Faʻafefea ona aveese le tagavai i le masini ma aveese mai le masini

I le faʻaopoopoga i le fuʻa e taofia ai Windows (e mafai ona e faitau i ai i faatonuga i le auala e aveese ai se fuʻa), e liliu tagata i le faʻaogaina o komepiuta ona o se isi faʻalavelave faʻafuaseʻi: o se fuʻa faʻasalalauga faʻaalia i luga o itulau uma i le 'initaneti (poʻo le fuʻa fuʻa fuʻa taulaga e faʻafou ai le opera ma soʻo se isi lava mea lea e le tutusa i le taimi lava e tasi le faʻasalalauga o le faʻamatalaga lava ia, o se fuʻa lea o loʻo tusia ai o le avanoa i luga o le 'upega tafailagi e poloka), o isi taimi e pipiʻi ai mea uma o le itulau. I totonu o lenei tusi lesona, o le a tatou talanoaina auiliili le auala e aveese ai le tagavai i le masini, ma le auala e aveese ai ona vaega uma mai le komepiuta.

Faʻamatalaga 2014: afai ei ai Google Chrome, Yandex poʻo Opera i lau sailiga, fenumiai paʻepaʻe ma faʻasalalauga e le mafaamatalaina (se siama), e le mafai ona e faʻaumatia, amata ona faʻaalia i luga o saite uma, ona i ai se faʻamatalaga auiliili fou i lenei autu.

O fea e sau ai le fuʻa mai le masini

Banner i Opera browser. Lapataiga sese o le manaʻoga e faafou le taʻavale.

E le gata i lea, e pei o polokalame faʻaoga leaga uma lava, o se fuʻa faʻapitoa i luga o itulau uma o se fuʻa ua aliali mai o se taunuuga o le siiina mai ma le faʻatinoina o se mea mai i le faʻalagolago i punaoa. Na ou tusi atili e uiga i lenei mea i le tusiga "E faʻapefea ona maua se siama i le masini." O nisi taimi, e mafai ona puipuia e se siaki mai lenei mea, o nisi taimi - a le o lea. E masani foʻi ona faʻaaogaina e le tagata e faʻaaogaina lava ia le antivirus, talu ai ona o lenei mea ua tusia i le "faʻatulagaga faʻatonutonu" o le polokalama na te manaʻomia, na sii mai i le Initaneti. O le mea moni, o le tiutetauave mo ia ituaiga amioga, e tumau lava na o ia lava.

Faʻamatalaga pei o Iuni 17, 2014: talu ai o lenei tusiga na tusia i tagata suʻesuʻe (lea e foliga mai e tusa lava pe o iai i luga ole laupepa) Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fenumeli paʻu i le kiliki i luga o soʻo se itulau) ua avea ma faafitauli sili ona faigata mo le tele o tagata (e le masani ai muamua). Ma e iai foi isi auala e tufatufaina atu ai ia faasalalauga. I le malamalama ai i le suiga o le tulaga, ou te fautuaina e amata le aveeseina mai isi mataupu e lua, ona faaauau lea i mea o le a faamatalaina i lalo.

  1. Faaaoga meafaigaluega e aveese ai siama mai lau komepiuta (e tusa lava pe le faʻalogo lau Anti-Virus, talu ai o nei polokalame e leʻo faʻamalosi).
  2. Faʻalogo lelei i faʻaopoopoga i lau sailiga, faʻamalo le masalosalo. Afai ei ai lau AdBlock, ia mautinoa o le faʻaopoopoga aloaia lea (talu ai o loʻo i ai nisi oi latou i le fale faʻalautele ma na o le tasi le ofisa). (E uiga i le lamatia o faʻalautelega Google Chrome ma isi).
  3. Afai e te iloa tonu po o le a le faagasologa i luga o lau komepiuta e mafua ai ona faʻaalia mai faʻamatalaga i lau sailiga (Suʻega Faʻapitoa, Pirrit Suggestor, Mobogenie, ma isi), ulufale i lona igoa i le sailiga i luga o laʻu 'upega tafaʻilagi - atonu o loʻo ou faʻamatalaina pe faʻapefea ona aveese lenei polokalama.

Laasaga ma le faʻaaogaina auala

Muamua, auala faigofie e faigofie ona faʻaaoga. Muamua lava, e mafai ona e faʻaaogaina le toe faʻaleleia o le polokalama, toe faʻafeiloaʻi i se mea e toe faʻafoʻi ai e tutusa ma le taimi na le i ai le tagavai i le masini.

