O fea oi ai faʻaopoopoga i le Google Chrome browser

Google Chrome e le masalomia o le 'upega tafaʻilagi sili ona lauiloa. E mafua ona o lenei faʻavae, tele-functionality, aganuʻu lautele ma aganuʻu, faʻapea foʻi ma lagolago mo le tele (faʻatusatusa i tagata tauva) numera o faʻaopoopoga (faʻaopoopoga). Tau lava o le mea o loʻo i ai ma o le a talanoaina i lenei tusiga.

Faitau foi: Faʻaopoopoga aoga mo Google Chrome

Nofoaga o faʻaopoopoga i Google Chrome

O le fesili pe o fea o loʻo faʻalauteleina ai le Chrome e mafai ona fiafia i tagata faʻaoga mo mafuaaga eseese, ae o mea uma lava e manaʻomia e matamata ai ma pulea. Lalo o le a tatou talanoa e uiga i le auala e alu ai faʻaopoopoga tuusaʻo i le lisi autu o le masini, faʻapea foi le mea e teuina ai le tusi faʻatasi ma i latou i luga o le pu.

Faʻaopoopoga i luga o le lisi o mea e teu

I le taimi muamua, o ata o faʻaopoopoga uma ua faʻapipiʻiina i le masini o loʻo faʻaalia i totonu i le taumatau o le paʻamau suʻesuʻe. I le kilikiina o lenei tau aogā, e mafai ona e faʻaoga i faʻavae o se faʻaopoopoga faʻaopopo ma pule (pe afai ei ai).

Afai e te manaʻo pe manaʻomia, e mafai ona e natia ata, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia aua le faʻafefeina le mea e sili ona leai se meafaigaluega. O le vaega tutusa ma vaega uma faaopoopo ua natia i le lisi.

  1. I luga o le Google Chrome toolbar, i lona itu taumatau, saili ni mea e tolu i le itu i luga ma ia kiliki i luga LMB e tatala ai le lisi.
  2. Sue se mea "Meafaigaluega faaopoopo" ma i le lisi e aliali, filifili "Faʻaopoopoga".
  3. O se faʻamau faʻatasi ma faʻalapotopotoga faʻapipiʻi uma o le a tatalaina.

Ma e le gata ina mafai ona e silasila i faʻaopoopoga uma faʻapipiʻiina, ae mafai foʻi pe faʻamaloina, vaʻavaʻai, matamata i faʻamatalaga faaopoopo. Le faia o lenei mea, o le fetaui tutusa, o ata ma sootaga. E mafai foi ona e alu i le itulau faaopoopo i le Google Chrome web store.

Faila i luga o le disk

Faʻaopoopoga mea faʻapipiʻi, e pei o soʻo se polokalama, tusi a latou faila i se komepiuta, ma o nei mea uma e teuina i totonu o le tasi tusi. O la matou galuega o le sailia lea. Toe fai i lenei tulaga, e te manaʻomia le lomiga o le faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻiina i luga o lau PC. I se faaopoopoga, ia e alu i le faila o loʻo manaʻomia, o le ae manaomia le faʻaalia o le faʻaalia o mea natia.

  1. Alu i le aʻa o le masini polokalama. I la matou mataupu, o C: .
  2. I luga o le meafaigaluega "Saili" alu i le tab "Vaʻai"kiliki i le ki "Filifiliga" ma filifili mea "Suʻe le faila ma le suʻega filifiliga".
  3. I totonu o le pusa talanoa e aliali mai, ia alu foi i le lisi "Vaʻai"taʻalo i totonu o le lisi "Filifiliga sili atu" seia oo lava i le faaiuga ma tuu le faailoga e faafesagai ma le mea "Faaali atu faila na natia, faila ma taʻavale".
  4. Kiliki "Faaaoga" ma "Lelei" i le vaega pito i lalo o le afifi talanoaga e tapuni ai.
  5. Faʻamatalaga: Faʻaalia o Meataitasi Natia i le Windows 7 ma le Windows 8

    O le taimi nei e mafai ona e alu i le suʻega suʻesuʻe lea e teuina ai faʻaopoopoga faʻaopoopo i Google Chrome. O le mea lea, i le Windows 7 ma le 10, e tatau ona e alu i le ala lenei:

    C: Tagata faaaoga Username AppData Local Google Chrome Data User Default Extensions

    C: o le tusi avega lea e faʻaaogaina ai le polokalama faʻaoga ma le masini (e ala i le lē mafai), i lau tulaga e ono ese. Nai lo le "Igoa Igoa" manaʻomia le sui o le igoa o lau teugatupe. Failautusi "Tagata faaaoga", o loʻo faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o le auala i luga, i le gagana Rusia o lomiga a le OS "Tagata faaaoga". Afai e te le iloa lau igoa tau, e mafai ona e vaʻaia i lenei tusi.


    I Windows XP, o le auala i le lava pusa e tasi e foliga faapenei:

    C: Tagata faaaoga Username AppData Local Google Chrome Data Profile Default Extensions

    Faʻamatalaga: Afai e te toe foʻi atu i se laasaga (i le faila Default), e mafai ona e vaʻai i isi lisi o faʻauluuluga o le suʻega. I totonu "Tulafono Faaopoopo" ma "Atunuu faaopoopo" O tulafono ma faʻamalamalamaga a le tagata faʻapipiʻi mo nei vaega o mea tau komepiuta o loʻo teuina.

    O le mea e leaga ai, o igoa o le faʻaopoopoga o faila e aofia ai se seti o tusi (e faʻaalia foi i le faagasologa o le sii mai ma le tuʻuina atu i totonu o se upega tafaʻilagi). Malamalama po o fea ma pe o le a le faʻaopoopoga sei vagana ai lona faʻamaonia, suʻesuʻeina mea o loʻo i totonu o faila.

Faaiuga

Ma e na o oe lava e mafai ona e iloa le mea o loʻo i ai Google Extensions extensions. Afai e te manaʻo e matamata i ai, faʻapipiʻiina ma maua ai le avanoa i le pulega, e tatau ona e vaʻai i le lisi o polokalama. Afai e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi saʻo o faila, alu i le tusi talafeagai i luga o le masini komepiuta o lau PC poʻo le komepiuta.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese faʻasologa mai le Google Chrome browser