Faʻapefea ona tatalaina Failautusi VAEGA


Faʻamaumauga faʻatasi ai ma le VAEGA o le VAEGA, i le tele o mataupu, o faila e le i siiina e tagata suʻesuʻe pe download pule, lea e le mafai ona tatalaina i le masani masani. O le a le mea e fai ma i latou, faitau i lalo.

Vaega o le faʻaaliga amata VAEGA

Talu ai o lenei mea o se faʻamaumauga o nisi o faʻamaumauga, faʻateleina, faila i se setete e le mafai ona tatalaina. E tatau ona muamua suʻeina pe, pe afai e le o se faʻatulagaga download, e fuafua ai le amataga.

Polokalama e tatalaina Failautusi VAEGA

O le tele o taimi, o faila i lenei faʻaopoopoga e faia e le pule o loʻo sii i totonu o le Mozilla Firefox poʻo se isi auala e pei o le Free Download Manager poʻo le eMule. I le avea ai o se tulafono, VAEGA-faʻamaumauga e aliali mai o se taunuuga o le toilalo o le toilalo: pe ona o le vavaeeseina o le Initaneti, pe ona o foliga o tagata, pe ona o faafitauli e ono tulai mai i le PC.

O le mea lea, i le tele o tulaga, ua lava le na o le taumafai e toe amata le download i se tasi polokalama - o se vaega o le siiina mai o le anotusi o le a pikiina e le download manager algorithms, talu ai, mo le tele o vaega, latou te lagolagoina le toe amataina.

O le a le mea e fai pe afai e le toe amataina le download

Afai o polokalama e lipoti mai e le mafai ona toe faafou, o mafuaʻaga mo lenei mea e mafai ona faapenei.

  • O le faila e te manaʻo e sii mai ua uma ona faʻaumatia mai le 'auʻaunaga. I lenei tulaga, e leai sau filifiliga ae na o le suʻeina o se isi punavai ma toe maua mea uma fou.
  • Initaneti fesoʻotaiga vavave. E tele mafuaʻaga, e amata mai i tulaga le saʻo o le palala ma faʻamaeʻaina i le faʻaletonu o le telefoni. O iinei e ono manaʻomia ai faʻamatalaga nei.
  • Faitau atili: Faateleina le saoasaoa o le Initaneti i Windows

  • I luga o le disk lea e te manaʻo e siiina ai le faila, na o le vaʻavaʻa lava. O le fofo e faigofie foi - tape faʻamatalaga le talafeagai poʻo le faʻafefeina i se isi puʻe ma toe taumafai. E mafai foi ona e taumafai e fufulu lau disk mai faila faila.
  • Faitau atili: Faʻapefea ona fufulu mama le otaota mai lapisi ile Windows

  • PC malfunction. E faigata foi ona faʻamatalaina iinei - atonu o iai ni faafitauli i se puʻupuʻu faigata poʻo SSD poʻo le le lelei o nisi vaega o komipiuta. Afai o feagai oe ma faʻafitauli e le gata i le siiina o faila, atonu e tatau ona e asiasi i se nofoaga autu. I le mea e tupu ai se lelea malo, e mafai ona e vaʻai i le tusiga o loʻo i lalo.
  • Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se puʻupuʻu malulu

  • Faʻafitauli Windows. E le mafai foi ona fai soʻo se mea i lenei mea, talu ai ona o le le mafai ona faʻaauauina le downloadga o se tasi lea o faʻamaoniga masani o le faafitauli, ma e ono mafai ona e iloa na o le suʻesuʻeina o le ata tele. Matou te fautuaina ia e faamasani ia oe lava i mafuaʻaga e ono mafai ai ona faʻafeiloaʻi ma pe faapefea ona faʻaleleia.
  • Faitau atili: Faʻamaʻi le komepiuta a Windows

VAEGA o faila e le o faʻasalagaina faʻamaumauga

E i ai foi se filifiliga pe afai, mo le leai o se mafuaʻaga, o faila e amata ona aliali mai i se tulaga e le masani ai (i totonu oi latou, VAEGA), o latou igoa e aofia ai se seti o mea e leai se aoga. O se faailoga lea o ni faafitauli matuia se lua.

  • O le muamua oi latou - e le mafai ona maua le faʻamaumauga: puʻe eletise, SSD, lelalalalalalalalalalasilalalalalaulasi poʻo le CD. O le tele o taimi, o foliga mai o "ituaiga" o loo iai faatasi ma isi faafitauli: e leai se mea e mafai ona kopiina mai le vaʻavale i le uila, ua le toe iloa e le OS, sese le faailoilo o le eletise poʻo le alu i le "lanu lanumoana o le oti", ma isi.

    O faʻafitauli e faalagolago i le ituaiga masini e teu ai. I le tulaga o se ave taavale afi poʻo le CD / DVD, o le kopiina o faila uma i le komepiuta ma le faʻatulagaga atoa e mafai ona fesoasoani (faʻaeteete, o lenei faagasologa o le a soloiesea atoa faʻamaumauga i le masini!). I le tulaga o le maloleti poʻo le SSD, atonu o le ae manaʻomia se sui poʻo se asiasiga i tagata tomai faapitoa. Mo le mautinoa o lenei mea, i le mea tonu lava, siaki lau puʻe mama mo mea sese.

  • Faʻamatalaga auiliili:
    Siaki siaki mo mea sese i Windows
    O le a le mea e fai pe afai e le faʻatulagaina le diskasi

  • O le faaluaina o foliga vaaia o pepa faʻatasi ma le VAEGA faʻaopopo o le gaioiga o ituaiga eseese o polokalame leaga - viruses, trojans, keyloggers secret, etc. O le faʻamaʻapeina o se ituaiga o faafitauli e manino lava - o se siaki atoa o le masini ma le antivirus poʻo mea aoga e pei o le AVZ poʻo le Dr. Web CureIT.
  • Vaʻai foi: Iloiloina o lau komipiuta mo siama e aunoa ma se antivirus

I le faapipiiina i luga, matou te maitauina o le toatele o tagata faaaoga o le a le mafai ona feiloai i faila pei VAEGA. I le isi itu, e tatau ona faafetai i le alualu i luma o tekinolosi, lea e mafai ai ona faateleina le saoasaoa o fesootaiga i luga o le Initaneti, ma i le isi itu, o galuega a kamupani anti-virus ma tagata e gaosi oloa, lea e faaleleia atili ai le saogalemu oa latou oloa.