Faʻasaʻoina o le code code error 0xc000012f i le Windows 10


O nisi taimi o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻalauiloaina o nisi polokalame e taʻitaʻia ai le 0xc000012f sese ma le tusitusiga "E le o faamoemoe le polokalama e taʻavale i luga o Windows pe o iai se mea sese". O le asō matou te fia talanoa e uiga i mafuaʻaga o lenei toilalo ma faʻafeiloai oe i filifiliga e faʻaaogaina ai.

E faʻapefea ona aveese faʻamaoni 0xc000012f i le Windows 10

O lenei faafitauli, pei o le tele o isi, e leai se mafuaaga patino. O le puna sili e ono tupu mai, pe o le polokalama lava ia poʻo le i ai o faila funk i luga o le puʻupuʻu. E le gata i lea, o loʻo i ai lipoti o le faʻaalia o se mea sese e mafua ai le faʻalauiloaina o le faʻaleleia poʻo le le lelei o vaega o le tino. O le mea lea, e tele auala e faʻaaogaina ai.

Metotia 1: Toe folasia le faʻafitauli faʻafitauli

Talu ai o le tele o taimi e le tupu le faʻalavelave ona o se faafitauli i se polokalama faapitoa, toe faʻaleleia o le a avea ma se tali lelei i le faafitauli.

  1. Aveese le masini komepiuta i soo se auala talafeagai. Matou te fautuaina e faʻaaoga se vaifofo lona tolu, mo se faʻataʻitaʻiga, Revo Uninstaller: o lenei polokalama i le taimi lava lea e faʻamamā ai "fagu" i totonu o le resitala o polokalama, lea e masani lava o se punavai o le toilalo.

    Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

  2. Aumai le pusa tuʻufaʻatasiga fou o le polokalama mamao i lau komepiuta, e sili atu le sili ona lata mai ma mai le punaoa aloaia, ma faʻapipiʻiina e mulimuli i faatonuga a le faʻapipiuta.

A maeʻa le faʻapipiʻi, toe faʻafou le komepiuta ma taumafai e faʻatautaia le polokalama faʻafitauli. Afai o loʻo sese le mea sese - faitau i luga.

Metotia 2: Faʻamāina le faiga mai faila faila

A aunoa ma se faʻasalaga, o faiga faʻaogaina uma i le faagasologa o le galuega e oʻo lava i le faia o faʻamatalaga le tumau lea e le saʻo ona faʻamaonia. O nisi taimi o le iai o ia faʻamatalaga e taʻitaʻia ai mea sese, e aofia ai le codex 0xc000012f. E taua le faʻamamaina o le avanoa avanoa o nei lapisi i se taimi talafeagai, ma o le taʻiala i lalo e mafai ona fesoasoani ia te oe i lenei mea.

Faitau atili: Faʻamamaina le Windows 10 mai otaota

Metotia 3: Faʻasalalau le KB2879017 faʻafouina

O le faʻalauteleina o faʻamatalaga o le Windows 10 i lalo o le faailoga KB2879017 o nisi taimi e taʻitaʻia ai foliga o le faafitauli o loʻo fesiligia, o lea e tatau ai ona e taumafai e aveese lenei vaega. O le gaoioiga algorithm e faapenei:

  1. Valaau "Filifiliga" faʻaaogaina o ki Toa + Iona alu lea i le vaega "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  2. Kiliki le mea "Faʻafouina faʻafouga"ona sosoo ai lea ma le sooga "Vaavaai le log log".
  3. Faaaoga le manoa "Saili" i le pito i luga taumatau o le faamalama o le puleaina o mea fou, lea e ulufale ai i le faasino igoa o le faafitauli. Afai e le oi ai, alu i isi metotia, afai e maua le faafouga - filifili i ai, kiliki le ki "Aveesea" ma faʻamaonia le gaioiga.
  4. A maeʻa ona faʻaleleia le faʻafouga, ia mautinoa e toe amata lau komepiuta.

Metotia 4: Siaki ma toe faʻaleleia faila masani

Afai o isi lapataiga e o mai faatasi ma le 0xc000012 sese, o se mafuaaga e mafua ai le le manuia i faila faila. Ina ia foia lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina le meafaigaluega faʻamaonia - ia sili atu i lenei mea i se isi tusi.

Faitau atili: Checking system files on Windows 10

Metotia 5: Faaaoga se mea e toe faʻafoʻi ai

O se auala sili atu ona faigofie, ae o se isi foi auala sili atu nai lo le auala muamua o le faʻaaogaina lea o se mea e toe faʻafouina ai le Windows. O lenei faiga e sili ona aoga pe a fai o le mea sese na tupu mo le taimi muamua, ma o le tagata na faʻaaogaina mulimuli ane e leʻi faia se isi lava gaioiga. Ae ui i lea, e tatau ona tatou malamalama o le faasologa i tua o le a taʻitaʻia ai le aveeseina o suiga uma i le faiga na faia talu mai le fausiaina o le vaega toe faʻaleleia.

Lesona: Toe faʻafoʻi i se mea toe faʻafoʻi i le Windows 10

Faaiuga

E pei ona tatou vaʻaia, e tele fofo i lenei faafitauli, o le tele o ia mea e lautele, o lona uiga, e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava po o le a le mafuaʻaga e tupu ai.