Matou te aveese le talaaga mo le tusiga i le MS Word

I le taimi nei, e tele taʻitaʻifu taʻiala mai le au atinaʻe eseʻese, ma o tausaga taʻitasi latou te faʻaalia pea, e ui i le tauvaga tele. E ofoina atu e le tasi ni vaega patino o galuega tauave, lea e le mafai ona faʻaaogaina i totonu o se polokalama faʻapitoa, e le gata i lea o loʻo i ai nisi tulaga faʻapitoa. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i le Faʻamatalaga a le Altarsoft's Photo Editor.

Pulega o le Vaega

O se tasi o ata o le Altarsoft Photo Editor o le suiga saoloto ma le faʻaleleia o faʻamalama mata, lanu paʻepaʻe ma laulau. O lenei tulaga e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona seti taʻitasi elemene pe a manaʻomia. E ui i lea, e iai foʻi faʻafitauli - o nisi taimi e mafai ona mou atu faʻamalama e pei ona taua i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ona fausia se pepa fou, atonu o se faʻafitauli i luga o se polokalama patino poʻo le polokalama lava ia.

O le meafaigaluega ma galuega o loʻo i totonu oo latou nofoaga masani. O faʻataʻitaʻiga o elemene na tumau pea ona faʻataunuʻuina, o lea mo i latou ua faʻaaogaina se polokalama, o le puleaina o le a le o se galuega faigata.

Paʻu paʻepaʻe

O lenei faamalama o se mea e le masani ai ona faatino, talu ai e tatau ona e filifilia se lanu, ma na o se paolo. O le a sili atu ona faigofie le tuʻu uma o lanu i totonu o se mama po o se paʻu uumi. E tatau ona e iloa o le faʻapipiʻiina o le pulumu ma le talaaga faʻapitoa e faia eseese, ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faailoga ma se togi le mea talafeagai.

Faʻamaumauga o le Layer

E le masalomia, o se avanoa sili ona lelei o le mafai ona galue i luga o tuʻufaʻatasiga, talu ai i galuega tetele o loʻo faʻafaigofie faʻafaigofie ai nisi o galuega. O papa taʻitasi e iai lona lava igoa tulaga ese ma o lona manino o loʻo saʻo lelei i lenei faamalama. Manatua o le laulau i luga e sili atu i le pito i lalo, ia faʻaaoga la latou auala pe'ā tatau.

Meafaigaluega tau pulega

O luga o meafaigaluega autu ia e mafai ona aoga ao galue ai ma le galuega - suluina, suia, teuteuina o le tele, kopiina, tufaina ma le faasaoina. E sili atu le maualuga o le lisi o mea pop-up ma isi vaega.

I le tauagavale o meafaigaluega masani ia mo le faia o tusi, foliga, faʻapea foi ma se pulumu, se pipette ma se solo. Ou te fia vaʻai i se filifiliga filifilia ma faʻatumu lenei lisi, ma toetoe o tagata uma o loʻo faaaogaina o le a lava a latou galuega.

Faʻatuina ata

I se isi lisi o loʻo faʻamaonia ai galuega uma mo le galulue faatasi ma ata. O iinei e mafai ona e faʻafetaui le susulu, faʻatusatusa, lanu lanu. I le faʻaopoopoga, faʻamalosi, kopi, toe faʻafouina o le ata ma tapoleni o loʻo maua.

Mataina o mata

I le Altarsoft Photo Editor o loʻo i ai lana lava meafaigaluega e faʻaaogaina ai screenshots. E vave ona lafoina i latou i le 'upega tafaʻilagi, ae o latou uiga e matua matautia lava, o le a faʻanenefu uma ia tusitusiga ma iloa ai pika uma. E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le faʻatulagaga faʻamaonia o le fausiaina o screenshots o Windows, ona faʻaofi lea i totonu o le poloketi.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻaliliu ma faʻafeiloaʻi faamalama;
  • E le sili atu le mamafa i le 10 MB.

Faʻafitauli

  • Le lelei le faagaoioia o nisi faamalama;
  • Le faʻaaogaina o le leaga o le pueina o ata
  • Le lagolagoina e tagata atiae.

I le faaputuputuina, ou te fia matauina, e pei o le polokalama saoloto, o le Altarsoft Photo Editor o loo i ai se vaega matagofie o galuega ma meafaigaluega, ae le o faatinoina i le auala sili, ae ui i lea, laitiiti ma le saoloto e mafai ona avea ma mea taua pe a filifilia se faatonu faatonu.

Faʻasaʻo le Altarsoft Photo Editor mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ata! Faatonu Fotobook Editor Zoner photo studio Hetman Photo Recovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Altarsoft Photo Editor o se faʻataʻitaʻi faigofie faʻataʻitaʻi ma tulaga faʻapitoa. O tagata atiae e ofoina atu se oloa e leai se totogi, lea e tele le tauvaga totogi, ae le o mea uma e faʻatino lelei.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Altarsoft
Tau: Faʻatau
Toa: 1.3 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.5