Aiga Fuafua Pro 5.5.4.1

Aiga Fuafua Pro o se polokalama laʻititi, faʻapitoa e faʻatulagaina ata o fale ma fausaga. O le polokalama e faigofie tele ma faigofie ona aʻoaʻoina. I le faʻaaogaina, e le manaʻomia le i ai o se enisinia ma ia toe faʻaleleia se tele o tusitusiga. O le tusi talosaga o se tagata aloaʻia tele o tekonolosi faʻamatalaga faʻamatalaga ma e leai se metotia mo le tausisia o se lio atoa.

O le mea moni, e le tusa ai ma talaʻaga o polokalame faʻaonaponei faʻaonaponei, Home Plan Pro foliga foliga le masani, ae e iai ona lelei mo nisi galuega. O lenei polokalama e faamoemoe muamua mo le vaaia o ata o laiga ma le tele, tulaga, nofoaga o meafale ma masini. Faʻavave tusia ata e mafai ona vave lolomiina pe lafoina i le konekarate. Home Plan Pro o loʻo i ai le mea e manaʻomia ile komepiuta manaʻomia, faigofie ona faʻapipiʻi ma aveese. Mafaufau i le mea e fiafia ai lenei polokalama.

Faataoto ata i le fuafuaga

Aʻo leʻi amataina, e ofoina mai e le polokalame le filifilia o se metric poʻo le inisite o fuataga, o le tele o le galuega galue ma le faʻaoga o le kusi. I le faʻataʻitaʻiga o le faamalama o le fuafuaga, o le polokalame e mafai ai ona e tuufaatasia elemene na muaʻi fetuunai (puipui, faitotoa, faamalama) ma le tusia o archetypes (laina, fao, liʻo). O loʻo i ai se faʻatinoga o le faʻaaogaina o fua.

Faʻalogo lelei i le ata tifaga. O faʻasologa o tafaoga e tuʻuina i se pusa faʻalanoa faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tusia ata saʻo, o le umi, kene, ma le itu o le laina o loʻo faʻaalia.

Faʻaopoopoina foliga

O le polokalame Home Plan Pro o faʻatusa ua taʻua o elemene potutusi e mafai ona faʻaopoopo i le fuafuaga. Ua faʻavasegaina i ni meaafale, paipa, mea faigaluega i le togalaau, fausaga fale ma faatusa.

O le meafaigaluega mo le filifilia o foliga e matua faigofie lava, ma e mafai ona vave faʻatumu le fuafuaga i elemene talafeagai.

Fuaina o fua ma mamanu

Mo le manino atili o ata tusi, o le polokalama e mafai ai ona e tusia ata ma mamanu. O fua muamua e mafai ona lanu ma uliuli ma paʻepaʻe.

O mamanu masani e faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻiina muamua. E mafai e le tagata faʻaaoga ona suia o latou foliga, faʻatulagaga ma lanu.

Faʻaopoopoina ata

Faʻaaogaina o le Fuafuaga a le Fuafuaga Pro, e mafai ona e faʻaaogaina se kopi i le JPEG ile fuafuaga. I lona autu, o nei lava foliga tutusa, na o le lanu ma le ituaiga. Aʻo leʻi tuʻuina le ata, e mafai ona fesuiaʻi i le mea e manaʻomia.

Faʻasaga ma Suʻe

I le faʻaaogaina o se faamalama faapitoa, e mafai ona e matamata i se vaega patino o le fanua galue ma siitia i le va o nei vaega.

O le polokalama e tuʻuina atu ai se faʻatonuga o le galuega galue. E mafai ona e sosoʻo i totonu o se vaega ma seti le laulaʻo maualuga.

O lea na matou toe iloiloina le Fuafuaga o le Fuafuaga Pro. Sei o tatou aotelega.

Faʻapitoa o le Fuafuaga a le Aiga Pro

- Faigofie galuega algorithm e le manaʻomia ai se suʻesuʻega umi
- O le i ai o se numera tele o mea na muai faʻauuina
- Galuega faʻatino ata
- Atunuʻu faʻasaga
- Malosiaga e teu ai ata i fusi ma faʻataʻitaʻiga masini

Le lelei o le fale Fuafuaga Pro

- I le taimi nei, e foliga mai e leʻi leva le polokalama
- Faʻatapulaʻa galuega faʻatusatusa i faʻatulagaga faʻaonaponei o fale
- Leai se faʻataʻitaʻiga Rusia aloaia
- O le taimi faʻaletonu o le faʻaaogaina o le polokalame e tapulaa i se vaitaimi e 30-aso

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo mamanu totonu

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Home Plan Pro

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Punch fale mamanu Aiga lelei 3d IKEA Home Planner Aoao e faʻaaoga le Fale Lelei 3D

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Home Plan Pro o se polokalame talafeagai mo le fausiaina o se fale poʻo se fale mautotogi ma se seti tele o faʻataʻitaʻiga ua saunia ma mea aoga mo galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Fale Fuafuaga Pūlea
Tau: $ 39
Toa: 4 MB
Gagana: Igilisi
Version: 5.5.4.1