Faʻapefea ona fatuina se faʻavaa i le AutoCAD

O le faʻavaa o se mea e tatau ona faʻatulagaina o se pepa o se ata galue. O le faʻatulagaga ma le tuufaatasiga o le taʻiala e pulea e tulafono a le unified system for design design (ESKD). O le autu autu o le faʻavaa o le aofia ai faʻamaumauga i luga o le ata (igoa, fua, tagata fai taga, faʻamatalaga ma isi faʻamatalaga).

I lenei lesona o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona fai se faʻavaa pe a tusi i le AutoCAD.

Faʻapefea ona fatuina se faʻavaa i le AutoCAD

Itū Talafeagai: Faʻapefea ona fai se laupepa i le AutoCAD

Tusi ma ave ni fata

O le auala sili ona le taua e fatuina ai se faʻavaa o le tusiina lea i totonu o se laufanua faʻapipiʻi e faʻaaogaina ai meafaigaluega, iloa le tele o elemene.

O le a tatou le ola i lenei auala. Faʻapea ua uma ona matou toso pe sii mai le faʻavae o faʻatulagaga manaomia. O le a tatou malamalama i le auala e faʻaopoopo ai i le ata.

1. O se faʻavaa e aofia ai laina tele e tatau ona faʻatusalia o se poloka, o lona uiga, o ona vaega (laina, tusitusiga) e tatau ona avea ma se mea e tasi.

Aoao atili e uiga i poloka i le AutoCAD: Polokalame faʻaola i le AutoCAD

2. Afai e te manaʻo e faʻaofi i totonu o le ata se fusi-fausaga ua maeʻa, filifili le "Insert" - "Block".

3. I le faamalama o loʻo tatala, kiliki le laulu mata ma tatala le faila i le fausaga maeʻa. Kiliki "OK".

4. Iloiloina le vaega faaofi o le poloka.

Faʻaopoopoina se faʻavaa e faʻaaoga ai le SPDS module

Mafaufau i se auala sili atu le alualu i luma e fausia ai se faʻavae i le AutoCAD. I lomiga aupito lata mai o lenei polokalama, o loʻo i ai se SPDS i totonu o le fale, lea e mafai ai ona tusia ni ata e tusa ai ma manaoga o le GOST. O le faʻatulagaga o faʻatulagaga faʻavae ma faʻamaumauga autu o lona vaega taua.

O lenei faʻaopoopoga e laveaʻi le tagata faʻaaoga mai le tusiaina ma le lima lima o laupepa ma suʻesuʻe i luga o le Initaneti.

1. I le "SPDS" i le vaega "Formats", kiliki "Format".

2. Filifili se ata tusi talafeagai, mo se faataitaiga, "Landscape A3". Kiliki "OK".

3. Filifili se mea e faʻapipiʻi ai i le laufanua faʻataʻitaʻi ma o le a faʻaalia vave le faʻavaa i luga o le lau.

4. E le lava le tusiga autu ma faʻamaumauga e uiga i le ata tusi. I totonu o le "Formats" vaega, filifili "Tautuuga Autu".

5. I le faamalama e tatala, filifili le igoa talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻamaumauga autu mo ata tusi SPDS". Kiliki "OK".

6. Filifili se mea e faʻaofi ai.

O le mea lea, e mafai ona faʻatumu le ata tusi ma tagitusi talafeagai, laulau, faʻamatalaga ma faʻamatalaga. Ina ia tuʻuina atu faʻamatalaga i totonu o se laulau, faigofie lava ona filifili ma kiliki-lua i luga o le masini manaomia, ona e ulufale ai lea i le 'anotusi.

Isi lesona: Auala e faʻaaoga ai le AutoCAD

O lea la, matou te mafaufauina ni auala e faʻaopoopo ai se faʻavaa i le Workspacepace AutoCAD. E sili atu ona lelei ma vave ona taʻu saʻo le faʻaopoopoga o se faʻavaa e faʻaaoga ai le SPDS module. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega mo le mamanu.