Filifili le faʻamatalaga i luga o le ata i Photoshop


A oʻo mai le manaʻoga mo se tagata fai ata vitio faigofie ma faigofie, e vave ona oʻo mai le DivX Player i le mafaufau. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai atu i le gafatia o lenei polokalama, aua e le gata i le faʻagata i le na o le matamataina o faila.

Diviks Player o se tagata taʻalo telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe ona taʻalo fomu faila faila eseese. Ioe, o le autu autu o lenei oloa o le DivX format, talu ai E aofia ai faʻamaufaʻailoga e sili ona fetaui ma o le a faʻamautinoa ai le toe faia o le vitio saʻo o lenei faʻatulagaga faapitoa.

Lagolago mo le tele o faatulagaga

O le faapitoa faapitoa o le polokalama o le DivX format, ae e le o lona uiga o isi lava ata vitio e le mafai ona taina e ala i le faaaogaina o le aufaasālalau, mo se faataitaiga, AVI, MOV, MP4, ma isi.

Faʻasologa o talafaasolopito

O le tagata taʻalo i le lisi o se lisi o loʻo faʻaalia ai faila uma na fai talu ai nei. O le mea lea, e mafai ona e iloa atu i le luasefulu faila lata mai.

Faamatalaga Vitio

Vaʻai faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le vitio, e pei o le telē, faʻatulagaga, fua faʻatatau, faʻamatalaga leo ma isi mea.

Liliu le ata

I lenei tagata taʻavale, e mafai ona e suia le vitio e le gata i le manaʻoga e manaʻomia ile 90 po o le 180 tikeri, ae e oʻo foʻi i le taamilosaga ile tafailagi poʻo luga.

Suiga o le fua faatatau o le itu

I totonu o le aufaasālalau, o loʻo avanoa lenei seti, e pei o le fua faatatau, lea e mafai ai e oe ona filifili se tasi o filifiliga manino, ma faʻamaʻo manino au oe.

Galue i luga o faamalama uma

Afai e te manaʻo e faʻaauau pea ona e galue i se komepiuta ao e matamata i se tifaga, o le galuega o le faapipiiina o le faamalama o le tagata taalo i luga o faamalama uma o le a mafai ai ona e ausia lenei galuega.

Siʻosiʻomaga leo

Faʻaliliu le leo i le vitio i lou tofo, e faʻaaoga ai meafaigaluega na faʻaaogaina e faʻafetaui le leo.

Manunuʻu

Mo le toetoe o mea uma lava, o le Divix Player ei ai lana lava tuufaatasiga o ki vevela. O le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻatulagaina a oe lava faʻavae i lenei tagata taalo.

Taʻalo taʻavale tala

O le tuʻuina atu o se fesoʻotaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se vitio YouTube, o le a mafai ona e matamata tonu i le faamalama o le tagata taalo.

Vitio pueina

Faia se kopi o le vitio e ala i le susunuina i se DVD, USB, poʻo le komipiuta komepiuta.

Suiga i le va o vaega

Ua vaevaeina vitio taitasi i ni vaega se tele ina ia mafai ai ona e agai saʻo atu i le vaega manaomia o le ata tifaga.

Suia ala o leo

O se pusa faila i luga o le faila vitio e tele ona maua ai le tele o alaleo faʻatasi ma isi tafaoga ata. I le polokalame DivX Player e faigofie ona e fesuiai i le va o alaga leo.

Galulue faatasi ma ulutala

I le DivX Player, e mafai ona e fesuiaiga i le va o ulutala (pe a iai ni taʻaloga se tele) pe sau i lalo o ulutala i se tifaga pe afai e maua i luga o le komepiuta o se faila eseese. E le gata i lea, i tulaga o le aufaasālalau, o le ulutala lava latou ua faatulagaina, o lanu, lanu ma le tele.

Faʻataʻituina o mataʻitusi

E pei o le tele o fofo talitutusa, o loʻo i ai i le tagata faʻaaoga le tomai e fatuina ai se sikikopipi i DivX Player, o lona uiga. Faasao le ata mai le ata tifaga i le komepiuta. Ae le pei, mo se faʻataʻitaʻiga, Media Player Classic, lea e matua saoloto, o lenei uiga e maua i le Divix Player pe a uma ona faʻatau le Pro version.

Faʻamatalaga lelei o foliga

O le ata i totonu o le vitio atonu e le o taimi uma tatou te mananao i ai. O le mafuaʻaga lea e mafai ai e le DivX Player ona faʻataʻitaʻia lanu lanu e ala i le fetuʻunaʻi o mea e pei o le susulu, faʻatusatusa ma le saturation.

Faasalalauga i isi masini

O le i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se komepiuta ma se televise e fesoʻotaʻi i le 'upega tutusa, faatasi ai ma le DivX Player, e te maua le avanoa e faʻataʻalo ai lipine vitio i luga o se televise e ala i le puleaina o se komepiuta.

Galue ma le lisi

Fausia se lisi e ala i le tuʻuina o faila i le faasologa lea e te manaʻo e vaʻavaʻai i ai i le isi.

Faʻapitoa:

1. Atinae talafeagai ma mafaufau loloto;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. Omnivorous, ae naʻo le fesoʻotaʻi ma faʻamaumauga vitio;

4. Ua toetoe lava a leai se saolotoga.

Faʻafitauli:

1. Afai e leai se vitio i le tagata taalo, o le a faʻaalia se faʻasalalauga i le faamalama autu (i le saolotoga).

DivX Leitio o se tagata taʻalo lelei telefoni mo le faʻaaogaina o le fale. E leai ni galuega e le manaʻomia, lea e le mafai ai ona faʻaitiitia le atinaʻe ae le faʻaopoopo le avega i luga o le masini faʻaoga.

Maua le DivX Player mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Fomaʻi media media VOB Player Failautusi faasalalauga a le Windows Crystal player

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DivX Player o se tagata tomai faapitoa faasalalau faasalalauga ua mamanuina e faatino ata vitio aupito maualuga ma le lagolago o le format DivX Media.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: DivX, Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 83 MB
Gagana: Rusia
Version: 10.8.6