MediaGet: Faʻamatalaga amata vave


Galue i Mozilla Firefox, e faʻaaoga e tagata taʻitasi le galuega a lenei 'upega tafaʻilagi io latou manaʻoga ma manaʻoga. O le tele o taimi, o nisi tagata faʻaaoga e matua faʻalogo, lea e tatau ona toe faia. O le asō o le a matou talanoa e uiga i auala e mafai ai ona e faʻasaoina tulaga i Firefox.

Faʻasaoina tulaga i Firefox

O se tagata e le masani lava e galue ma se masini e tasi e aunoa ma le toe faʻaaogaina mo le tele o tausaga i se laina. A oʻo mai i Windows, o le faagasologa e mafai ona mafua ai faafitauli i le 'upega tafailagi ma le komepiuta lava, o se taunuuga e ono talafeagai ai le toe faʻaleleia o le' upega tafaʻilagi poʻo le faʻaogaina o le polokalama. O le iʻuga, o le ae maua se Internet Explorer e sili ona mama, lea e te manaʻomia e toe faʻaopoopo ... pe leai?

Metotia 1: Faʻatonuga o Faʻamatalaga

Mozilla Firefox o loʻo i ai se faʻatulagaga o fesoʻotaʻiga e mafai ai e oe ona faʻaaoga se faʻamatalaga faapitoa mo le teuina o faʻamatalaga i luga o faʻaopoopoga faʻapipiʻiina, talafaasolopito o tagata asiasi, mea na faia, ma isi mea i luga o saini Mozilla.

Pau lava le mea e te manaʻomia o le teu i totonu o lau faʻamatalaga Firefox, mulimuli ane o le a maua ai faʻamaumauga ma faʻamatalaga i luga o isi masini e faʻaaoga ai le masini Mozil, e pei foi ona sainia i lau teugatupe.

Faitau atili: Faʻatulagaina se teuga i Mozilla Firefox

Metotia 2: MozBackup

O le a matou talanoa e uiga i le polokalame MozBackup, lea e mafai ai ona e fatuina se kopi kopi o lau profile Firefox, lea e mafai ona e faaaogaina mulimuli ane i soo se taimi e toe maua ai faamatalaga. Ae e te leʻi amata galue ma le polokalame, kiliva Firefox.

Download MozBackup

  1. Faʻamoemoe le polokalama. Kiliki le ki "Lisi"a maeʻa e manaʻomia ona e mautinoa o le pusa lea e siakiina "Lagolago se talaaga" (faʻasologa o talaaga). Toe kiliki "Lisi".
  2. Afai o loʻo e faʻaaogaina le tele o talaʻaga, siaki le tasi e tatau ona lagolagoina. Kiliki le ki "Suʻesuʻe" ma filifili le pusa i luga o lau komepiuta i le mea o le a faʻaolaina ai le faʻamaumauga o le masini Firefox.
  3. Faamolemole ia maitauina afai e te faʻaaogaina le tele o talaʻaga i le Mozilla Firefox browser, ma e te manaʻomia uma na mea, ona e manaʻomia lea ona faia se kopi faʻapitoa mo faʻamaumauga taʻitasi.

  4. Ulufale le upu faʻamaonia mo le teu malu. Faʻamaoti le upu faʻaulu e le mafai ona e faʻagaloina.
  5. Togi ia mea e faʻaaogaina ai le sauga. Talu ai i la tatou tulaga e manaʻomia ona tatou tausia le Firefox, ma le i ai o se mea e latalata i le mea "Tulaga lautele" manaʻomia Faʻailoga mea i lau faitalia.
  6. O le polokalama o le a amataina le faiga faʻaopoopo, lea o le a umi se taimi.
  7. E mafai ona e faʻasaoina le saulaina na faia, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se masini moli, ina ia i ai i le tulaga o le toe faʻaleleia o le faiga faʻaogaina e te le leiloa lenei faila.

Mulimuli ane, o le toe faʻaleleia mai le faʻamaumauga o le a faia e faʻaaoga ai le MozBackup polokalama, na o le amataga o le polokalama e te manaʻomia e te le matauina "Lagolago se talaaga"ma "Toe faʻafoe se talaaga", ona na o oe e manaʻomia le faʻamaonia le nofoaga o le faila faila i luga o le komepiuta.

I le faʻaaogaina o metotia ua fuafuaina, ua mautinoa oe e mafai ona teuina tulaga o le Mozilla Firefox browser, ma pe o le a lava le mea e tupu i le komepiuta, e mafai ona e toe faʻafoʻi mai.