Tapa i le Microsoft Word

O le Tab i totonu o le MS Word e amata mai i le amataga o le laina i le upu muamua i le tusitusiga, ma e tatau ai ina ia faʻamalamalama ai le amataga o se parakalafa poʻo se laina fou. O le faʻatulagaina o le taʻaloga, o loʻo avanoa i le tusitala o le tusitusi a le Microsoft, e mafai ai ona e faia nei mea tutusa i tusitusiga uma, e fetaui ma tulaga faʻatulagaina poʻo faʻamaufaʻailoga muamua.

Lesona: Faʻafefea ona aveese avanoa tele i le Upu

I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i auala e galulue ai ma le faʻamaoniaina, pe faʻafefea ona suia ma fetuunai e tusa ai ma manaʻoga o loʻo tuʻuina atu pe manaʻoina.

Seti le tulaga o le faʻailoga

Manatua: O le faʻasalaga o se tasi lea o taʻaloga e mafai ai e oe ona faʻavasega foliga vaaia o se tusitusiga. Ina ia suia, e mafai foi ona e faʻaogaina filifiliga o le tagilima ma faʻataʻitaʻiga ua saunia i totonu ole MS Word.

Lesona: Auala e fai ai laufanua i le Upu

Seti le faʻamaufaʻailoga e faʻaaoga ai le pule

O le pule o se meafaigaluega na fausia i le MS Word, lea e mafai ai ona e suia le laupepa o itulau, faʻavasega le faʻapitoa o se tusitusiga. E mafai ona e faitau e uiga i le auala e mafai ai, faʻapea foʻi ma le mea e mafai ona faia i ai, i la tatou tusiga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le fesoʻotaʻiga i lalo. O iinei o le a tatou talanoa ai pe faʻapefea ona faʻatulaga le tulaga faʻamau faʻatasi ma lana fesoasoani.

Lesona: Faʻafefea ona mafai ai le laina ile Upu

I le pito i luga tauagavale o le tusitusiga (luga o le laupepa, i lalo o le laulau o loʻo pulea) i le nofoaga e amata ai taʻitaʻitū laina ma faʻamalo, o loʻo i ai se faʻaoga o le lisi. O le a matou faʻamatalaina le uiga o ona taʻiala uma i lalo, ae mo le taimi nei, ia tatou saʻo i le auala e mafai ona e faʻatulagaina ai le tulaga faʻatulaga talafeagai.

1. Kiliki i luga o le lisi o le afi seʻia oʻo mai le mea e manaʻomia (pe ae faʻapipiʻi le faʻailoga i luga o le faʻamaufaʻailoga, o lona faʻamatalaga faʻaalia).

2. Kiliki i le nofoaga o le pule lea e te manaʻo e seti le laulau o le ituaiga oe filifilia.

Filifili faʻamaufaʻailoga tab

I le tauagavale: O le tulaga muamua o le tusitusiga ua faatulagaina i se auala e faapea i le faagasologa o le tataina o le a agai i le itu taumatau.

Nofoaga Tutotonu: i le taimi o le taina, o le a taulaʻi le anotusi e fesoʻotaʻi ma le laina.

Taumatau: ua suia le tusitusiga i le itu tauagavale aoe pipiʻi; o le paramita lava ia ua faatulagaina ai le pito (saʻo) tulaga mo le tusitusiga.

Faatasi ai ma se tafaoga: aua le faʻaogaina o tusitusiga e le faʻaaogaina. O le faʻaogaina o lenei parakalafa i le avea ai o se tulaga faʻamau e tuʻu ai se laina i luga o le pepa.

Faʻamau le tulaga o le faʻamau i luga o le '' Tab 'meafaigaluega

O nisi taimi e tatau ai ona seti ni faʻamaumauga faʻamaumau saʻo nai lo se meafaigaluega faʻapitoa. "Pule". Mo nei faʻamoemoega, e mafai ma e tatau ona faʻaaoga le pusa talanoa "Tapa". Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻapipiʻiina se tagata patino (le mea e nofo ai) vave i luma o le faʻamau.

