Matou te tatalaina le lisi o plugini i le Yandex Browser.

Talu ai ona o Steam o le fale televave sili ona televave i le taimi nei, e mafai ona e faʻamoemoe o loʻo aofia ai le tele o tulaga eseese mo taaloga taʻavale. O se tasi o nei tulaga o le mafai lea ona seti le filifiliga mo le taʻaloga. O nei laina e fetaui ma le auiliiliga auiliiliga e mafai ona faia mo soʻo se talosaga ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. Faatasi ai ma le fesoasoani a nei vaega e mafai ona e tamoe i le taaloga i se faamalama po o le faʻamalama e aunoa ma se faʻavaa. E mafai foi ona e seti le taimi o le faafouina o ata, ma isi. E mafai ona e faitau atili e uiga ile auala e faʻavae ai filifiliga mo le taʻavale mo taaloga i luga ole Steam.

E mautinoa o le toatele o outou e sili atu i le tasi na latou faʻaaogaina le amataga o filifiliga pe a faʻaaogaina polokalama a le Windows, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua e manaʻomia le lafoaia o soʻo se talosaga i se faamalama. I totonu o tulaga talafeagai mo le faʻamalama, e mafai ona e tusia ia laina "-window", ma faʻalauiloa le talosaga i le faamalama. E ui lava e leai ni fetuunaiga talafeagai i le polokalama lava ia, ae mafai ona suia faʻataʻitaʻiga taʻavale e ala i meatotino o le ala pupuu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki-i luga o le alalaupapa o le polokalama, ia filifili "Uiga", ona tusi lea o laina talafeagai i le laina tutusa. O le faʻalauiloaina o filifiliga mo le taaloga i le Steam o loʻo galue i se auala talitutusa. Ina ia mafai ona faʻaaoga soʻo se faʻaaliga o filifiliga i luga o Steam, e tatau ona e maua se faletusi o au taaloga. E faia lenei mea i luga o le lisi pito i luga o le tagata fai pisinisi Steam.

A uma ona e alu i le faletusi o taaloga, kiliki i luga o le talosaga lea e te manaʻo e seti ai filifiliga. A maeʻa lena, filifili "Āiga".

I le faamalama e aliali mai, filifili "Setup options startup".

O le a amata mai se laina o le a amata ai. O tafaoga e tatau ona tusia i le faatulagaga lenei:

-noborder -low

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, o le faʻailogaina o faʻamaufaʻailogaina ua ulufale mai: o le televise ma le maualalo. O le uluai palota e nafa ma le faʻatinoga o le talosaga i le faʻamalama o le mode, ma o le parakalafa lona lua e faʻateleina le mea e faamuamua o le talosaga. O isi faʻaiuga ua tusia i se auala talitutusa: muamua e tatau ona e ulufale i se masini, ona e ulufale lea i le igoa o le parakalafa. Afai e te manaʻomia ona e ulufale i le tele o laina i le taimi e tasi, e vaeluaina e se avanoa. E taua le mafaufau e le o mea uma e galue i totonu o soʻo se taaloga. O nisi filifiliga o le a naʻo le aoga i taaloga taʻitasi. Toeitiiti o tafaoga uma e iloa i taaloga mai Valve: Dota 2, CS: GO, Leuavale 4 Oti. O se lisi lenei o mea e masani ona faʻaaogaina:

-full - ata o taaloga taʻaloga;
-solosolo - faʻataʻaloga taaloga taʻavale;
-noborder - faiga i totonu o se faamalama e aunoa ma se faavaa;
- tuʻuina - seti le mea e sili ona maualuga mo le talosaga (pe afai e te taʻavale se isi mea i luga o le komepiuta);
-i le - faatulaga se maualuga maualuga mo le talosaga (faʻaleleia le taʻaloga);
-e tele 80 - seti le fua o le siaki ile mata ile Hz. I lenei faataitaiga, 80 Hz ua seti;
-nosound - tape le leo i le taaloga;
-nosync - tape ese le faʻatulagaga tutū. Faʻatagaina oe e faʻaititia le faʻaaogaina o le laupepa, ae o le ata e ono le mafai ona folau;
- faʻasalaga - faʻatagaina le faʻamafanafanaga i le taaloga, lea e mafai ai ona e ulufale i le tele o tulafono;
-safe - mafai ai se tulaga malupuipuia. E mafai ona fesoasoani pe a le amata le taaloga;
-w 800 -h 600 - amataina se talosaga ma se iugafono 800 mai le 600 pika. E mafai ona e faʻamaonia mea e te manaʻo ai;
-o le gagana Lusia - gagana Rusia i le taaloga, pe a maua.

E pei ona uma ona taʻua, o nisi o tulaga e naʻo galuega i taaloga mai Valve, o le atinaʻeina o le auaunaga a Steam. Ae o tulaga e pei o le suia o le faatulagaga o le faamalama o le taaloga o loo galue i le tele o talosaga. O lea, e mafai ona e faʻamalosia le faʻalauiloaina o se taʻaloga i se faamalama, e tusa lava pe maua lenei mea e ala i le suia o laina i totonu o le taaloga.

O lenei ua e iloa le auala e mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻavaeina o filifiliga i taaloga vavave; pe faʻapefea ona faʻaogaina nei filifiliga ina ia mafai ai ona e taʻalo i taaloga e pei ona e manaʻo ai, poʻo le faatea ese o faafitauli i le faʻalauiloa.