Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le faʻaogaina o le Wi-Fi TP-Link TL-WN721N

O tagata uma e faia le tele o galuega i le aso. E taua tele le aua nei galo se mea ma ia maua le taimi e faʻamalosi ai, ae o mea uma i lou ulu e matua faigata lava. Faʻafaigofie le olaga mo polokalama faʻapitoa mo le fuafuaina o mataupu. O le a latou fesoasoani e tufatufa atu taga, vili ma faʻavaeina i latou, faʻapea foi ma faʻamanatu atu ia te oe fonotaga taua po o isi mataupu. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i nisi o sui sili ona mamalu o lenei polokalama.

Aso tusi

Muamua mafaufau i le tusitaʻi. O lenei polokalame e mafai ai ona e faia ni lisi mo se vaitaimi patino, e faaopoopo ai mea fou i ai iina. O loʻo i ai se taimi e fausia ai, e na o le tagata e faaaogaina e manaʻomia le seti o le taimi ma tuʻu le Aso Aso, i le taimi mulimuli ane, o le a ia maua se faʻamatalaga mo itula faatulagaina.

I le faʻaopoopoga, o lenei sui e tuʻuina atu le faʻatinoga o le faia o fesoʻotaʻiga, lea o le a sili ona aoga mo i latou o loʻo galulue ma se toatele o tagata, faia ni feutagaiga ma feutagaiga. O faʻasalalauga tetele o le a fesoasoani e faʻapipiʻiina le atinaʻe ma le faʻatinoga o le polokalame mo oe lava ia. Aso faʻasalalau e tufatufa atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Tusitala Aso Taimi

TaitaiTask

TaitaiTask o se tasi lea o polokalama sili ona lelei i le taʻiala o loʻo aofia i lenei tusiga. Faʻatasi ai, e mafai ona e faigofie ma vave faatulaga lou taimi, e faʻaaoga ai le tele o mea faigaluega ma galuega. E le gata i lea, o le au atinaʻe latou te tuʻuina atu i le aufaʻatasi le tele o auala ma faʻalapotopotoga mo nisi galuega mai tusitala lauiloa.

O le polokalama e mafai ai e oe lava ona faʻaopoopo mea faʻapitoa mo se aso patino, faʻapotopotoina i latou e le eria, mo se faataitaiga, ese mo le fale ma galuega, teuina faʻamaumauga i le ao ma tautua i luga o masini televave i le taimi e tasi, faʻafetaui ma le tasi. Taʻitaʻitele Tausi mo le totogifuapauina, o le mea lea matou te fautuaina oe muamua e download ma faamasani oe i le faʻataʻitaʻiga, lea e le faʻafefe ai le avanoa i nisi o mea faigaluega, ae e le taofia ai i matou mai le talisapaia atoatoa o uiga uma o le polokalama.

Download LeaderTask

Faʻatau

O se polokalama faigofie ma le faigofie Doit.im e ofoina atu i tagata faʻapitoa e fatufatu galuega ma pulea i latou i le faʻaaogaina o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e seti itula faigaluega, faʻatulagaina faʻamatalaga, ma maua se lipoti i aso uma i galuega o loʻo oʻo mai ma maeʻa. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻavaega o mataupu faʻavae, o le faia o isi galuega faatino ma le faʻavaeina o se tasi o galuega faigata i ni nai taga faigofie.

E taua le taulaʻi atu i le aoina o avanoa, o loʻo i ai le tele o galuega autu. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e vave faaopoopoina mataupu talafeagai ma se aso faapitoa. O lenei aofaʻiga e mafai ona faʻamaonia, o tagata taʻitasi e iai le aia tatau e sui ai, tape pe faʻaopoopo soʻo se mea i lenei faletusi.

Download Doit.im

MylifeOrganized

O le sui mulimuli o la matou lisi o le MyLifeOrganized. O lenei polokalame e talitutusa lava ma le taimi muamua, ae ui i lea e tele ni eseesega eseese. O iinei o loʻo i ai se faʻasalalauga Rusia ma o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga mo le faʻatulagaina o mataupu mo faʻalauiloa ma lelei algorithms. E taua le matauina o nisi oi latou e le lagolagoina le gagana Rusia.

O laʻu atinaʻe MyLifeOrganized e manaia ma faʻaogaina. O loʻo i ai tulaga uma e manaʻomia, suʻesuʻega suʻesuʻe ma sili atu o le a aoga i le tagata faʻaaoga ao galue i le polokalama. O le mea e leaga ai, o lenei polokalama e tufatufaina atu mo se pili, ae e mafai lava ona e maua se kopi faatapulaa mo le iloiloga ao lei faatauina mai.

Download MylifeOrganized

I lenei tusiga, matou te tilotilo i nisi o polokalame lauiloa ma sili ona lelei e fesoasoani ia te oe e fuafua mo se vaitaimi patino. O sui uma lava e tutusa ma le tasi, e ui i lea, e mafai e tagata faʻapitoa ona maua i totonu ia latou galuega tulaga ese e iloagofie ai se polokalame faapitoa mai isi uma. Tikia ma faʻapipiʻi le faʻataʻitaʻiga e te manaʻo i ai ma fuafua saʻo lou aso.