TFT Monitor Test 1.52


DirectX - o se seti o meafaigaluega mo polokalame mo le Windows, lea, i le tele o tulaga, e faʻaaogaina e fai ai taʻaloga ma isi faʻamaumauga multimedia. Mo galuega sologa lelei o tusi talosaga e faaaoga ai faletusi DirectX, e tatau ona i ai le sili ona lata mai i le polokalama faʻaoga. O le mea moni, o le afifi o loʻo i luga o loʻo faʻapipiʻiina lava pe ae faʻaaogaina Windows.

DirectX version check

O taʻaloga uma e mamanu i lalo o le Windows e manaʻomia ai le DirectX ina ia iai se faʻamatalaga patino. I le taimi o lenei tusiga, o le toefaʻaiga lata mai o le 12. Faʻasalalauga e fetaui i tua, o lona uiga, meataalo na tusia i lalo o le DirectX 11 o le a faʻalauiloaina i le lona sefulu lua. Tuusaunoaga e na o ni galuega tuai tele, o loʻo galue i lalo o le 5, 6, 7 poʻo le 8 faatonu. I ia tulaga, faatasi ai ma le taaloga e maua ai le afifi talafeagai.

Ina ia maua le version o le DirectX ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, e mafai ona e faʻaogaina metotia ua tuʻuina atu i lalo.

Metotia 1: Polokalama

O le polokalama e maua mai ai faʻamatalaga e uiga i le polokalama atoa poʻo nisi o masini e mafai ona faʻaalia le faʻamaumauga o le pusa DirectX.

  1. O le ata sili ona atoatoa o loʻo faʻaalia ai le polokalama faʻapitoa o le AIDA64. A uma ona e tamoe i le faamalama autu, e tatau ona e sailia se vaega. "DirectX"ona alu lea i le meataitasi "DirectX - vitio". O loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i le faʻamaumauga ma galuega lagolago o le seti faletusi.

  2. O le isi polokalame mo le siakiina o faʻamatalaga e uiga i se pusa faʻapipiʻiina o le SIW. Mo lenei mea ei ai se vaega "Vitio"lea ei ai se poloka "DirectX".

  3. E le mafai ona amataina taʻaloga pe a le lagolagoina e le siata ata. Ina ia mafai ona e iloa po o le a le maualuga o le toe iloiloga o se kata vitio, e mafai ona e faʻaogaina le GPU-Z e aunoa ma se totogi.

Metotia 2: Windows

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi masini faʻapitoa i luga o lau komepiuta, ona mafai lea ona e faʻaaoga le initaneti "Tool Direct Diagnostic Tool".

  1. Avanoa i lenei faʻamaʻi-faigofie e faigofie: e tatau ona e valaʻau i le lisi "Amata", i totonu o le pusa saili dxdiag ma mulimuli i le fesoʻotaʻiga e aliali mai.

    O loʻo i ai se isi, mea lautele: filifili le lisi Taumafai piano pipiʻi Windows + R, ulufale i le tulafono e tasi ma lolomi Ok.

  2. I totonu o le faʻamalama autu autu, i le laina o loʻo faʻaalia i le screenshot, o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le version o le DirectX.

O le siakiina o le lomiga o le DirectX e le tele se taimi e fesoasoani ai ma o le a fesoasoani e fuafua pe o le a taʻaloga le taaloga poʻo se isi faʻasalalauga i lau komepiuta.