Auala e faʻamalo ai pepa vaʻavaʻa

ID poʻo ID o se faʻailoga tulaga ese soʻo se meafaigaluega e fesoʻotai i se komepiuta. Afai e te maua oe lava i se tulaga e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se avetaʻavale mo se masini e le faʻamaonia, ona e iloa ai lea o le ID o lenei masini e faigofie ai ona e mauaina se avetaʻavale i le Initaneti. Seʻio tatou tilotilo totoa pe faapefea ona fai.

Matou te aʻoaʻoina le ID o mea le iloa

Muamua lava, tatou te manaʻomia le suʻeina o le ID masini o le a tatou vaʻavaʻai mo avetaavale. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei.

  1. I luga o le komepiuta, saili mo se atigipusa "O laʻu komepiuta" (mo le Windows 7 ma lalo ifo) poʻo "O lenei komepiuta" (mo le Windows 8 ma le 10).
  2. Kiliki i luga ma le kiliki saʻo ma kiliki le mea "Meatotino" i le lisi autu.
  3. I le faamalama e tatala, e tatau ona e sailia le laina "Pule Sili" ma kiliki i luga.
  4. E na o ia lava e tatalaina "Pule Sili"lea o le a faʻaalia ai masini e le o iai. E le mafai, o le a amata ona tatala se paranesi ma se masini e leʻi faʻasalalauina, o le mea lea e le tatau ona e suʻeina. I luga o sea ituaiga masini, e tatau ona e kiliki-saʻo ma filifili "Meatotino" mai le lisi o lalo ifo.
  5. I totonu o le faamalama meatotino o masini e tatau ona matou o atu i le lisi "Faamatalaga". I le faasologa o le mataʻitusi "Meatotino" tatou filifili se laina "ID ID". E le mafai, o le lona tolu i luga.
  6. I totonu o le fanua "Taua" O le ae vaaia se lisi o ID uma mo le masini filifilia. Faatasi ai ma nei tulaga faatauaina o le a tatou galulue. Kopi soo se taugata ma agai i luma.

O loʻo matou sailia se avetaʻavale i le ID ID

A tatou iloa le ID o meafaigaluega tatou te manaʻomia, o le isi laasaga o le sailia lea o avetaavale mo ia. O auaunaga faʻapitoa i le initaneti o le a fesoasoani ia i matou i lenei. Matou te nofo toʻatasi i le tele o le toʻatele.

Metotia 1: Auaunaga i le Online EDID

O lenei auaunaga mo le sailia o avetaavale o le tele lea i aso nei. O loʻo i ai se faʻamaumauga tele o mea faʻapitoa (e tusa ai ma le upega tafailagi, lata ane i le 47 miliona) ma faʻafouina taimi uma ia avetaavale mo i latou. Ina ua uma ona matou iloa le ID ID, matou te faia mea nei.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi o le initaneti DevID.
  2. O le vaega talafeagai mo i tatou e faigaluega ai o loʻo tu i le amataga o le 'upega tafaʻilagi, o lea e le umi se taimi e suʻesuʻe ai. O le faʻamaonia ID ID muamua na kopiina muamua e tatau ona faʻaofi i totonu o le fanua suʻesuʻe. A uma lena ona matou taomi lea o le faamau "Saili"lea e tu i le taumatau o le fanua.
  3. O le iʻuga, o le ae vaai i lalo o le lisi o avetaavale mo lenei masini ma lona ata lava ia. Matou te filifilia le faiga e tatau ai ma le numera numera, ona matou filifilia lea o le avetaʻavale tatau ma taomi le ki i le ituaiga o se kaseti o loʻo i le itu taumatau ina ia mafai ai ona amata le faagasologa o le siiina o le avetaavale.
  4. I le itulau e sosoo ai, aʻo leʻi amataina le download, e tatau ona e ulufale i anti-captcha, e ala i le siakiina o le pusa "E le o aʻu o se robot". I lalo o lenei eria o le ae vaʻaia ai sootaga e lua e sii ai le avetaavale. Le fesoʻotaʻiga muamua e sii mai ai le upega taʻavale ma avetaavale, ma le lona lua - o le uluai faila faila. Filifili le filifiliga e manaʻomia, kiliki i luga o le sootaga lava ia.
  5. Afai e te filifilia le fesoʻotaʻiga ma le teutusi, o le a amata loa le download. Afai e te manaʻo i le uluai faila faila, ona ave lea i le itulau e sosoo ai, lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le anticaptum i le auala ua faʻamatalaina i luga ma kiliki le sootaga ma le faila. A maeʻa lena, o le a amataina le faila i lau komepiuta.
  6. Afai e te sii maia le teutusi, ona maeʻa lea o le download, e tatau ona e faʻaaogaina. I totonu o le ai ai se pusa i le avetaavale ma le polokalame o le auaunaga EDID lava ia. Matou te manaʻomia se faila. Ave ese ma taʻe le mea na faʻapipiʻiina mai le faʻailoga.