E mafai foi ona e faʻamalamalamaina le talafaasolosolo atoa, faʻamau ma le mea e teu i ai komepiuta - o nisi taimi e fesoasoani lenei mea. Mo lenei:

  • I Google Chrome, Yandex Browser, alu i le faatulagaga, i luga o le itulau faʻailoga, kiliki "Faʻaalia tulaga maualuga", ona - "Faʻasalalau talafaasolopito". Kiliki le "Clear" button.
  • I Mozilla Firefox, kiliki i luga o le "Firefox" button e ulufale ai i le lisi, ma tatala le mea Fesoasoani, ona sosoo ai lea ma le "Problem-solving Information". Kiliki le "Reset Firefox" button.
  • Mo Opera: aveese le faila C: Documents ma le Seti o le Username Application Data Opera
  • Mo Internet Explorer: alu i le "Panel Control" - "Filifiliga o le Initaneti (Sueli)", i luga o le faʻapipiʻi faaopoopo, i le pito i lalo, kiliki "Toe faʻafoʻisia" ma toe faʻafetaʻi le faatulagaga.
  • Mo nisi faʻamatalaga i luga o luga o tuatusi uma, tagaʻi i le tusiga Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻaoga

I le faaopoopo atu i lenei mea, siaki meatotino o le Initaneti ma ia mautinoa e leʻo faʻamaotiina soʻo se tuatusi faʻamaumauga a le DNS poʻo se sui. Faitau atili pe faʻapefea ona faia lenei mea iinei.

Faʻamaʻoti le faila faila pe'āfai ei ai ni faʻamaumauga o se mea e leʻi manino mai - mo auiliiliga.

Amata le toe siakiina ma siaki pe afai o faʻasalalauga fuʻa e tuʻuina i le mea latou te le auai ai.

O le metotia e le mo le sili ona amataina

Ou te fautuaina le faʻaogaina o le faʻasologa e ave ai le fuʻa i totonu ole masini:

  1. Faʻasalalau ma faʻapolopolo au tusi tusi mai le 'upega tafaʻilagi (pe a le lagolagoina la latou upega tafaʻilagi, e pei Google Chrome).
  2. Aveese le masini o loo e faaaogaina - Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Yandex Browser, ma isi. O le mea lea e te faʻaaogaina. Mo Internet Explorer, aua le faia se mea.
  3. Toe amata lau komipiuta i se tulaga malulu (Faʻapefea ona fai)
  4. Alu i le "Panel Control" - "Avanoa i luga o le Initaneti (masini). Kiliki le" Connections "ma kiliki i lalo le" Network Network "i lalo ifo. Ia maitau foi e leʻo faʻapipiʻi le "Faʻaaoga se faʻaufaʻailoga sui".
  5. I meatotino o le 'upega o fesoʻotaʻiga, i luga o le "Advanced" tab, kiliki "Toe faʻafou" ma tape uma tulaga.
  6. Siaki pe i ai se mea e le masani ai ma uiga ese i vaega o le resitalaina - lolomi i le "Win" + R kī, ulufale mai msconfig ma lolomi Enter. I le faamalama e aliali, filifili "Amata". Aveese mea uma e le talafeagai ma mautinoa e le tatau ai. E mafai foi ona e maimoa ma le lima i le kiina o le inisiua e faaaoga ai regedit (o vaega e tatau ona siaki, e mafai ona e faitau i le tusiga e uiga i le aveesea o le fuʻa fuʻa i le Windows).
  7. Faʻaoga AVY anti-virus aoga iinei //www.z-oleg.com/secur/avz/download.php
  8. I le faasologa o le polokalama, filifili "File" - "Toe Faʻafoisia o Mea Faʻatonu". Ma vavae ese mea o loʻo makaina i le ata o loʻo i lalo.
  9. A maeʻa le toe faʻaleleia, toe faʻafou lau komepiuta ma toe faʻaleleia le mea e sili ona e fiafia ile Initaneti. Siaki pe faʻaauau pea ona aliali le fuʻa.

O le fuʻa i le masini pe a faʻafesoʻotaʻi e ala i le Wi-Fi

Na naʻo le tasi le taimi na ou feagai ai i lenei filifiliga: o le kalani na mafua ai le faafitauli lava e tasi - o le foliga mai o se fuʻa i luga o itulau uma ile Initaneti. Ma na tupu i luga o komepiuta uma i totonu o le fale. Na amata ona ou aveeseina i luga o komepiuta vaega uma o mea leaga i luga o komepiuta (ma sa i ai iina i le tele o mea - na mulimuli ane faaalia mai na utaina mai i nei lava fuʻa i le masini, ae e lei mafua ai ona latou maua). Peitai, e leai se mea na fesoasoani. E le gata i lea, na faʻaalia e le fuʻa lava pe a matamata i itulau o Safari i luga o le Apple iPad le laulau - ma e mafai ona taʻu mai ai o le mataupu e manino lava le le i totonu o le resitala ma mea e teu ai.

O se taunuuga, na ia fautua mai atonu o le faafitauli i totonu o le Wi-Fi router lea e faia ai le fesoʻotaʻiga i le Initaneti - e te le iloa, faʻafuaseʻi lava o le itu tauagavale o le DNS poʻo le faʻaufaʻailoga sui o loʻo faʻamautuina i totonu o le fesoʻotaʻiga. Ae paga lea, e le mafai ona ou iloa pe o le a tonu le mea sese i le tulaga o le uila, aua o le upu faʻamaonia faʻamaonia e maua ai le komiti faufautua e le fetaui, ma e leai se isi na iloa. Ae ui i lea, o le toe faʻaleleia ma le faʻapipiʻiina o le uila mai le maʻila na mafai ai ona aveese le tagavai i le masini.