DDownloads 3.0.8


DDownloads o se faʻasalalau faʻalotoifale lea e mafai ai ona e utaina polokalama mai le lisi ua tuʻuina atu, faaopoopo i ai ou igoa, fatuina faletusi masani.

Talosaga Talosaga

Polokalame i le DDownloads o loʻo vaevaeina i vaega e ala i le faʻamoemoe, meatotino (faʻapipiʻi, feaveaʻi, faʻapipiʻi faʻasalalauga, ituaiga o laisene), ma le alafapeta. Filifilia o le talosaga i le lisi, e mafai ona e matamata i nisi faʻamatalaga - faʻamatalaga, faʻamatalaga e uiga i le atinaʻe ma se fesoʻotaʻiga i le upega tafaʻilagi aloaia, tele ma le tau. Afai o faʻasalalauga e faʻaalia i le atinaʻeina o polokalama, o le a faʻapena foi le tagata faʻapitoa e uiga i lenei mea.

E mafai ona e siiina le polokalame ua filifilia i ni auala se tolu: saʻo, faʻaaogaina le DDownloads o loʻo tumu i totonu, mai le itulau o le tagata faufautua, ma faia foi le download ma faʻalauiloaina le faʻapipiʻi. E taua le matauina o tusi taʻitasi o loʻo i ai a latou lava taʻiala, ma e le o auala uma e mafai ona avanoa.

Saili mo faʻamatalaga

E uiga i tusi taʻitasi i totonu o le lisi e mafai ona e mauaina faʻamatalaga i luga o le Initaneti e faʻaaoga ai le sailiga suʻesuʻega. Ona o le lē mafai, ua faʻatulagaina le polokalame e faʻafesoʻotaʻi i Google search, Google, Bing ma Yahoo.

Afai, mo soʻo se mafuaaga, ua tatau ai ona faʻaoga isi itulau, ona faʻapipiʻiina ai lea o se saite aganuʻu i le vaega fetaui talafeagai.

Faletusi

O le polokalama e mafai ai e oe ona fatuina au lava lisi lisi mo le vave faʻaogaina o talosaga talafeagai, faʻatau atu au faletusi ma faaulufale mai isi. I le pule, e mafai ona suia le igoa, fesoʻotaʻiga, vasega. O loʻo i ai faʻaulu e sii mai ma alu i le nofoaga o le tagata e faia le mea.

Faʻaopoopoina talosaga i le lisi

E mafai ona e faʻaopoopo lau tusi talosaga i le lisi o lisi o lisi ma le vaega, version, developer, faiga faʻaauau lagolago, lapoa, tau, ituaiga o faʻamaumauga ma faʻamatalaga auiliili.

Faʻamaumauga

O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i totonu o le tusi faʻamaumauga o loʻo teuina i totonu o se faila faʻamaumauga na faʻaaogaina mai le faʻapipiʻi a le tagata faufautua. O suiga uma i le database e mafai ona faʻaolaina e ala i le faia o se faʻamaumauga, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina pe afai o lona voluma tele.

O le mea e leaga ai, o le polokalame e le o iai le galuega o le fatuina o se mea faʻatauvaʻa avanoa ma le faʻatumu ma le faasaoina, ae e mafai ona e faʻaaogaina le mea moni e iai - aveese uma talosaga mai le lisi, faʻaopoopo mea masani ma faia se faʻamaumauga. Le isi, lafo i luga le faila ile faila ma seti le auala i totonu o le faatulagaga. I lenei auala, o le a maua ai a matou lava 'upega tafaʻilagi mo le faʻaaogaina i luga o PC poʻo fesoʻotaʻiga.

Fafaga RSS

DDownloads ei ai le tomai e maua ai faʻamatalaga aoga ma taua e uiga i polokalama faʻaaogaina le RSS. O iinei e mafai ona e faʻaoga uma ai mea e le faʻaaogaina ma faʻanofoina ai aganuʻu.

O le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga ua filifilia i totonu o le masini e tatala ai le itulau tutusa o le 'upega tafaʻilagi.

Mama

  • Se lisi tele o polokalama e foia ai ni faafitauli;
  • Le malosi e faaopoopo ai talosaga i le nofoaga autu;
  • Galulue ma faletusi masani;
  • Maua faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le polokalame faʻapipiʻiina;
  • Laisene e faʻaaoga e leai se totogi.

Faʻafitauli

  • E faigata tele ona aʻoaʻoina le polokalama;
  • E leai se tuusaʻo mafai e fatufatu ma teu lau lava 'upega tafaʻilagi mo le faʻaaogaina o le lotoifale ma faʻafouina;
  • Le lava faamatalaga;
  • English interface.

DDownloads o se mea aoga tele pe'āfai o loʻo mafai ai. O lona aoga sili e le o le faʻasaoina o le taimi o le tagata e suʻe ma download polokalama ae le o le faʻaalia o faʻamaumauga, ae o lena fesoasoani e mafai ai ona e fatuina se nofoaga autu o faʻamatalaga i luga o se faʻalapotopotoga i le lotoifale ma faʻasoa atu i isi tagata faigātusi.

Tikiake DDownloads e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faʻapipiʻiina vave o polokalama i luga o se komepiuta Microsoft Access Npackd Multiset

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DDownloads - lisi mo le sailiga vave mo talosaga ma faamatalaga e uiga ia i latou. Faʻatagaina oe e faʻaopoopo lau polokalama i le faletusi ma le 'upega tafaʻilagi, ei ai se tagata faitau RSS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mirinsoft
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.0.8