O le a tatou le viliina le faʻatulagaina o le avetaavale lava ia, talu ai e eseese uma lava e faalagolago i le masini ma le faʻauiga a le avetaavale. Ae afai ei ai ni faʻafitauli i lenei mea, tusi i le faʻamatalaga. Ia mautinoa e fesoasoani.

Metotia 2: DevID DriverPack Online Service

  1. Alu i le 'auʻaunaga o le DevID DriverPack.
  2. I le fanua suʻesuʻe, lea o loʻo i luga ole pito i luga o le saite, faʻapipiʻi le faʻamaoniaina o le faʻamaonia ID ID. I lalo ifo tatou te filifilia le faiga faʻaoga tatau ma loloto. A uma lena ona matou taomi lea o le faamau "Ulufale mai" luga o le piano poo le faamau "Suʻe Avetaavale" luga o le saite.
  3. A maeʻa lena, o le a avea ma lisi o avetaʻavale e fetaui ma vaega na e faʻamaonia. I le filifilia o le mea e tatau ai, matou te lolomiina le ala tutusa. "Download".
  4. O le a amataina le download. I le faaiuga o le faagasologa faagasolo le polokalama na sii mai.
  5. Afai e aliali mai se faamalama o le lapataiga saogalemu, kiliki "Tamoe".
  6. I le faamalama e aliali mai, o le a matou vaʻai i se talosaga e faʻapipiʻi uma avetaavale mo le komepiuta i le faiga faʻapitoa poʻo mo le masini faapitoa o loʻo e sailia. Talu ai sa matou sailia ni avetaavale mo se meafaigaluega faapitoa, i lenei tulaga, o se kata vitio, matou te filifilia le aitema "Faʻapipiʻi nVidia avetaavale naʻo".
  7. O le a faʻaalia se faamalama i le masini faʻapipiʻi avetaavale. Mo le faʻaauau, taomi le ki "Lisi".
  8. I le isi faʻamalama e mafai ona e vaʻai i le faagasologa o le faʻapipiʻi o avetaavale i lau komepiuta. A maeʻa sina taimi, o lenei faamalama o le a otometi lava ona tapunia.
  9. A maeʻa, o le a e vaʻai i le faamalama faaiu ma se savali e uiga i le faʻatulaga lelei o le avetaavale mo le masini manaʻomia. Faamolemole ia matau afai ua i ai sau avetaavale mo meafaigaluega manaomia, o le a tusia e le polokalama e leai ni faʻamatalaga e manaʻomia mo lenei masini. Ina ia faamaea le faʻapipiʻi ia kiliki "Fai".

Faʻaeteete pe a sii mai avetaavale e ala i le ID ID. E tele punaoa i luga o le initaneti e ofoina mai e download ai siama poʻo polokalame faʻa-tolu-tolu i lalo o le faʻaogaina o le avetaavale e te manaʻomia.

Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona e iloa le ID o le masini e te manaʻomia pe leai foi le avetaʻavale e ID, ona mafai lea ona e faʻaogaina mea faʻaaoga masani e faʻafou ma faʻapipiʻi uma avetaavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, DriverPack Solution. E mafai ona e aoao atili e uiga i le auala e faia ai lenei mea ma le fesoasoani a le DriverPack Solution i se mea faapitoa.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Afai e faafuasei ona e le fiafia i lenei polokalama, e faigofie lava ona e suia i se mea faapena.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale