Folasaga i le XXIII o le vaiaso FIFA 19

O le aufaʻatasi o le FIFA 19 mai le EA Studio na faʻaalia le XXIII o le vaiaso i le au taaalo. Na maua e toa o le vaiaso talu ai, na mafai ai ona latou aumaia a latou 'au i le matamata o le siamupini i le lotoifale.

O le anotusi

  • Vaega o le XXIII o le vaiaso FIFA 19
    • Leoleo
    • Tagata puipui tutotonu
    • Agavale agavale
    • Taumatau taula
    • Central Centralfielders
    • Agavale agavale
    • Tagata taumatau saʻo
    • Agai i luma
    • Spare Bench

Vaega o le XXIII o le vaiaso FIFA 19

-

Leoleo

I le faitotoa o le au o le vaiaso o Jan Oblak. O le sikoa sikoa o Slovenian ma le tagata faufautua o Atletico Madrid na tosoina le ono sikoa i luga o le tauvaga mai le au osofaia o Rayo Vallecano, ma o lana kalapu na manumalo i le 0-1 i le sili atu ona faigata.

-

O le kalama fou o le Clouds na faʻalauteleina se tasi mea ma na sili atu ona manaʻomia mo tagata fiafia o le Lotu La Liga. E galue tele le tagata taʻavale i luga o le lipine ma luga o fafo. Masalo, o Oblak e lua ma tumau ai pea o se tasi o leoleo sili ona lelei i le taaloga.

-

Tagata puipui tutotonu

I le ogatotonu o le puipuiga, o toa o le vaiaso talu ai o loʻo i totonu o taʻaloga taʻutaʻua a Europa. O le puipuia o PSG Marquinhos na fesoasoani i lana kalapu e taulimaina le auala faatasi ai ma Saint-Etienne e le mautonu. E tusa ai ma le filifiliga a le Pasila 2 ma le 92% faʻasalalauga saʻo. O le tele o au kalapu na amata amata tonu lava i lenei nofoaga tutotonu.

-

EA ua tuʻuina atu i le tagata tetee se tulaga faʻaleleia e tolu. O le taimi nei, ua sili atu le saoasaoa o Marquinhos, ma o lona alualu i luma o faamaumauga faaletino o le a mafai ai ona sili atu le mautinoa e tuu le tino i le taua mo le tulaga.

-

Faatasi ai ma Marquinhos i le ogatotonu o le puipuiga o se nofoaga tutotonu faatuatuaina mai Villareal Alvaro. O le nofoaga tutotonu o le Sipaniolo o se tasi o le toaitiiti o loʻo taumafai e toso le vasa samasama mai lalo o La Liga. Na avea o ia ma tagata sili ona lelei i le laina puipui o lana au i le tauvaga faasaga ia Seville, ma maua ai se fua faatatau o le 8.0 mai le tulaga e le masani ai. Alvaro Gonzalez Soberon na manumalo i le 4 vaalele o le ea ma faia ai ni filifiliga se 3.

-

O le kata a le tagata tetee na siitia ai le lima pasene tulaga, ma o le taaloga ma le ulu o Alvaro ua sili atu ona lelei. Lagolago sili ona lelei mo le paketi a le Sipaniolo!

-

O le lona tolu o le puipuiga i totonu o le au o le vaiaso o le itu tauagavale o Genoa Domenico Criscito, o le na manumalo i le manumalo manumalo e faasaga i le Roma Lazio. O le uluai sini a Domenico ina ua toe foʻi mai i Italia! O se malaga i St. Petersburg Zenith sa aoga mo se tagata lakapi soka, aua ua sili atu lona faatuatuaina i le puipuiga ma ua faamoemoe i se sini i le osofaiga.

-

Na siitia e Krishito le 3 tikeri iunite. O le tagata tetee na i ai se tulaga lamatia, lea na siitia i le ono tomai.

-

Agavale agavale

I luga o le tauagavale o le puipuiga o loʻo i ai le tamaʻi Pavarian Kingsley Coman. O lenei tagata Farani tele na vave ona ita i pulou o Europa, ae i le taimi mulimuli, ina ua uma PSG ma Juventus, ua lagona e Koman lona lava tagata i Bavaria. O le tagata taalo na faamanuiaina le au i se vavalo ma Augsburg, e faalua ona tuu ai lea o le avanoa i le itu taumatau o le au o le fale.

-

Na faʻatupulaia e le au atinaʻe le fuainumera a Koman i le 2 iunite, faʻateleina le saoasaoa i le tagata o loʻo i ai le tamaititi ma le itiiti o le saʻo o le mea e faʻaaoga.

-

Taumatau taula

I le itu taumatau o le Kelem Demirby o le tagata Siamani. Hoffenheim midfielder na aafia tuusao i le faatoilaloina o Hanover. Na sikoa le tagata taalo i se sini ma fesoasoani i le tagata na osofaia Isak Belfodil.

-

O le Demirbai card fou ua siitia i le fua faatatau e 5 iunite tomai, o se tasi o tagata sili ona lauiloa i fonotaga a Siamani fou. O le tagata taalo na ia maua ni tomai o le saoasaoa, taina ma le sao atoatoa o le telefoni.

