese:

Faitau atili: Filifilia se polokalama e faʻapipiʻi avetaavale

I le lisi o polokalama faʻapipiʻi matou te maua, e mafai ona e faʻamalamalamaina le AveaPapaPack Solution. O lenei polokalama e faigofie ma faʻatautaia lea e mafai ona malamalama i ai tagata e leai ni tomai. I le lisi o galuega tauave, faʻaopoopoga i le faʻatulagaina o avetaavale, e mafai ona e fatuina mea e toe faʻaleleia ai. E taua tele pe a faʻafouina le avetaavale, pe a latou faatagaina le masini e toe foi i lona uluai setete pe a oʻo mai se faʻafitauli.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le DriverPack Solution

Metotia 3: Faʻailoga ID

O se isi filifiliga, lea e mafai ona e maua ai avetaavale talafeagai, o le faʻaaogaina lea o le faʻamatalaga o le masini lava ia. E le manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani a polokalame faʻa-tolu, talu ai e mafai ona maua le ID mai Task Manager. Ona e ulufale lea i le faʻamatalaga i le pusa saili i luga o se tasi o nofoaga e faia ai sea sailiga. O lenei metotia e mafai ona aoga pe afai e le mafai ona e mauaina avetaavale i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. I le tulaga o le Canon MG2440, e tatau ona faʻaaogaina nei tulaga faatauaina:

USBPRINT CANONMG2400_SERIESD44D

Faitau atili: Le auala e suʻe ai avetaavale faʻaaoga ID

Metotia 4: Faʻatonuga o le polokalama

I le avea ai o se filifiliga mulimuli, e mafai ona e faʻamaonia polokalama faʻapitoa. E le pei o filifiliga muamua, o mea uma e manaʻomia mo le galuega ua uma ona i luga o le PC, ma o le a le tatau ona e suʻeina i luga o tuatusi tolu. Ina ia faʻaaogaina, fai mea nei:

  1. Alu i le lisi "Amata"lea e te manaʻomia e maua "Taskbar".
  2. Alu i le vaega "Meafaigaluega ma leo". E tatau ona taomi le ki "Vaʻai masini ma masini lomitusi".
  3. Ina ia faaopoopo se lomitusi i le numera o mea fou, kiliki le ki talafeagai. "Faaopoopo le lomitusi".
  4. O le polokalama o le a mataʻituina mo masini fou. A maua se lomitusi, kiliki i luga ma filifili "Faʻamau". Afai e leai se mea na maua e le sailiga, kiliki le ki i le pito i lalo o le faamalama. "O le lomitusi manaʻomia e le o lisiina".
  5. I le faamalama e aliali mai, e tele avanoa e maua mo le filifiliga. Ina ia alu i le faʻapipiʻi, kiliki i lalo - "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  6. Ona filifili lea o le pusa fesootaʻi. Afai e talafeagai, suia le seti seti seti, ona alu lea i le isi vaega e ala i le kilikiina o le ki "Lisi".
  7. I le faʻaaogaina o lisi tuʻufaʻatasia, faatulaga le gaosiga o masini, Canon. Ona - lona igoa, Canon MG2440.
  8. Faʻasalaga, ia tusia se igoa fou mo le lomitusi poʻo le tuʻuina atu o lenei faʻamatalaga e le suia.
  9. O le pito mulimuli o le faʻapipiʻiina o le a faʻavaeina le faʻasoa. Afai e talafeagai, e mafai ona e tuʻuina atu, pe a maeʻa o le ai ai se suiga i le faʻapipiʻi, faigofie lava ona lolomiina "Lisi".

O le faʻagasologa o le faʻatulagaina o avetaavale mo le lomitusi, faʻapea foi mo soʻo se isi lava masini, e le tele se taimi e alu ai mai le tagata faʻaaogaina. Ae ui i lea, e tatau ona e iloiloina muamua filifiliga uma e filifili ai le sili.