1. I le lisi "Aiga" tatala le talanoaga a vaega "Parakalafa"e ala i le kiliki i le ū o loʻo i le tulimanu pito i lalo o le vaega.

Manatua: I uluai lomiga o le MS Word (agai atu i le 2012) e tatala ai le pusa talanoaga "Parakalafa" E tatau ona e alu i le lisi "Taiala Lisi". I totonu o le MS Word 2003, o lenei parakalafa i le tab "Faatulaga".

2. I le pusa talanoa o loʻo faʻaalia i ou luma, kiliki le ki. "Tapa".

3. I le vaega "Tulaga o le Api" seti le tau aofaʻi manaʻomia, ao tausia le iunite o fuataga (Vaʻai).

4. Filifili i le vaega "Faauigaga" le ituaiga o lisi o le lisi i le pepa.

5. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi faʻamau i togitogi poʻo se isi mea e nofo ai, filifili le parakalafa talafeagai i le vaega "Faatumu".

6. Kiliki le ki. "Faʻamau".

7. Afai e te manaʻo e faʻaopoopo se isi faʻamaufaʻailoga i le pepa o tusitusiga, toe fai laasaga i luga. Afai e te le manaʻo e faʻaopoopo se mea, kiliki "Lelei".

Suia le faʻaogaina o le faʻamaufaʻailoga

Afai e te faʻatulagaina le faʻamaufaʻailoga i le Upu ma le lima, o le a le toe aoga ia mea e le faʻaaogaina, ua suia i latou o loʻo e setiina oe.

1. I le lisi "Aiga" ("Faatulaga" poʻo "Taiala Lisi" i totonu o le Upu 2003 poʻo le 2007 - 2010, faasolosolo) tatala le pusa talanoaga o kulupu "Parakalafa".

2. I le pusa tatala tatala, kiliki le ki. "Tapa"pito i lalo.

3. I le vaega "Aunoa" Faʻamatala mai le tau o le lisi manaʻomia o le a faʻaaogaina e fai ma faʻafano.

4. O taimi uma lava e te taomi ai se ki "TAB", o le tau o le fagafulu o le a tutusa ma oe faʻapipiʻi.

Aveese taʻaloga taofi

Afai e talafeagai, e mafai lava ona e aveesea le faʻamaufaʻailogaina i le Upu - tasi, o le tele poʻo taimi uma i le taimi e tasi na faʻatulagaina i le lima. I lenei tulaga, o le a faʻafeiloaʻi ia faʻamaumauga o taʻavale i nofoaga e le faʻaaogaina.

1. Tatala le talanoaga a vaega "Parakalafa" ma taomi le faamau i totonu "Tapa".

2. Filifili mai le lisi "Tapa" le tulaga e te manaʻo e faʻamaonia, ona kiliki lea o le ki "Aveesea".

    Motugaafa: Afai e te manaʻo e aveese faʻamau uma na tuʻu muamua i totonu o le pepa aloaia, ia kiliki le ki "Aveese uma".

3. Toe fai laasaga o loʻo i luga pe afai e te manaʻomia e faʻamaonia nisi o faʻamaumauga o faʻamaumauga ua uma ona faʻamatala muamua.

Faʻailoga taua: A tape le laupepa, e le faʻaumatia faailoga o faʻailoga. E tatau ona faʻamalo i le lima poʻo le faʻaaogaina o le sailiga ma sui galuega, pe i totonu o le fanua "Saili" manaʻomia e ulufale "'T" e aunoa ma ni upusii, ma le fanua "Sui i le" tuu avanoa. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Sui uma". E mafai ona e aoao atili e uiga i le sailiga ma suia mea mafai i MS Word mai la matou tusiga.

Lesona: Faʻafefea ona sui le upu ile Upu

O le mea lena, i lenei tusiga na matou faʻamatalaina auʻiliʻilia le auala e faia ai, suia ma oʻo lava ina aveese le tab i le MS Word. Matou te moomoo ia e manuia ma faʻaleleia le atinaʻe o lenei polokalame tele-functional ma e na o taunuuga lelei i galuega ma aʻoaʻoga.