-

Central Centralfielders

I le ogatotonu o le au taaalo o loʻo faatalitali mo le au Sipaniolo-Belgian duo. O le Midfielder Girona Porto na avea o se tasi o toa o le fono e faasaga i le maota o Real Madrid. Na ia manumalo i le manumalo i le 75 minute o le fonotaga ma avea ai ma taitai o le au, o le na musuia lana au uo i se tetee malosi i le sefulu minute talu ai e tetee atu i le kalapu tupu.

-

O le kata fou na saunia e Christian Portuguesa na maua ai se faʻaleleia atili o 3 mea. O le au atinaʻe na matua faʻamalosi le pasi o le tagata taalo, toso ma le saoasaoa.

-

O le tagata Peretania o Raja Naingolan, o lē na toe foi mai i le pepa sili ona lelei, na tulai faʻatasi ma le PPU Sipaniolo. I le tauvaga faasaga ia Sampdorovia, na faailogaina le opornik i se sini sikoa i le 78 minute. Ua faasolosolo lava ina avea Raja ma taitai fou o Inter, faateleina le simaina o le ogatotonu o le fanua ma amataina osofaiga mataga.

-

O le faateleina o le tulaga lautele e ala i le 1 tomai, e tusa lava pe le suia le tagata taalo i se tulaga maoae, faaopoopo i le au fiafia i le Italia Itulau-A fonotaga le galuega: ia maua se fou fou o le ogatotonu o le tauvaga tutotonu faatasi ai ma le faaleleia o le kick ma le faateleina o le saoasaoa.

-

Agavale agavale

I le itu tauagavale o le osofaiga a le 'au, o le toa o le vaʻaiga i le va o Sporting ma Braga Bruno Fernandes o loʻo i ai. O le ogatotonu o le osofaʻiga na faailogaina le amataga o le masani a malo i Lisbon. Na sikoa le tagata taalo i se sini i le afa muamua, ma i le lona lua na ia tuuina atu se fesoasoani i le tagata taalo Basa Dost.

-

O le pepa fou Fernandez na tulai i le tulaga tofi e tolu vaega. O le tagata taalo ua vave televave, ma o ona pasese ua ausia le maualuga o le leitio. E moni, e faigata ona mafaufau pe o le a le 'au e mafai ona maua lenei tagata taalo. E le tele ni tagata fiafia e faʻapotopotoina le au a le atunuʻu o Potukale poʻo le au taaalo sili o lenei siamupini.

-

Tagata taumatau saʻo

I luga o le itu taumatau o le osofaiga, o le tagata Polani o Krzysztof Pentek, o le na saunia e le EA mo se taimi umi e alu i le lisi pito i luga o le vaiaso. O le tagata taalo na fesoasoani ia Milan ia manumalo i luga o le taulalata o Atalanta. Na sikoa le Pole i ni sini se lua, ma na ia faʻalatalata atu ia Cristiano Ronaldo i le taamilosaga.

-

Pencaca card ua maua se ono faʻafouga faʻaleleia. O le tagata taaalo na te faʻaalia ni mea ofoofogia i le lakapi moni, o lea e tatau ai ona faʻaleleia i totonu o le potuaoga ma i luga o faletusi o le FIFA 19. O le taimi lenei o le tagata taalo na faʻaleleia ai le taina, taina ma le saoasaoa o le saoasaoa.

-

Agai i luma

I le tulimanu o le osofaiga a le au o le vaiaso o se tamaitiiti e faavavau, o le, foliga mai, ua iu lava ina tupu ae. O Mario Balotelli, o le na siitia mai Nice i Marseille, na aʻafia i se kalapu fou. I le taaloga i le fale e faasaga ia Amiens, na manumalo ai le tagata taalo i se sini ma le polo ma, faatasi ai ma le 'au, na taufaamataʻu i le au faʻaipoipo 15 taimi.

-

Rookie Olympica na siitia lona tulaga i le 2 iunite. Sa faateleina e Balotelli lona tomai ma lona ulutala.

-

Spare Bench

I luga o le nofoa ua avea ma nisi tagata taalo lakapi lauiloa e tatau ona taulaʻi atu i tagata o loo lagolagoina le taaloga oso oso. Afai o loʻo e suʻe se avefeʻau lelei i lau kalapu, ona e vaʻavaʻai atili atu lea i le vaʻaia o le Jordan River Veret o Fiorentina. O se kata fou ma se fuataga o le 82 na siitia i le saʻo o le faʻaaogaina ma le gau.

-

Winger Galatasaray Algerian Sofyan O le tauvaga ma se fua faatatau o le 82 iunite o le a avea ma se mea moni i luga o le itu taumatau, ma a maeʻa ona faia se taotoga mataʻina o le a maua ai se tulaga maualuga i le ogatotonu o le faasalaga.

-

O le tagata e mauaina sea pasese e mafai ona avea ma Cagliari Leonardo Pawletti i luma. O se Talia umi e taaalo lelei ma lona ulu, ma o lana kata i se fua faatatau o le 82 o le a mafai ai ona e le na o le lele le polo i luga o le ea, ae ia uunai foi au fili i totonu o le tino.

-

O le lua o le vaiaso o le vaiaso na manaia ma manaia. O nisi tagata taaalo o le a pauu mo fonotaga sili ma fonotaga tau tupe.