Fofo o faafitauli ACPI_BIOS_ERROR

O le kamupani DNS o loʻo auai malosi i le atinaʻeina o le komepiuta. E tele a latou faʻataʻitaʻiga o faʻatulagaga eseese. O nisi taimi ei ai taimi e manaʻomia ai ona e iloa le faʻataʻitaʻiga o lau komepiuta. E mafai ona faia lenei mea i ni auala faigofie. O le a tatou talanoa e uiga ia i latou i auiliiliga i lalo.

Matou te aʻoaʻoina le faʻatautaia o le komepiuta DNS

E masani lava i komepiuta komepiuta uma ile pito i tua poʻo le pito i luma o loʻo i ai se fasi mea e faʻaalia ai le faia ma le faʻataʻitaʻiga o le masini. Muamua lava, e tatau ona siakiina, aua o lenei metotia e sili ona faigofie. Ae ui i lea, o nisi taimi e tapeina ma e le mafai ona faʻasese nisi o tagata. Ona oʻo mai lea i le fesoasoani o isi auala e manaʻomia ai le faʻatinoga o nisi o gaioiga.

Metotia 1: Polokalame mo le fuafuaina o mea komepiuta a le PC

I luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o polokalama tʻatolu, o lona faʻatinoga o loʻo taulai atu i le tuʻuina atu i le tagata faʻamatalaga faʻamatalaga auiliili e uiga i lana masini. O loʻo i ai se numera tele o sui o ia polokalama, ae latou te galulue uma e tusa ai ma le algorithm tutusa. E na ona e alu i le vaega ma le laupapa ma sue le laina "Faataitaiga".

E mafai ona e vaʻai i le lisi o sui sili ona lelei o ia polokalama ma filifili le filifiliga talafeagai mo oe i totonu o la matou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Polokalame mo le fuafuaina o mea komepiuta

E ala atu i polokalama faʻapitoa, e mafai ona e maua le numera telefoni o le komepiuta. O le ae maua ai faʻamatalaga auiliili uma i luga o lenei autu ia tatou tusitusiga eseese.

Faʻaopopo: Suʻe le numera o le komepiuta

Metotia 2: ToolX Diagnostic ToolX

O le faʻaogaina o le komepiuta ei ai le faletusi DirectX. O lona autu autu o le faʻaleleia ma faʻaleleia ata. Faatasi ai ma faila uma e tatau ai, ua faʻapipiʻiina foi le mea faigaluega faʻapitoa, faʻatasi ai ma le fesoasoani lea e mafai ai ona e maua faʻamatalaga e uiga i le komepiuta komepiuta DNS. E na ona e manaʻomia e fai ni nai laasaga faigofie:

  1. Alu i "Amata"i totonu o le suʻe suʻega tusi Taumafai ma tafe le polokalama na maua.
  2. I laina "Tatala" tusi i dxdiag ma kiliki "Lelei".
  3. O se lapataiga e aliali i luga o le lau. O le faʻalauiloaina o le meafaigaluega faʻataʻitaʻiga o le a amata pe a uma le kiliki "Ioe".
  4. Kiliki le lisi "Faiga". E lua laupepa, o faʻamatalaga e uiga i le kamupanī ma mamanu komipiuta.

E le tatau ona faʻatali sei oʻo i le iuga o le siakiina, aua ua uma ona maua faʻamatalaga talafeagai. Na o le tapunia o le faamalama, e leai se suiga o le suiga ona o lenei mea o le a tupu.

Metotia 3: Polokalame Polokalame Polokalame

O le laina o le tulafono na fausia i totonu o le Windows operating system e mafai ai e oe ona faʻatino galuega eseese, lafoaʻi polokalame, faʻaaogaina, ma faʻasaʻo laina. O loʻo matou faʻaaoga nei se tasi o tulafono e fuafua ai le faʻamaumauga DNS o se PC komepiuta. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Taumafai "Amata", i totonu o le suʻesuʻega ulufale cmd ma tamoe i le poloaiga vave.
  2. A maeʻa ona tatala oe o le a manaʻomia le tusi i lalo o le tulafono o loʻo faʻasinoina i lalo ma faʻasalalau Ulufale.

    vmic csproduct maua igoa

  3. Faatali seia maeʻa le faʻamaumauga o faʻamaumauga, mulimuli ane o le a talosagaina le faʻamatalaga o loʻo talosagaina i totonu o le faamalama.

I luga, ua matou auiliʻili auiliili auala faigofie e tolu, e faʻaaoga ai le tasi e mafai ona suʻeina le faʻataʻitaʻiga ole komepiuta mai DNS. O i latou uma e faigofie tele, e le manaʻomia se tele o le taimi, ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona ia faia le sailiga. Matou te fautua atu ina ia e faamasani ia oe i metotia taʻitasi ma filifili le sili ona talafeagai mo oe.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa le faʻailoa o le komepiuta komepiuta