Tulaʻi le DOC i le EPUB

Galulue faʻatasi ma se aofaiga tele o faʻamatalaga e mafai ona avea ma se galuega faigata moni pe afai e leai ni polokalama faapitoa i le taimi nei. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻavasegaina fuainumera i laina ma koluma, faia faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, fai ni faʻasiga eseese ma sili atu.

Microsoft Excel o le polokalama e sili ona lauiloa mo le faʻatulagaina o le tele o faʻamaumauga. O loʻo iai uma galuega manaʻomia e manaʻomia mo sea galuega. I lima taumatau, e mafai e Excel ona faia le tele o le galuega nai lo le tagata e faʻaaogaina. Sei o tatou tilotilo vave i vaega autu o le polokalama.

Fausia o laulau

O le galuega sili ona taua lea e amata ai galuega uma i Excel. Faʻafetai i le tele o meafaigaluega, o tagata taʻitasi e mafai ona faia se laulau e tusa ai ma a latou manaʻoga poʻo se mamanu ua tuʻuina atu. O koluma ma laina e faʻalauteleina i le maualuga o loʻo manaʻomia i le kiore. E mafai ona faia ni paʻu i soʻo se lautele.

Talu ai ona o lanu lanu, e faigofie ai le galue ma le polokalama. O mea uma lava e manino lava tufatufaina ma e le fusia i totonu o le tasi vaega sinasina.

I le faagasologa, o koluma ma laina e mafai ona solo pe faaopoopo. E mafai foi ona e faia taga faʻamaonia (tipi, kopi, paʻu).

Sini Cell

O Cells i Excel e taʻua o le fesoʻotaʻiga o se laina ma se koluma.

Pe a faʻapipiʻi laulau, e masani lava ona tupu e iai nisi o tau aofaʻi, isi tupe, tolu aso, ma isi. I lenei tulaga, o le cell ua tofia i se faatulagaga patino. Afai e manaʻomia le gaioiga i suli uma o se koluma poʻo se laina, ona faʻaaogaina lea o le faʻasalalauga i le nofoaga maoti.

Faʻavasegaina o le laulau

O lenei gaioiga e faʻaaoga i siama uma, o lona uiga, i le laulau lava ia. O loʻo i ai i le polokalame se faletusi o faʻataʻitaʻiga, lea e teu ai le taimi i foliga vaaia.

Faatulagaga

O faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga ia e faʻatino ai nisi faʻatusatusaga. Afai e te ulu i totonu o le masini, ona faʻaalia uma lea o filifiliga i le lisi pa'ū, e le tatau ona taulotoina.

I le faʻaaogaina o nei fua faʻatatau, e mafai ona e faia ni faʻatusatusaga eseese i koluma, laina poʻo soʻo se poloaiga. O nei mea uma ua faʻatulagaina e le tagata faʻaaoga mo se galuega patino.

Faʻaofi mea faitino

O meafaigaluega na fausia e faʻataga ai oe e fai ni faʻaoga mai mea eseese. E mafai ona avea ma isi laulau, siata, ata, faila mai le Initaneti, ata mai le mea pueata o le komipiuta, sootaga, kalafi ma sili atu.

Iloiloga

I Excel, pei o isi polokalama a le ofisa o Microsoft, ua aofia ai se tagata faaliliu ma tusi tusi e aofia ai gagana. E mafai foi ona e suʻe le siaki.

Faamatalaga

E mafai ona e faaopoopo faʻamatalaga i soʻo se vaega o le laulau. O faʻasalalauga faʻapitoa ia o loʻo i ai faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le anotusi. O se faʻamatalaga e mafai ona faʻamalosi pe natia, i le fea itu o le a aliali mai pe a e saluina le cell ma le kiore.

Faʻapitoa ile foliga

E mafai e tagata taʻitasi ona faʻavasega le faʻaalia o itulau ma faamalama i la latou faitalia. O le fanua galue uma e mafai ona faʻamalo pe gau ile laina togi ile itulau. E tatau lenei mea ina ia mafai ai e le faʻamatalaga ona fetaui i le pepa lolomiina.

Afai e le fetaui mo se tasi ona faʻaogaina le ata, e mafai ona tape.

O le isi polokalama e mafai ai ona e galue i se polokalama se tasi i matapiʻe eseese, e fetaui lelei ma se tele o faʻamatalaga. O nei faamalama e mafai ona faatulagaina i luga o se mea saʻo pe faʻatonuina i se faasologa patino.

O se mea faigaluega faigofie o le fua. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻatupulaia pe faʻaitiitia le faʻaalia o le vaega galue.

Ulutala

Faʻasalalau i se laulau tele-laulau, e mafai e se tasi ona matauina o igoa o koluma e le mou atu, lea e matua faigofie lava. E le tatau i le tagata faaaoga ona toe foi i le amataga o le laulau i taimi uma e saili ai le igoa o le koluma.

Na matou mafaufauina naʻo vaega autu o le polokalama. O laupepa taʻitasi e tele meafaigaluega eseese, o ia taʻitasi e faia lana lava galuega faaopoopo. Ae i se tasi tusiga e faigata tele ona aofia ai mea uma.

Le lelei o le polokalama

  • E i ai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi;
  • Gagana Rusia;
  • Faʻamalamalama faʻamalosi ma faʻamalosi;
  • E tele ona uiga.
  • Le lelei o le polokalama

  • Le leai o se faʻataʻitaʻiga atoatoa.
  • Talia le Excel Trial

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Faʻaopoopo se laina fou i le Microsoft Excel Faʻasologa o le faamamaina o le Microsoft Excel Faʻapipiʻi se koluma i Microsoft Excel Faʻasalaga laufanua i Microsoft Excel

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Excel o se komipiuta mamana telefoni faʻatasi ma le tele o mea faigaluega, o se vaega o le ofisa o le ofisa mai Microsoft.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Microsoft Corporation
    Tau: $ 54
    Toa: 3 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 2016